>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z parkietów NBA

T 13

tuja

Użytkownik
Witam .
W temacie tym zamierzm się chwalić moimi typami . Będą one zazwczyaj z NBA , chodź czasem napewno przewinie się tu jakieś NHL bądź inna liga hokejowa albo ewentualnie coś z piłki nożnej . Z reguły gram za niewielkie stawki , z kursami nie szaleję hołdując zasadzie ,, Zachłanny 2 razy traci &quot; . Tak więc życzcie mi powodzenia i ruszamy z tematem .

T 13

tuja

Użytkownik
Narazie jeśli chodzi o mecze analizowane przezemnie w dziale ,,Typy dnia&quot; , mam skuteczność 4/5 .

Na dzisiejszą noc przygotowałem takie kuponiki :

1.New York Knicks - Toronto Raptors 1.91 1( -6,5)
Stawka:20 zł
EWG:38.20 zł
Analiza:
Co tu dużo wyjasniać . Wczoraj moje przewidywania okazały się słuszne . Pewne zwycięstwo Knicksów po bardzo kuszącym kursie 1.97 . Dzisiaj najwidzoczniej bukmacherzy troche oprzytomnieli i nie zostawili pieniędzy na ulicy .Żeby dzisiaj wygrac ciekawszą sumę trzeba trochę bardziej zaryzykować . Ale myśle , że ryzyko nie jest duże . Nie będę się rozpisywał nad ogólną kondycją obydwu zespołów . Ciekawych odsyłam do wczorajszego ,,Typu dnia&quot; , gdzie się na tym temacie skupiłem . Dzisiaj postaram się przytoczyć fakty z wczorajszego meczu .
A więc tak . Carmelo wrócił do gry zdobył 37 punktów . Wow , wyglada okazale . Szkoda tylko ze potrzebowął do tego oddania aż 31 rzutów . Zjawisko to nie napawa optymizmem . Piłka zamiast krazyć jak to miało miejsce na początku sezonu trawia do Melo i koniec . Taktyka ta była stosowana w poprzednim sezonie a skutek żałosny . Jednak na Raptors powinno to wystarczyć . Wczoraj wynik trzymali tylko i wyłącznie dzięki życiowemu meczowi ich rezerowego Alana Andersona , który zdobył 35 punktów . Bardzo słabo zagrał Gay ( 4 punkty ) . Knicksy głodni są zwycięstwa we własnej hali , poniewaz ostatnio nie rozpieszczali swoich fanów wysoką formą . Madison Square Garden jest wielkim wsparciem i myślę , że zespół z NY niesiony dopingiem 19 000 gardeł wysoko wygra z Toronto Raptors .
Wynik:110-84 ✅
2.
Chicago Bulls - Indiana Pacers 2.10 2 wynik:87-84⛔

Los Angeles Clippers - Brooklyn Nets 1,91 2 ( +8,5) wynik:101-95✅

Denver Nuggets - Sacramento Kings 1.91 under 223,5 wynik:101-95✅
Kurs:7.66
Stawka: 3 zł
EWG:22,98 zł
Analiza:
Nie będę się tu zbytnio rozpisywał . Chicago ostatnio nie w formie , Indiana celuje w tytuł w tym sezonie grając naprawdę dobrą chodź mało efektowną koszykówkę . Brooklyńczyć bardzo dobrze prezentują się na wyjazdach . Clippersi sa bardzo silną ekipą , jednak handicap jest duży i można zaryzykować . Co do 3 meczu to nie wydaje mi się , żeby Sacramento rzuciło dużo punktów zespołowi ze stanu Colorado grającemu we własnej hali .

BILANS: ✅ 15.20

T 13

tuja

Użytkownik
KOMENTARZ DO WCZORAJSZYCH MECZY
Mecz Knicksów zgodnie z moimi przewidywaniami , aczkolwiek Carmelo poprawił selekcje rzutów (9 -19) , dając porzucać troche kolegom ( J.R Smith 25 , K.Martin 18 ) . Fanów Knickerboxers powinna cieszyć dobra postawa ich debiutanta C. Copeland( 12 punktów , 5 zbiórek) . Zwycięstwo ułatwiła kontuzja R.Gaya . Zespół gości trzymał dystans tylko przez pierwszą kwartę . Do połowy przehrywał już jednak 12 punktami , co skłoniło mnie do zmiany oglądanego meczu na coś ciekawszego ;) .
Co do drugiego kupony Sacramento zgodnie z moimi przewidywaniami nie rzuciło nawet 100 punktów . Denver tez nie zainponowało liczbą zdobytych punktów . Clippersi wygrali z Brooklynem ale tylko 6 punktami . Niespodzianka sprawiła mi Indiana , która przerała z bardzo średnimi Bykami . Coś musiało być na rzeczy skoro buki dały aż tak wysoki kurs na Indiane . W każdym bądz razem wczorajszą noc udało się zamknąć na ✅ .
Chciałem jeszcze podzielić się opinią na temat wczorajszego meczu Boston Celtics - Memphis Grizzles . Bez ukrywania jestem wielkim fanem C&#39;s . Ogólnie mecz bardzo dobry . Cieszy coraz lepsza skutecznośc Paula Pierce&#39;a (10/17) oraz 21 punktów J.Crawforda . Jednak zawodnik ten bardzo mi nie pasuje w zielonych a jego sposób grania nie pododoba . Bardzo chaotyczny , wręcz ,,na wariata&quot; czego odzwierciedleniem są rzuty z nieprzygotowanych pozycji . Martwi mnie bardzo kontuzja Kevina Garnetta oraz Cortneya Lee . O ile Lee jest do zastapienia przez Jasona Terrego to nieobecnośc KG powoduje powstanie wielkiej dziury pod tablicami , czego skutkiem jest fatalna defensywa oraz wysoki wynik meczu . Niestety Criss Wilcox jest bardzo słabym defensorem na pozycji 5 .

T 13

tuja

Użytkownik
Phoenix Suns - Brooklyn Nets 1,91 2 (-5,5) ⛔ (100-102)
Stawka:20 zł
EWG:38.20 zł
Analiza:
Dzisiaj koło 3 nad ranem zespół z Brooklynu zagości w słonecznej Arizonie . Handicap nieduży jesli weźmiemy pod uwagę formę zespołu Słońc . Krótko i na temat : bez Steva Nasha grają fatalną koszykówkę . Goran Dragic jest ,,pazerą&quot; , mało podaje , w ogóle nie zgrał się z Marcinem Gortatem ( którego w tym spotkaniu nie zobaczymy z powodu kontuzji ) . Nadzieją dla zespołu może być raczej tylko wysoki pick w drafcie , bo wątpie by jakaś gwiazda była skłonna przejść do zespołu z Arizony .
Co innego zespół gości . Z nizin tabeli stał się bardzo ,,gorący&quot; . Udało się pozyskać Joe Johnsona oraz zatrzymac w zespole Derona Williamsa . Dobrą reklamę medialną zrobił Jay-Z ( który posiada 1% udziałów zespołu) . Ich bilans na wyjazdach jest dosyć dobry (18-15) i myslę , że spokojnie dadzą radę Suns . Ostatnio co prawda Słońcą udało im się wygrac z Lakersami . Nie wydaje mi się jednak , żeby Lakersy byli drużyną porównywalną z Nets , którzy po chwilowym kryzysie są ekipą zgraną i skuteczną .
Wczorajsza porażka z LA Clippers nie powinna miec tu większego znaczenia . Clippers i Suns to ekipy dwóch różnych końców tabeli NBA . Dlatego tez dziś moje pieniądze (mimo braku sympatii do drużyny Nets) powierzam Broklyńczykom .

2. Miami Heat - Charlotte Bobcats 1,91 1(-16,5) ✅ (109-77)
Sacramento Kings - Philadelphia 76ers 1,91 2(+3) ✅ (103-117)
Houston Rockets - San Antonio Spurs 1.91 2(-1,5)⛔ (96-95)
Stawka:3 zł
EWG:20.90
Analiza:
Kupon na wyczucie . Wierzę w siłę Miami Heat w American Airlines Arena . Mecz Phili zależy raczej od formy ostatnio niesamowitego Spencera Hawesa . Rewelacyjna ofensywa Houston będzie musiał uznać wyższość rewelacnej obrony SPURS . Tyle w temacie ;) .

BILANS :⛔ 8 zł

T 13

tuja

Użytkownik
KOMENTARZ DO KUPONÓW Z NIEDZIELI

Nawał obowiazków nie pozwalał mi ostatnio na dodawanie nowych postów . Co się tyczy meczy niedzielnych to niestety nic się wygrac nie udało . W pierwszym kuponie analiza była trafna . Pech chciał że trafiłem na mecz sezonu Gorana Dragica . Statystyki rzędu 31 punktów , 12 asyst i 9 zbiórek nie zapewniły co prawda zwycięstwa Słońcą , ale handicapu nie udało się spełnić .
Co się tyczy drugiego kuponu . Dużo do powiedzenia nie mam . Patrząc po statystykach zawiodła ławka Ostróg , a w szczególności Manu Ginobili .

T 13

tuja

Użytkownik
Kobe Bryant under 30,5 points 1.85 ✅ (30)
Stawka : 30 zł
EWG:55zł
Analiza
Wśród dzisiejszych meczy jakoś nie moge znaleść nic odpowiedniego jeśli chodzi o wynik meczu . Dlatego tez postanowiłem pójśc na pewne ryzyko . Mianowicie zagram na Kobego . 30,5 punkta . hymmm... dużo szczególnie że Bryant od jakiegoś czasu bardzo żadko przekracza ta granice . Gra obecnie z drabną kontuzją kostki , a jego styl gry znacząco różni się od tego z początku sezonu . Ostatnimi czasy Kobe zamiast forsować rzuty stara się dostrzegać kolegów z drużyny na wolnych pozycjach strzeleckich co w jego karierze jeszcze miejsca nie miało . Lojalnie ostrzegam - istanieje duże ryzyko , że typ się nie sprawdzi . Ale do odważnych świat należy ;) .

BILANS: ✅17 zł

KOMENTARZ
Taki prezent świąteczny ;)

Do góry Bottom