Witam ???? Co do mojej metody. Oczywiście, możesz ją rozbić proporcjonalnie na więcej poziomów. Ja mam zamiar dodać kolejny poziom przy puli ok 1200zł. Może i zrobiłbym to wcześniej, ale znam siebie, swoją pazerność i brak cierpliwości, dlatego spokojnie czekam, aż stawka na nowym, 6-stym poziomie będzie mnie zadowalała. System jest dobry, jeśli jesteś uważny i trzymasz się przyjętych zasad. Bo gra
live, puszczanie luźnych zakładów może powodować, że progresja nie będzie spójna i w końcu sam sie w niej pogubisz
Ja jestem w trakcie testów tego systemu i po 1,5 miesiąca mogę Ci powiedzieć, że jest to dobry system. Zaczynałem od 300zł, teraz mam prawie 900, czyli udało mi sie praktycznie potroić stan początkowy. Oczywiście na forum zaczynałem z kwotą 649zł i ta widnieje w statystykach. Pozdrawiam.
Dzisiejszy dzień bogaty w typy, szczerze mówiąc, nie wiedziałem co mam wybrać ???? Dlatego zagrałem drużyny, które znam. Nie wyobrażam sobie, zeby Lech i Borrusia przegrały swoje mecze. Lech przy ponad 40 tys widzów, którzy z pewnością stworzą niezapomniane widowisko powinien poradzić sobie ze sredniakiem z Salzburga, któy jest w wyraźnym dołku. O formie Borrusii chyba nie muszę się wypowiadać. Grają kapitalnie i wygląda to tak, jakby z meczu na mecz sie rozkręcali. Sevilla bez formy, bez kluczowych graczy i z nowym trenerem. Do tego mecz siatkówki.
Niemcy dobrze zaprezentowali sie w pierwszej fazie, wyszli mimo ciężkiej grupy i paradoklasnie trafili do łatwiejszej grupy niż my, po 3 wygranych. Spokojnie powinni poradzić sobie z Portoryko.
Lech Poznań - Red Bull Salzburg (Double Chance)
1X 1.28
Borussia Dortmund - Sevilla (Double Chance)
1X 1.23
Niemcy - Portoryko (12)
1 1.33
Kurs łączny:2,09
Stawka:34zł
EWK:71,19zł
Sprawdziłem, kupon na pewno został puszczony:grin: