TORGRU : para Grudziądza wygra przynajmniej dwa wyścigu (musi zostać rozegranych 15 wyścigów) | TAK | 1,75 | sts
Myślę, że 2 biegi są w stanie wygrać, jeśli udało się im z Częstochową na wyjeździe gdzie przegrali do 25, to dzisiaj uda się również.
Kacper Pludra - Powyzej 3.5 |
betclic | 1,57 (pierwsze 5 biegów)
Nie widzę innej opcji, świetna forma Kacpra, wygrana w Srebrnym kasku, 7, 8 ,4 w ostatnich meczach ligowych, punkty przywiezie.
H2H Lewandowski - Pludra 2 | 1,57 | sts
Wyżej cenie sobie ostatnią dyspozycję Pludry plus powinien mieć więcej biegów.
#4 Kasprzak przyjedzie w minimum jednym biegu na trzeciej pozycji tylko przed zawodnikiem ze swojej drużyny | etoto | 1.65 (wszystkie biegi)
Będą cieżkie biegi, na Holdera czy Lamberta, myślę że ten bet wleci na spokojnie, nawet w meczu kiedy Grudziądz był gospodarzem to zdarzył się bieg 1 z bonusem.
#5 #Ekstrazakład 1: P. Przedpełski zdobędzie co najmniej 1 punkt w każdym swoim starcie(wszystkie starty) - NIE |
forbet | 2,02
W tym sezonie ta sztuka mu się nie udała, nawet z Ostrowem, dzisiaj myślę, że przynajmniej jedno 0 zanotuje na swoim koncie.
#6 C. Holder powyżej 10.5 punktów (liczą się wszystkie starty) |
ewinner | 1.70
11 punktów do zrobienia, może mieć 7 startów. Na wyjeździe w Lublinie czy Gorzowie udało mu się przywieźć 11 oraz 13 oczek
Średnia punktów na mecz to 11,22, więc myślę że dzisiaj 11 również wleci.