Spróbujmy na dziś coś takiego.
Betard Sparta Wrocław - MRGARDEN GKM Grudziądz, godzina 16.45, transmisja w nsport +
Co do wyniku meczu ciężko tu cokolwiek przewidzieć, Sparta powinna to wygrać, ale kursy zbyt małe, granie handi w stronę gospodarzy również ryzykowne, dlatego końcowy rezultat odpuszczam.
Maksym Drabik vs Przemysław Pawlicki - Maksym Drabik (wszystkie biegi, 2-drogowo) @1.43 Totolotek
Dla mnie pewniak, tym bardziej biorąc pod uwagę, że Maksiu może dziś pojechać więcej niż 5 razy.
Maksym Drabik (+1.0) vs Artiom Łaguta (pierwsze 5 biegów, 1X2) - Artiom Łaguta
Tutaj idę w stronę Rosjanina, lidera GKM-u, jednak podpieram się pierwszymi 5 biegami. Po pierwsze świetna, równa forma Artioma, po drugie jako jedyny trzymał fason w zeszłorocznym pogromie, który miał miejsce na tym stadionie, dziś liczę również na dobry wynik z jego strony.
Jakub Jamróg vs Krzysztof Buczkowski (wszystkie biegi, 2-drogowo) - Krzysztof Buczkowski @2.10 Etoto
W tym typie kieruję się bardziej "czujką", Kuba nie czuje się zbyt dobrze w "trudnych" meczach, myślę, że Buczkowski stanie dziś na wysokości zadania i potwierdzi swoją niezłą formę, Jamroga moim zdaniem pokona punktowo.
Jakub Jamróg poniżej 6.5 punktów (pierwsze 5 startów) @1.90 Lvbet
Tak, jak wyżej. Myślę, że będzie to ciężki mecz dla Kuby i myślę, że będzie miał walczyć z jeźdźcami MRGARDEN-u. Nie powinien zdobyć więcej niż 6 oczek w 5 biegach.
Przemysław Pawlicki 0-8 pkt. (pierwsze 5 biegów) @1.80 Totolotek
Bet spokojnie do pokrycia, Przemek dobrze się czuje w Grudziądzu, na wyjazdach nie jest już tak dobrze, choć również punktuje przyzwoicie, myślę że 8 punktów to maksimum na co go stać.
Maksym Drabik powyżej 8.5 punktów we wszystkich startach @1.50
Forbet
Tylko
forbet wystawił tak niską linię na Maksyma, do tego we wszystkich biegach. Biorę w ciemno.
Maciej Janowski poniżej 11.5 punktów we wszystkich startach @2.00
Forbet
Maciek po słabym występie w SON i kraksie w tych zawodach musi odczuwać jej skutki, biorąc pod uwagę, że pod taśmą będzie miał takich rywali, jak Łaguta, czy Bjerre może być ciężko o same "trójki", tu już trochę ryzykownie.
Artiom Łaguta przynajmniej 11 punktów w pierwszych 5 startach @1.85 Totolotek
Linia spokojnie do pokrycia przez Rosjanina, jeśli Grudziądz liczy dziś na dobry wynik to w dużej mierze ciężar leży na plecach Artioma, a że potrafi go udźwignąć pokazywał już niejednokrotnie.