>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Z 2 tysiaków do 10 ziemniaków

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Dzumhur @5.00
Niewykluczone że Nadal gra z jakąś kontuzją/urazem, coś mu zaczęło przeszkadzać pod koniec 2 seta, na buku gdzie krecz = wygrana/przegrana

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
GSW się nie chciało, zwyczajnie ????
168/152
Kursy widzę na kolejny kupon już spadają, warto korzystać
???? Nishikori + Murray @1.70
Na większości buków kurs na ten duet spadnie do ~1.50.
???? Kuznetsov @1.57
Krótko, napiszę tylko że Kuznetsov nieprzypadkowo wyrzucił z turnieju Wawrinke bez utraty seta, nie próbować go po takim kursie z Mannarino to grzech.
???? Bryan/Bryan + Tsonga @1.80
Bryany dopiero co odprawiły tą parę na Indian Wells dosyć gładkim 6-2 6-2, warunki są podobne co na IW i nie ma powodu by znów nie mieli wygrać 2:0.
Bautista swoje pierwsze zwycięstwo przeciw Tsondze zanotował właśnie w tym roku, poza tym Tsonga prowadzi w h2h 2:1, zasada jest taka że Tsonga gdy gra dobrze to może pokonać każdego. Przeciw Giraldo oddał tylko 4 gemy, ale to żaden przeciwnik, Bautista z Bedene(który ostatecznie skreczował) trochę bardziej się męczył, ale o na własne życzenie, tracąc punkty w głupi sposób, było widać różnicę klas ale jednak Bautista mógł go wykończyć dużo szybciej, takie coś z Tsongą już nie przejdzie i jeśli nie zagra swojego najlepszego tenisa to będzie miał duże problemy. Ta dwójka ma zawsze wyrównane mecze, dzisiaj może być podobnie, ale ostatecznie Tsonga wygra.
???? Svitolina @2.08
Svitolinę już ostrożniej, ale i tak gram ją dopóki nie przegra, buki wciąż wystawiają na nią kosmiczne kursy.

czaro82 507K

czaro82

Użytkownik
kolego z Halep to bym jednak troche uwazal bo Watson tutaj idzie jak burza widac w jej grze duzo energi,radosci i sily ...

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Co byś powiedział na Radwańska+Halep+Azarenka? ; &gt;
Omijać Halep, omijać Radwańską, a Azarenka za niski kurs by grać.
Prędzej handi na Watson jeśli już, bije na głowę poprzednie przeciwniczki Halep w tym turnieju, a nawet z nimi rumunka nie zachwycała jakoś.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
live ???? Kuznetsova @1.90
Przy 0:40 w 1 gemie 3 seta więc kurs zaraz pewnie spadnie
Tsonga fajny meczyk, ale niestety im dłużej trwał 3 set tym bardziej dawał dupy na swoim serwisie, a tak jak pisałem kiedyś tak trzymam się tego dalej, tiebreaki zawsze są 50/50 nieważne kto z kim gra, choć w jego wykonaniu to był jeden z najgorszych jakie widziałem (pierwsze 6 punktów)

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Miami + Toronto/OKC over 203 @1.66
Miami raczej nie musi się już martwić o wejściówkę do PO, ale dzisiejszą wygraną bardzo możliwe że wejdą na 1 miejsce w swojej dywizji, bo Atlanta gra z Chicago i niewykluczone że ten mecz przegrają, choć z tym pośmiewiskiem które Chicago prezentuje to trudno powiedzieć co się tam stanie. Netsy mają tą swoją śmieszną serie 2 wygranych po tym jak Pacers i Cavsy dali totalnej dupy w meczach które mieli już w garści, ale na nic większego nie ma co liczyć.
Toronto - OKC, zapowiada się super widowisko. OKC są w dużym gazie i wygrali 7 ostatnich spotkań, we wszystkich zdobywając więcej niż 110 punktów, nie grają już w sumie o nic, ale wychodzą najlepszym składem, w Toronto presja trochę większa, ale tylko jeśli koniecznie chcą walczyć o 1 miejsce w konferencji którego już prawie na pewno nie zdobędą. Szykuje się dosyć otwarty i dobry mecz, obie drużyny wystawiają bardzo mocne składy, będzie dużo punktów.
Nishikori + Murray @1.70
Siatka, siatka, out, siatka, out, out, out, siatka, siatka - historia meczu Murraya, na jego korzyść działa tylko to, że Dimitrov grał super i dawał mu naprawdę mało szans, ale jednak przełamaniem w 3 secie już Andy prowadził. Szkoda bo kupony były połączone dość fajnie, spodziewałem się że może być jedna niespodzianka, ale że i Murray i Tsonga przegrają to już nie bardzo.
???? Kerber 2:0 @1.92

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
???? Nishikori + Goffin + Djokovic @1.61
Lucky Loser miałby dojść do ćwierćfinału? Nie ma takiej opcji, Goffin powinien pokazać Zeballosowi gdzie jego miejsce, nie ma nawet co się rozpisywać o różnicy klas bo to raczej wiadoma kwestia. Mecz Zeballosa z Verdasco był super i mógł już tam odpaść, ale momentami w niektórych gemach każde jego uderzenie piłki wyglądało jak jakieś zagranie życia, z Goffinem będzie musiał podobnie grać na 200% przez cały mecz by mieć szansę na wygraną, drugi raz pod rząd już mu się to nie uda.
Djoko mizerny kurs, ale na podbitkę idealny, z Thiemem nie przegra mimo że szykuje się ciekawy mecz. Thiem rozgrywa sezon życia póki co i był moment kiedy wygrał w 2016 najwięcej meczów ze wszystkich, nie wiem czy wciąż trzyma ten rekord bo z Indian Wells odpadł dosyć szybko. Na 2:0 jest prawie 1.40 kursu więc pod tym kuponem pewnie złączę to z innym typem.
No i Nishikori czyli powód dlaczego ten kupon pojawia się tak szybko, bo Kei zagra dopiero w nocy 30 marca, czyli za niecałe 24 godziny. Kurs już spada i będzie spadał nadal, nie ma porównania tego w jaki sposób Bautista wygrywał swoje mecze i w jaki sposób zrobił to jeden z moich ulubionych graczy. Różnica klas jest dosyć duża, Kei prowadzi w h2h bodajże 3:0 i po tym meczu będzie 4:0. Kluczem tutaj jest zagranie tego na maratonie lub innym buku z wyższym kursem, gdzie kurs na Keia wciąż wynosi 1.3 lub wyżej, kurs na ten sam kupon na bet365 wynosi tylko 1.48 więc różnica spora.
???? Djoko 2:0 + Simon @1.78
Tak jak pisałem wyżej, wykorzystuje fajny kurs na 2setówkę Djoko, rozpisywać się tu nawet nie trzeba.
Dopiero co zauważyłem że Pouille wyeliminował Ferrera, jakoś mi wypadł ten mecz kompletnie z głowy, Ferrer nie jest w super formie już od jakiegoś czasu więc niezbyt mnie to dziwi. Simon z drugiej strony, tak jak się spodziewałem dosyć prosto pokonał Cilica, ten kort i warunki bardzo mu sprzyjają, ma sporo czasu na wymyślenie co zrobić z piłką i rozegranie wymiany tak jak mu się podoba. Pouille to gracz który jak się niecierpliwi to zacznie robić błędy, a z Simonem tak właśnie najczęściej przegrywa się mecze.
???? Dimitrov @2.20
Dimitrov dopiero co pokonał Murraya po bardzo dobrze rozegranym spotkaniu, tak jak sam mówił, czuł że dobrze odbija piłkę i to właśnie główny powód dlaczego tu na niego stawiam, jego forma jest bardzo dobra i już po styczniu wiedziałem że będzie jednym z ważniejszych &quot;czynników&quot; w tym sezonie tenisowym. H2H na ten moment wynosi 3:1 dla Monfilsa i biorąc pod uwagę kiedy się spotykali to się w ogóle nie dziwię. Rozpisywać się tu nie chcę, to powinien być wyrównany mecz, ale większe szanse (55-60%) daje Dimitrovowi, warunkiem oczywiście będzie że będzie grał tak jak grał z Murrayem. Monfils póki co przez swoich przeciwników przeszedł łatwo, ale ani Ito ani Cuevas to nie do końca jego kategoria.

mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Miami + Toronto/OKC over 203 @1.66
Kolejny triple-double Westbrooka, kolejny świetny występ OKC i kolejny niezbyt świetny występ Raptorów, chyba jednak bardziej stawiają już na playoffy niż przemęczanie się w regularnym sezonie :cool:
⚽ Anglia lub remis + Portugalia/Belgia over 1.5 @1.68
???? Raonic 2:0 @1.41
Raonic co ciekawe stał się drugim po Djokovicu faworytem do wygrania Miami(jeśli kurs 10 można traktować jako faworyta), spowodowane to jest bardziej tym że Nishikori ma trudniejsze 2 kolejne mecze niż Raonic, ale mniejsza. Wracając do typu, nie do końca traktuje Dzumhura jako tenisistę który zasłużył na miejsce w 4 rundzie Miami, prawda taka że gdyby Nadal nie musiał skreczować i nie czuł się źle podczas meczu to opuściłby kort w mniej niż godzinę. Warunki Miami nie są zbyt optymalne dla gry Raonica, ale i tak robi swoje, a czasem pomaga mu szczęście (kto oglądał dzisiaj jego 2 set przeciw Sockowi to wie). Dzumhur to takie 4-5 klasy niżej od poziomu Raonica i ma problemy z wygrywaniem meczów w challengerach z graczami na 200 miejscu w rankingu. Raonic go dzisiaj rozstrzela i tyle.
live ???? Daniel Evans 1 set tiebreak @1.60 (usuwam z listy jeśli do niego nie dojdzie)

Do góry Bottom