???? Nishikori + Goffin + Djokovic @1.61
Lucky Loser miałby dojść do ćwierćfinału? Nie ma takiej opcji, Goffin powinien pokazać Zeballosowi gdzie jego miejsce, nie ma nawet co się rozpisywać o różnicy klas bo to raczej wiadoma kwestia. Mecz Zeballosa z Verdasco był super i mógł już tam odpaść, ale momentami w niektórych gemach każde jego uderzenie piłki wyglądało jak jakieś zagranie życia, z Goffinem będzie musiał podobnie grać na 200% przez cały mecz by mieć szansę na wygraną, drugi raz pod rząd już mu się to nie uda.
Djoko mizerny kurs, ale na podbitkę idealny, z Thiemem nie przegra mimo że szykuje się ciekawy mecz. Thiem rozgrywa sezon życia póki co i był moment kiedy wygrał w 2016 najwięcej meczów ze wszystkich, nie wiem czy wciąż trzyma ten rekord bo z Indian Wells odpadł dosyć szybko. Na 2:0 jest prawie 1.40 kursu więc pod tym kuponem pewnie złączę to z innym typem.
No i Nishikori czyli powód dlaczego ten kupon pojawia się tak szybko, bo Kei zagra dopiero w nocy 30 marca, czyli za niecałe 24 godziny. Kurs już spada i będzie spadał nadal, nie ma porównania tego w jaki sposób Bautista wygrywał swoje mecze i w jaki sposób zrobił to jeden z moich ulubionych graczy. Różnica klas jest dosyć duża, Kei prowadzi w h2h bodajże 3:0 i po tym meczu będzie 4:0. Kluczem tutaj jest zagranie tego na maratonie lub innym buku z wyższym kursem, gdzie kurs na Keia wciąż wynosi 1.3 lub wyżej, kurs na ten sam kupon na bet365 wynosi tylko 1.48 więc różnica spora.
???? Djoko 2:0 + Simon @1.78
Tak jak pisałem wyżej, wykorzystuje fajny kurs na 2setówkę Djoko, rozpisywać się tu nawet nie trzeba.
Dopiero co zauważyłem że Pouille wyeliminował Ferrera, jakoś mi wypadł ten mecz kompletnie z głowy, Ferrer nie jest w super formie już od jakiegoś czasu więc niezbyt mnie to dziwi. Simon z drugiej strony, tak jak się spodziewałem dosyć prosto pokonał Cilica, ten kort i warunki bardzo mu sprzyjają, ma sporo czasu na wymyślenie co zrobić z piłką i rozegranie wymiany tak jak mu się podoba. Pouille to gracz który jak się niecierpliwi to zacznie robić błędy, a z Simonem tak właśnie najczęściej przegrywa się mecze.
???? Dimitrov @2.20
Dimitrov dopiero co pokonał Murraya po bardzo dobrze rozegranym spotkaniu, tak jak sam mówił, czuł że dobrze odbija piłkę i to właśnie główny powód dlaczego tu na niego stawiam, jego forma jest bardzo dobra i już po styczniu wiedziałem że będzie jednym z ważniejszych "czynników" w tym sezonie tenisowym. H2H na ten moment wynosi 3:1 dla Monfilsa i biorąc pod uwagę kiedy się spotykali to się w ogóle nie dziwię. Rozpisywać się tu nie chcę, to powinien być wyrównany mecz, ale większe szanse (55-60%) daje Dimitrovowi, warunkiem oczywiście będzie że będzie grał tak jak grał z Murrayem. Monfils póki co przez swoich przeciwników przeszedł łatwo, ale ani Ito ani Cuevas to nie do końca jego kategoria.