Warto było wstać rano i złapałem dubla: Pytlewski under 1,5 pkt po 1,88 (sts) i over 1,5 pkt Krakowiaka po 1,80 (sts). I taki dubel poszedł. Jednak z tych zdarzen co są to widze parę ciekawych typow do gry:
Pludra - Krakowiak Kto lepszy 2 2.33 (sts)
Kogoś zdrowo powaliło z takim kursem. Pludra zaliczy 3 biegi i ma szanse na punkty tylko z Bartkowiakiem. Może w meczu zrobic maks 2-3 punkty. Krakowiak pojedzie za to 4 lub 5 razy(Nicki jest poobijany, jak GKM bedzie wysoko przegrywac, majac sredniakow nie beda robic taktyków). Krakowiak do tegodobrze czuje sie na Smoczyku, rok temu jako junior Falubazu zdobył w rundzie zasadniczej w lidze 5 pkt (2,0,3,0) - potrafiac wygrac bieg z seniorami. PRzed tygodniem z Toruniem zrobił11 pkt i pokazał, że forma idzie w górę.Do tego KRakowiak pojedzie w latwym 12 biegu gdzie powinien zrobic 2 pkt i odrobic ewentualna strate do Pludry wbiegu juniorskim. Kurs mega przesacowany i szalony.
Do tego typu polecam dobrac:
Zagar wiecej niż 7,5 pkt w meczu z Gorzowem 1,70 (sts) 8/10
Zagar zacznie od biegu z KArczmarzem, JAsinskim i Osyczką. Tutaj powinien bez problemu zdobyc 3 pkt. Późniejdo wejscia tego typu wystarczy 5 pkt w 4biegach. A do tego będzie miał autostradę, bo...jedzie w parze z PAwliczakiem i raz pojedzie jeszcze na Jasinskiego.Warto przypomnieć, że Zagar 8 sezonow scigal sie dla Stali i tor w Gorzowie zna jak wlasna kieszen! Kiedy tu przyjezdza zawsze trzaska 2-cyfrowki. Linia jest zenujaco nisko ustawiona i Zagar na swoim ulubionym torze bez problemu to przekroczy
AKO tego dubla wynosi 3,96 (godzina 12:15)
Do tego warto za nieco mniejsza stawkę do dubla z Krakowiakiem:
Falubaz nie przegra biegu juniorskiego ze Stalą (2,11 jest, było 2,33) (sts).
Szansa na to, że ten typ nie wejdzie jest tylko w przypadku literek mlodych Falubazow (defekt, upadek, wykluczenie). Pytlewski jeździc nie potrafi, bedzie walczyk z torem...Z racji, że jest jeden bieg, sa czasem nieprzewidziane sytuacje, to lepiej to zagrac za nieco mniej niz over Zagara, ale do dubla tez to warto dorzucic. Ja mam za 500 zł i AKO 4,96 = do wygrania mam 2182 zł
-----------------
Do tych typow z E-ligi (tych dubli) jeszcze za mniejsza stawke dorzucilem over 3,5 pktTobiascha Buscha. Niemiec ma latwy numer 11, 4 punkty powinien na swoimt rudnym torze zrobić. To mecz 2 ligi polskiej miedzy LAndshut, a Daugavpils (sts)
Tripel: Zagar over 7,5 + KRakowiak + Busch over 3,5 - AKO 6,93
tripel: juniorski Falubaz nie przegra+KRakowiak i over 3,5 Busch - AKO 8,69
Powodzenia!