Niezupełnie o to mi chodziło, podpowiem że ma to związek z częścią żużlowego rynsztunku zawodnika, ale możesz zadac kolejną żeby temat nie padłna Mistrzostwach Motorowodnych został zdyskwalifikowany złożył protest i zażądał zbadania alkomatem Tadeusza Rączkiewicza, jednego z organizatorów oraz członków komisji rozpatrującej protest. Później w obecności prasy oskarżył go, że podczas rozpatrywania protestu był pod wpływem %%% ????
Burza Nowa Wieś Wielka :razz:to coś łatwego...
w jakim klubie występuje obecnie Michał Szeremet, grający w przeszłości w Widzewie, Świcie Nowy Dwór, Chemiku Bydgoszcz, Unii Janikowo ???
Podpisał kontrakt z Pergo Gorzów, a potem go zerwał wracając z powrotem go Wrocławia.Tego nie znajdziecie w googlach.
Za jaki incydent swego czasu Jason Crump był znienawidzony przez polskich kibiców :?:
Nie w tym rzecz.Podpisał kontrakt z Pergo Gorzów, a potem go zerwał wracając z powrotem go Wrocławia.
aaa, wypinał tyłek po każdym wygranym wyścigu.Nie w tym rzecz.
Chodzi mi o incydent z Drużynowego Pucharu Świata we Wrocławiu.
Na pewno pamiętasz
Znakomicieaaa, wypinał tyłek po każdym wygranym wyścigu.
jak dobrze, to zadaj coś za mnie
Mój kolega odpowiedział "wpierdzielił się na to metalowe obok taśmy startowej" więc i ja tak mówię.Znakomicie
Czym spowodowany był upadek Chrisa Louis'a w Czewie?
Na taką podpórkę pod taśmę dokładniej ale zaliczamMój kolega odpowiedział "wpierdzielił się na to metalowe obok taśmy startowej" więc i ja tak mówię.