gigix
Użytkownik
Witam wczoraj wpłaciłem 222zł ,zrobilem zakład darmowy ,nie wszedł oddali mi te pieniadze na zasadzie cashbacka , miałem 222 zł , zrobiłem pare zakładów ,gdy kładłem sie spać miałem na koncie 401 zł , zleciłem wypłate 264 zł , budzę sie rano ,konto wyzerowane ,e-mail przyszedl ze nie przyszluguje mi cashbacka , WIĘC PYTAM JAK TO JEST MOZLIWE ,JAK NIGDY WCZESNIEJ NIE MIAŁEM KONTA ? ZABRALI MI PONAD 400 ZŁ ZAMIAST TYLKO 222 .... NIE POLECAM GRAĆ W TEJ FIRMIE NAPRAWDĘ ,OSZUSTWO ,ZLODZIEJSTWO , NIE MA SZANS ZEBY Z NIMI WYGRAC, JAK SOBIE UBZDZURAJA TAK MAJA, JESZCZE RAZ NIE POLECAM TEJ FIRMY !
Gdyby ktoś miał z nimi dostep do rozmowy np. Marcin-Odra , mógłby się dowiedzieć jaka jest przyczyna tego , mieszkam w akademiku kazdy ma to samo Ip zewnetrzne ale rozne wewnetrzne , jak cos moj nick CYSIUU
Gdyby ktoś miał z nimi dostep do rozmowy np. Marcin-Odra , mógłby się dowiedzieć jaka jest przyczyna tego , mieszkam w akademiku kazdy ma to samo Ip zewnetrzne ale rozne wewnetrzne , jak cos moj nick CYSIUU