lukaku80
Typer
Próg 7 - 60j
Raja - Al Ittihad * x 3,20 ???? ???? ????
BANK : 49j
Próg 4 - 12j
Berkane - Wydad * x 3,00
Próg 5 - 20j
Setubal - Estoril * x 3,20 ???? ???? ????
BANK : 21 j
Próg 4 - 12j
Portimonense - Belenenses * x 3,20 ???? ???? ????
BANK : 15,4 j
Pozostała nam już ostatnia progresja i setka pęknie !!! Nie wiem jak to się stało że jestem tu gdzie jestem, ale wiem jedno - szczęście kurwa szczęście !!! Bez tego nie dałbym pewnie rady.
No i poszło dzisiaj szybciej niż myślałem, jak to się mówi szybko łatwo i przyjemnie. I właśnie tym sposobem zakończyłem moją grę w progresje, myślę że szło mi całkiem nieźle. Ale nie mnie to oceniać. Jutro zrobię jakieś podsumowanie i przemyśle czy ciągnąć grę dalej czy może jakieś inne wyzwanie. Nie wiem , zobaczymy !!
Próg 7 - 60j
Raja - Al Ittihad * x 3,20 ???? ???? ????
BANK : 49j
Próg 4 - 12j
Berkane - Wydad * x 3,00
Próg 5 - 20j
Setubal - Estoril * x 3,20 ???? ???? ????
BANK : 21 j
Próg 4 - 12j
Portimonense - Belenenses * x 3,20 ???? ???? ????
BANK : 15,4 j
Pozostała nam już ostatnia progresja i setka pęknie !!! Nie wiem jak to się stało że jestem tu gdzie jestem, ale wiem jedno - szczęście kurwa szczęście !!! Bez tego nie dałbym pewnie rady.
No i poszło dzisiaj szybciej niż myślałem, jak to się mówi szybko łatwo i przyjemnie. I właśnie tym sposobem zakończyłem moją grę w progresje, myślę że szło mi całkiem nieźle. Ale nie mnie to oceniać. Jutro zrobię jakieś podsumowanie i przemyśle czy ciągnąć grę dalej czy może jakieś inne wyzwanie. Nie wiem , zobaczymy !!