Wczorajsze spotkanie, czułem się zażenowany jak to oglądałem, a jeszcze bardziej czułem się zażenowany, jak komentatorzy cały czas mówili, że jest lepiej, że zawody trwają i super wszystko, a zawody trwały tylko na starcie i do pierwszego łuku, a potem jeden za drugim. Dobrze, że nie było żadnego groźnego upadku, jak miał Emil, wyglądało to tragicznie, ale dzisiaj rano widziałem info, że nie jest połamany na szczęście. Przejdźmy do dzisiejszego meczu GKM - Czewa
Madsen over 11.5 pkt 1.70
superbet (liczą się wszystkie biegi)
Wczoraj Madsen i Kacper Woryna spowodowali, że Czewa wróciła z dalekiej podróży i ugrali remis dla swojej drużyny chociaż to też zasługa braci Pawlickich, jako kibic Falubazu jestem zażenowany, że jak trzeba, to na Piotrka nie można liczyć, a wolny Przemek dał się objechać w 14biegu, gdzie potrzebowaliśmy tego 3-3. Wracając do mojego typu, to Madsen na tym fatalnym torze wyglądał według mnie najlepiej ze wszystkich, był poziom wyżej od wszystkich 13+3 w 6 biegach. Faworytem spotkania jest GKM, więc możemy się spodziewać, że dzisiaj Madsen dostanie również 6 biegów, co ułatwia nam zadanie na zrobienie overa.
Rozkład biegów Madsena:
3 bieg: Pludra, Drabik(który wczoraj był fatalny) i Tarasienko - Madsen będzie miał już garść informacji od Michelsena, czy Hansena odnośnie toru - tutaj 2 pkt to jest must have dla Madsena, ale Tarasienko również jest do objechania
7 bieg: Halkiewicz(który przyjedzie na 100% czwarty), Lidsey i Fricke - dużo trudniejsze zadanie przed Madsenem w tym biegu, Fricke jako lider powinien w tym biegu być najtrudniejszym rywalem, 2 pkt do wyszarpania powinny być tutaj na Lidsey'u
10 bieg: Jepsen-Jensen i Pludra, a Madsen znowu z juniorem - kolejne ciężkie zadanie przed Madsenem, bo Jepsen-Jensen bardzo dobrze się sprawuje na torze w Grudziadzu, 2 oczka na koncie Madsena to znowu must have w tym biegu na Pludrze
13 bieg: Lidsey i Tarasianko vs Madsen i Hansen - pytanie tylko, czy tutaj nie będzie RT za Hansena, bo na tym etapie zawodów może być gorąco dla Czewy, no chyba, że Hansen będzie jechał dobre zawody. Wracając do Leona, to kolejny ciężki bieg, mocna para gospodarzy, ale na spokojnie jest tutaj w stanie zrobić na nich 3 pkt
15 bieg: prawdopodobnie na Maxa i nie wiem może Tarasienko? czy bedzie trzeba tutaj bronić wyniku, żeby punkt bonusowy został w Częstochowie? kto wie, ale Madsen wczoraj pokazał, że nie boi się walczyć o ważne punkty 2-3 pkt w tym biegu dla Madsena i dla Częstochowy
I teraz rezerwa taktyczna, spodziewam się, że czas Madsena w RT przyjdzie w biegu 8, gdzie będzie jechał za Hansena w parze z Woryną, tam jest Tarasienko i junior - tutaj wtedy jest 5:1 dla Czewy, a Leon przywozi 2 lub 3 pkt i pokrywa nasz overek z dużym zapasem lub dopiero w biegu 9tym za Drabika.
Good luck, have fun.