>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami XIV runda 2. Ekstraligi

neutralny 717,1K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Przed nami decydujące mecze na zapleczu Ekstraligi. Wiele już wiemy, ale kluczowe mecze przed play-offami jeszcze przed nami. 14 runda potrwa od czwartku do niedzieli.
W tym temacie podajemy typy i dyskutujemy o XIV rundzie 2. Ekstraligi.

unicaja 108,1K

unicaja

Użytkownik
Lahti under 7.5 @2,01 STS

Timo dalej jedzie mimo złożonego i opłaconego wniosku o rozwiązanie kontraktu. Dziś 2x na Janusza który wraca na Mościce 2x na Zengote i raz na Cooka, do tego to trzeci dzień z rzędu po Szwecji i Danii. Wychodzi mi tu under jak nic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1458
B 169K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Cook Under 11.5 pkt @ 1.75 fortuna

Na Mościcach wielu miało problemy w tym roku. Ben jedzie sezon życia ale myślę że 12 pkt to jednak za dużo. Tarnów nie płaci i klub się rozpada ale mimo wszystko Lahti ,lewiszyn czy Szczepaniak są wstanie wygrać z Cookiem. Raczej żadnego startu nie odda juniorom.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1426
portowiecmks 16,8K

portowiecmks

Użytkownik
Leszno -24,5 pkt... 1.60 Fortuna, Tarnów w 3 Zawodników i z Lahtim który ma 0 motywacji by się tu wysilać..
Mania under 7,5 pkt .. 1,70 Fortuna, myśle ze 6 pkt to jest max co tu zrobi

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +213
shingayi 11,8K

shingayi

Użytkownik
Lewiszyn over 5,5 @ 1.75 Superbet

Edit: Pudło, była szansa gdyby nie spartolił biegu numer 5. gdzie spadł z pozycji lidera na trzecie :/

A ja dzisiaj spróbuję w tę stronę.

Marko to jeden z nielicznych w Tarnowie po którym zawsze widać wolę walki niezależnie od okoliczności. Dziś wiadomo, że rywal najtrudniejszy z możliwych, ale poza trudnym 3. biegiem, reszta jest znośna, 2x jedzie na Cooka który na Mościcach będzie pierwszy raz, 1x na Pickeringa (ta sama historia) i raz na Zengotę z juniorem w parze z Bowesem. Przy obiecującym początku może dostać też bieg więcej, biorąc pod uwagę jak wybrakowany skład ma Unia.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom