Narazie jeśli chodzi o mecze analizowane przezemnie w dziale ,,
Typy dnia" , mam skuteczność 4/5 .
Na dzisiejszą noc przygotowałem takie kuponiki :
1.New York Knicks - Toronto Raptors 1.91 1( -6,5)
Stawka:20 zł
EWG:38.20 zł
Analiza:
Co tu dużo wyjasniać . Wczoraj moje przewidywania okazały się słuszne . Pewne zwycięstwo Knicksów po bardzo kuszącym kursie 1.97 . Dzisiaj najwidzoczniej bukmacherzy troche oprzytomnieli i nie zostawili pieniędzy na ulicy .Żeby dzisiaj wygrac ciekawszą sumę trzeba trochę bardziej zaryzykować . Ale myśle , że ryzyko nie jest duże . Nie będę się rozpisywał nad ogólną kondycją obydwu zespołów . Ciekawych odsyłam do wczorajszego ,,Typu dnia" , gdzie się na tym temacie skupiłem . Dzisiaj postaram się przytoczyć fakty z wczorajszego meczu .
A więc tak . Carmelo wrócił do gry zdobył 37 punktów . Wow , wyglada okazale . Szkoda tylko ze potrzebowął do tego oddania aż 31 rzutów . Zjawisko to nie napawa optymizmem . Piłka zamiast krazyć jak to miało miejsce na początku sezonu trawia do Melo i koniec . Taktyka ta była stosowana w poprzednim sezonie a skutek żałosny . Jednak na Raptors powinno to wystarczyć . Wczoraj wynik trzymali tylko i wyłącznie dzięki życiowemu meczowi ich rezerowego Alana Andersona , który zdobył 35 punktów . Bardzo słabo zagrał Gay ( 4 punkty ) . Knicksy głodni są zwycięstwa we własnej hali , poniewaz ostatnio nie rozpieszczali swoich fanów wysoką formą . Madison Square Garden jest wielkim wsparciem i myślę , że zespół z NY niesiony dopingiem 19 000 gardeł wysoko wygra z Toronto Raptors .
Wynik:110-84

2.
Chicago Bulls - Indiana Pacers 2.10 2 wynik:87-84
Los Angeles Clippers - Brooklyn Nets 1,91 2 ( +8,5) wynik:101-95
Denver Nuggets - Sacramento Kings 1.91 under 223,5 wynik:101-95

Kurs:7.66
Stawka: 3 zł
EWG:22,98 zł
Analiza:
Nie będę się tu zbytnio rozpisywał . Chicago ostatnio nie w formie , Indiana celuje w tytuł w tym sezonie grając naprawdę dobrą chodź mało efektowną koszykówkę . Brooklyńczyć bardzo dobrze prezentują się na wyjazdach . Clippersi sa bardzo silną ekipą , jednak handicap jest duży i można zaryzykować . Co do 3 meczu to nie wydaje mi się , żeby Sacramento rzuciło dużo punktów zespołowi ze stanu Colorado grającemu we własnej hali .
BILANS:
15.20