Kolejne mecze
1.
Chelsea - Tottenham Typ: +2.5 goli 1.65 3:0
Dzisiaj lider podejmuję 9 zespół. Faworytem oczywiście jest Chelsea, która ma imponujący bilans w lidze zero porażek. Dzisiaj myślę żę będzie korzystny wynik dla gospodarza, będą chcieli zapomnieć o ostatnim meczu w którym zabardzo nie byli w stanie objąć prowadzenia, i pokażą przed własną publicznością ciekawy mecz, na pewno zobaczymy bramki bo w spotkaniach między tymi zespołami pada ich dużo.
2.
Arsenal - Southampton Typ: Obie strzelą 1.75 1:0
Będzie to jedno z ciekawych spotkań ponieważ zespoły te będą walczyć o dobre miejsce na koniec sezonu by zakwalifikować się na miejsca premiowane.
Na pewno dużym zaskoczeniem tego sezonu jest tak wysoka lokata gości, którzy aktualnie zajmują 3 pozycje.
Pomiędzy tymi zespołami zawsze strzelają bramki w meczu, i dzisiaj myślę że tak będzie a nawet byłbym w stanie postawić x2, lecz to jest ryzykowny typ.
3.
Lille - PSG Typ: 2 1.72 1:1
Wybieram jeden mecz z francuskiej ligi, gdzie PSG zmierzy sie z Lille.
Gospodarz prezentuję nieciekawą formę, coś im nie idzie i zajmują daleką 15 lokatę w lidze. Na 5 meczy wygrali tylko 1 a tak same remisy i porażka.
Za to PSG ma dobrą formę zarówno w
Ligue 1 jak w Lidze Mistrzów, według mnie dzisiejsze spotkanie wygrają Paryżanie a jeżeli tak będzie to wskoczą na pozycje lidera a na pewno tego będą chcieli i dzisiaj to udowodnią ???? .
4.
Everton - Hull Typ: 1 1.52 1:1
Everton jest dla mnie rozczarowaniem na razie w lidze zajmują daleką 11 pozycje z dorobkiem 17pkt gdzie lider ma 33pkt.
Muszą się dobrze postarać by dogonić czołówkę, a co za tym idzie takie spotkanie jest dla nich " darmowe 3 pkt", bo Hull to nie jest jakiś dobry klub, czasami im coś dobrze pójdzie i wygrają mecz lecz nie mają stałej takiej formy tylko przebłyski.
I dzisiaj myślę że Everton wykorzysta tą sytuacje i zbliży się.
W 5 ostatnich meczach pomiędzy drużynami prowadzi Everton 4 wygrane 1 porażka.
Wygrywał w 2010,13,14r. Dzisiaj będzie wygrana ponieważ także grają przed własną publicznością a jak wiadomo to kolejny atut. Doskonale idzie im w Lidze Europy gdzie zajmują 1 pozycje. Mam nadzieje że przełoży to się na
Premier League ????
Kurs całkowity: 7.55 Wkład: 3zł
Wygrana: 19.93
Stan konta: 13:39