>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyrafinowane typy smakosza :)

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 13:
Nikola Mektic (CRO) - Paolo Lorenzi (ITA) 2✅
B. Bryan/M. Bryan - R. Bopanna/A.U.H. Qureshi 1✅
Stawka:14zł
EW:25,62zł✅

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Dzisiejszy dzień przyniósł mi niespodziewany ⛔ ???? . Jednak jeden kupon nie rozliczony, zostali tylko deblowi bracia Bryan, którzy powinni wejść, co zmaże delikatnie, tę plame ???? . Na jutro upatrzylem juz 2 kolejne kupony, jutro coś zagram, pewnie live ???? .

Kupon 15:
Murray-Chela dw.3-0✅
Stawka:10zł
EW:18,50zł✅

Oglądałem ostatni mecz Argentyńczyka i powiem szczerze, że szału to jego gra nie robi, a serwis ma kiepski jak na ćwierćfinał ???? . Licze na szybkie 3-0.

Kupon 16:
Ruben Bemelmans - Joshua Milton 1✅
EW:14,80zł✅

Typ zapożyczony z forum, stawka niezaduza, ale wydaje się pewne źródło, także polecam, chociaż z drugiej ręki ;).

✅19zł✅ - póki co na lekkim plusie, a biorąc pod uwagę, że te 19zł, to 19% początkowego stanu konta, to jest nieźle ;), a będzie lepiej, bo MUSI!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
3 single, kazdy po 10zł później uzupełnie
Kupon 17:
CSKA(-6,5)-Kuban 1✅
EW:18,50zł✅
Kupon 18:
PK35-Jippo over 2.5 ⛔
Stawka:10zł⛔
EW:17zł
Kupon19:
Ukraina(-1,5)-Uzbekistan 1✅
EW:19,10zł✅
Kupon 20:
Caja Laboral-Barcelona 2 LIVE✅
Stawka:15zł
EW:22,50zł✅
Póki co ✅33,27zł✅

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Szkoda dzisiaj Azarenki, bo jednak zagrałem na nią 30% początkowego stanu konta, mimo to jestem na ✅, aczkolwiek mogło być już prawie podwojenie kapitału, przy dość rozsądnej grze mimo wszystko ???? . Naprawde dużo zawdzięczam temu forum, bo czerpie wiele od Vipów i z działów, w którym eksperci podają często perełki do grania - wystarczy wyłapać i kasa pewna;)! WIELKIE DZIĘKI PANOWIE, RAZEM MOŻEMY STWORZYĆ POLSKE NASZYCH MARZEŃ :cool:! Dziś pewnie się jeszcze coś pojawi, późnym wieczorem i raczej już na jutrzejszy dzień, gdyż jutro szkoła itd ;)!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 22:
Schiavone-Bartoli 1✅
Sharapova-Li Na 1⛔
Stawka:20zł⛔
EW:45zł
Dużo napisałem na temat tych spotkań w dziale RG WTA. Zastanawiałem się nad zagraniem na dw 2-0 w obu spotkaniach, ale pohamowałem się i myśle, że dobrze, bo nie raz nie dwa się podpaliłem na &quot;pewniaki&quot; z dobrym kursem i później żałowałem. Póki co najmocniejsza stawka i wg. mnie najpewniejszy kupon, chociaż nic nie wiadomo :cool:

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 22:
Schiavone-Bartoli 1✅
Sharapova-Li Na 1⛔
Stawka:20zł⛔
Dużo napisałem na temat tych spotkań w dziale RG WTA. Zastanawiałem się nad zagraniem na dw 2-0 w obu spotkaniach, ale pohamowałem się i myśle, że dobrze, bo nie raz nie dwa się podpaliłem na &quot;pewniaki&quot; z dobrym kursem i później żałowałem. Póki co najmocniejsza stawka i wg. mnie najpewniejszy kupon, chociaż nic nie wiadomo :cool:
Na szczęście zagrałem na Schiavone dw 2-0 za 20zł i odgryzłem się za ten kupon :cool:

Kupon 23:
Schiavone-Bartoli 1 dw 2-0✅
Stawka:21zł
Kupon 24:
Włochy-Kuba rezultat po 2 setach? 2-0✅
EW:21zł✅

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Póki co gram dość dobrze, dzisiaj dobre skontrowanie kupon 22 uratowało mi skóre ???? . Ciągle na plusie mimo, że to tylko 36zł, to jest to 36% początkowej sumy, więc idzie nieźle. Przygotowałem na jutro pare typów, no i 2 zdarzenia z LS. Myślę, że mam szanse wejść na ✅100zł✅ na koniec tego weekendu, ale nie ukrywam, że dużo będzie zależało od tych kuponów.
Kupon 27:
Murray-Nadal Kto szybszy serwis? Murray(-10km/h) 1✅
EW:18zł✅
Statystyki jasno przemawiają za Szkotem, Hiszpan rzadko kiedy przekracza 190km/h, a Szkot ma serwis w granicach 210-215km/hm.
Kupon 28:
Djokovic-Federer(+1,5) 1⛔
Stawka:13zł⛔
EW:21zł
Kupon 29:
Brazylia-Polska dw. 3-0
EW:19,50zł
Analiza w odpowiednim dziale siatkówki.
Minitasiemiec na koniec:
Kupon 30:
Murray-Nadal Kto szybszy serwis? Murray(-10km/h)✅
Djokovic-Federer dw. 3-0⛔
Brazylia-Polska dw. 3-0
Portoryko-USA(-1,5seta) 2✅
Stawka:3,45zł⛔
EW:54,45zł

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 31:
Anglia-Szwajcaria 1⛔????
Włochy(-1,5)-Estonia1✅
Stawka:35zł⛔
EW:67,50zł
Anglia na Wembley nie może stracić punktów ze słabymi Szwajcarami! Co do Wlochów to grają coraz lepiej, a Estonia to dla mnie zlepek grajków lig pokroju naszej ekstraklasy i to drużyn typu Polonia Bytom, czy Cracovia ???? . Poprostu musi to wejść, stąd ta stawka, duża jak na budżet, ale musze zaryzykować chociaż w tym wypadku ryzyko jest niewielkie w moim odczuciu! Jak dla mnie 2 najpewniejsze mecze tej kolejki El.Mistrzostw Europy! :cool:!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 33:
Turniej w Tulonie (Francja) młodzieży do 20 lat!
Kolumbia-WKS over 1,5 gola✅
Portugalia-Włochy over 1,5gola✅
Stawka:15zł
EW:30zł✅
Oglądałem już ten turniej w zeszłym roku na Eurosporcie i nie ma tutaj jakichś kalkulacji, jeżeli wejdzie mi kupon z Nadalem to zagram jeszcze over 2,5 w tych meczach, bo tam chłopaszki cieszą się grą, często zapominając o obronie ;)!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 36:
Paolo Lorenzi (ITA) - Grega Zemlja (SLO) 1⛔
Tatsuma Ito (JPN) - Matthias Bachinger (GER) 2✅
Stawka:15zł⛔
EW:33,53zł

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Póki co ✅50,47zł✅, nie jest źle, bo to 50% calej sumy przezonaczonej na gre, ale Anglicy dzisiaj zawiedli mnie na calej linii... :/! Zaraz dorzuce pare typów na jutro.

Do góry Bottom