lukaku80
Typer
Bardzo pechowo zakończył się mecz w Niecieczy, gdzie Sandecja nie wykorzystała rzutu karnego w 75 min i była by szansa na utrzymanie remisu do końca. No nic gramy dalej progresja #29 dalej w grze.
Próg 7 - 60j
Valencinnes - Quevilly * x @ 3,50 ???? ???? ????
BANK : 67 j
Próg 2 - 3j
Pau - Bologne * x @ 3,10
Próg 2 - 3j
Albinoleffe - Sambenedettese * x @ 3,10
Próg 1 - 2j
Auxerre - Chaterauroux * x @ 3,20
Próg 1 - 2j
Górnik - Lechia * x @ 3,50 ???? ???? ????
BANK : 5 j
Kolejny udany dzień, wczoraj zamkłem progresje #26 na 7 progu a dzisiaj udało mi się zamknąć #29 też na 7 progu. Jak na razie od początku mojej przygody z progresją (27.11) nie było dnia żeby nie udało mi się zamknąć minimum jednej progresji. Trochę wkręciłem się w tą progresje, i jestem pozytywnie nastawiony do tego sposobu gry. Gram dalej i szukam czegoś do gry na jutro, liczę że zamknę drugą dwudziestkę do końca weekendu . Dobra szczerze to już mam kilka typów na grę na kilka dni do przodu. Pozdrawiam
Próg 7 - 60j
Valencinnes - Quevilly * x @ 3,50 ???? ???? ????
BANK : 67 j
Próg 2 - 3j
Pau - Bologne * x @ 3,10
Próg 2 - 3j
Albinoleffe - Sambenedettese * x @ 3,10
Próg 1 - 2j
Auxerre - Chaterauroux * x @ 3,20
Próg 1 - 2j
Górnik - Lechia * x @ 3,50 ???? ???? ????
BANK : 5 j
Kolejny udany dzień, wczoraj zamkłem progresje #26 na 7 progu a dzisiaj udało mi się zamknąć #29 też na 7 progu. Jak na razie od początku mojej przygody z progresją (27.11) nie było dnia żeby nie udało mi się zamknąć minimum jednej progresji. Trochę wkręciłem się w tą progresje, i jestem pozytywnie nastawiony do tego sposobu gry. Gram dalej i szukam czegoś do gry na jutro, liczę że zamknę drugą dwudziestkę do końca weekendu . Dobra szczerze to już mam kilka typów na grę na kilka dni do przodu. Pozdrawiam