>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Zagadki Sportowe ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
To może ja zadam zagadkę.
Jak nazywał się legendarny bramkarz reprezentacji Urugwaju, uczestnik mistrzostw Świata w 1970 roku?
Podpowiem, że miał &quot;polskie&quot; nazwisko ???? Nie powinniście mieć problemu z odgadnięciem ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Kiedyś podczas żużlowych indywidualnych mistrzostw świata juniorów miała miejsce ciekawa sytuacja. Zawody przerwano po 12 biegach ze względu na fakt, że nie doszło do bezpośrednich rywalizacji wszystkich zawodników, złoty medal rozlosowano między żużlowcami z równą liczbą punktów. Jeden z żużlowców nie zgodził się na rozegranie dodatkowego biegu o mistrzostwo, więc o tym kto został mistrzem zadecydowało losowanie - kto został owym szczęśliwcem?

unicaja 13,2K

unicaja

Użytkownik
Pytanie będzie miłe łatwe i przyjemne (no ale czy tak do końca :? ????

Proszę podac imię i nazwisko zawodnika z ręki którego swego czasu oberwał w zęby nasz mistrz czarnego sportu, czyli Tomasz Gollob.
Dodam od siebie że Kangur to był. Kto zgaduje ten zadaje dalej

Mam nadzieje że nikt się nie obrazi że wklejam pytanie bez kolejki ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Pytanie będzie miłe łatwe i przyjemne (no ale czy tak do końca :? ????

Proszę podac imię i nazwisko zawodnika z ręki którego swego czasu oberwał w zęby nasz mistrz czarnego sportu, czyli Tomasz Gollob.
Dodam od siebie że Kangur to był. Kto zgaduje ten zadaje dalej

Mam nadzieje że nikt się nie obrazi że wklejam pytanie bez kolejki ;)
O ile dobrze pamiętam, to był Craig Boyce ????

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Łatwe

Niemiecki piłkarz ,zdobył bramkę w dobrze znanym finale Pucharu Mistrzów,grał m.in. w Hercie Berlin ,Werderze Brema.Trzeba podać imię nazwisko i pseudonim.

Do góry Bottom