>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyrafinowane typy smakosza :)

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 3:
Szwajcaria-Norwegia 1DNB 1.25 ZWROT
Stawka:100zł

Obrót:240zł
Stan konta:451zł
Interesują mnie kursy &gt;=1.2, a że moim założeniem na te 2 miesiące jest tylko obrócić bonus, to stawiam mecze, które wydają się po prostu najprawdopodobniejsze. Nie zależy mi na wypracowaniu jakiegoś zysku, lecz na utrzymaniu tego, co otrzymałem od UNIBETU!
Przejdzmy do samego typu. Uważam, że Szwajcaria to jest solidna drużyna europejska, w której gra kilku na prawde zdolnych zawodników - Shaqiri, Inler czy Lichteiner grają dla bardzo swietnych klubow i prezentują bardzo wysoki poziom. Co więcej, w 2 meczach Szwajcaria ma bilans 4-0 w bramkach i 6pkt na koncie. Pokonała Słowenie na wyjeździe i Albanie u siebie po 2-0. Oczywiście nie są to jakies wybitne marki, jednak Norwegia również do tuz sie nie zalicza. Poki co Skandynawowie maja na swym koncie wygrana na wlasnym terenie ze Słowenia 2-1 i porażke z galaktyczna ISLANDIA 0-2 na wyjezdzie, co pokazuje ich potencjal na zdobywanie pkt w meczach wyjazdowych. Grupa w E jest jedna z najslabszych grup na papierze i Szwajcaria stoi przed wielka, ogromna szansa na wyjscie z niej i znalezienie sie w Brazylii! Warunek jest jeden - jutro trzeba wygrac! Dla odwaznych 1,7 polecam warto zagrac, tylko jak juz mowiłem, ide po najmniejszej linii ryzyka, bo chce po prostu wykonac zadanie ;)!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 4:
Białoruś-Hiszpania -1 2✅
Tahiti-Nowa Zelandia 2✅
Stawka:50zł
Obrót:290zł
Stan konta:538zł
Dlugo myslalem nad typem na Hiszpanie, bylo dużo spekulacji o domniemanym olaniu przeciwnika, ale jesli do kadry są powolani TYLKO KLASOWI GRACZE! To nie mozna meczu nie wygrac z takim przeciwnikiem 2 lub 3 golami. http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/eliminacje-ms/kadra-hiszpanii-na-mecze-z-bialorusia-i-francja,1,5269168,wiadomosc.html tutaj dla niedowiarków kadra na mecze z Francja i Białorusia. Myslałem, ze trener wezmie kilku nieogranych zawodników, aby wdrazac ich do kadry, ale jesli graja tylko zawodnicu pokroju Xabiego, Xaviego, Iniesty, Martineza, Pedro, Villa i wszystko czego dusza zapragnie to jest po prostu mało realne zeby nie dali rady! W obronie zabraknie Pique i Puyola, ale przy takim przeciwniku i tiki tace ze strony Espanii to nie bedzie konieczna ta dwojka ;). Ogolnie to troche dalem ciala, bo moglem dac na Hiszpanie najpierw, a pozniej dac za 50zl na Nowa Zelandie i mialbym suma stawek 100zl, a nie 50... Nie pomyslalem ;/. Jesli chodzi o Nowa Zelandie to Tahiti(?) im po prostu lezy! Kazdy mecz konczy sie po 3 gole w zwyz roznicy na korzysc tych pierwszych ;), niezaleznie od terenu. Takze o to bylbym spokojny!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 10:
Niemcy-Szwecja over 2,5
Przyznam szczerze, ze gram to teraz ponieważ kurs na to zdarzenie na UNIBET wynosi 1,75! Mysle, że bramkostrzelni Niemcy wygraja z Szwecja, strzela 2-3 gole, a Szwedzi maja IBRE, który również może coś ukąsić. Typ wart gry, spodziewałem sie kursu w granicach 1,5-1,6 ;)
Kupon 11:
Belgia-Szkocja 1
Hiszpania-Francja 1
Obrót:573zł
Sądzę, że rozpędzeni Belgowie łatwo uporają sie z przecietnymi Szkotami, a jesli chodzi o Hiszpanie, to chlopaki nie zwalniają tempa, Francja nie blyszczy (chociazby wczorajsze 0-1 w sparingu z Japonia). Ponadto ostatnimi czasu Żabojady sa regularnie bite w starciach miedzy tymi zespolami ;).

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 12:
Polska-Anglia X2
Kupon13:
Rosja -1-Azerbejdżan 1
Obrót:753zł
Typy tak prawdopodobne, ze nawet nie chce mi sie ich argumentowac. Zdecydowałem sie zagrac na X2 w meczu Anglii, ponieważ DNB dalby mi tylko 15zł wiecej w przypadku wygranej, a przecież remis jest w naszym zasięgu (chociaz i tak bylbym zdziwiony). Kurs &gt;1,20 Wiec to pasuje! ???? OBRACAMY!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Dziś już nic nie zagram, więc pora na krótkie podsumowanie ???? . Do całego kapitału doliczam kase z kuponów na LIVE w sumie nie interesuje mnie, czy ktoś w to uwierzy na &quot;słowo&quot;, czy tez nie ???? .
Kupony wygrane: 7
Kupony przegrane: 2
Zwroty: 1
Kupony w grze: 4
Stan konta:364zł(plus 300zł w kuponach)=664zł
Początkowy stan konta:380zł
Obecny:664zł
Zysk/Strata:284zł✅
Obrót:1088zł, 28%

Wymagany obrót:3800zł
Moim celem jest póki co obrócenie bonusu, nie liczyłem, na wielki ✅, jednak okazało się, że granie &quot;pewniaków&quot; doprowadziło mnie do dużego zysku, dlatego nie wykluczam, że gdy uda mi sie obrócić bonus to zostane przy tym sposobie gry ;).
REASUMUJĄC:
4 dni, 284zł ✅, 28% obrotu ;)!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 15:
Almeria-Cortiba 1X✅

Obrót:1201zł

Pewnie nie tego szukacie, nie takich kursów, no ale cóż. W mojej knajpie teraz serwujemy ALMERIE Z PODPÓRKĄ!

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 16:
Japonia-Brazylia over 2,5 ✅
Kupon 17:
Bośnia-Litwa 1✅
Polska-Anglia X2✅
Kupon 18:
Bogomolov-Davydenko 2⛔ temu panu juz na moich kuponach podziekujemy ????
Kupon 19:
Islandia-Szwajcaria 2✅
Polska-Anglia 2⛔
Bośnia(-1)-Litwa ✅
Stawka:30zł
Kupon 20:
Chile-Argentyna 2✅
Bośnia(-2)-Litwa 1✅
Cypr-Norwegia 2✅
Islandia-Szwajcaria 2✅
Portugalia-Irlandia Pn Portugalia strzeli gola w dwoch polowach.......⛔ zgroza
Stawka:10zł⛔

Jako, że i tak nikt nie propsuje moich częstych &quot;wypocin&quot; i analiz, mam Was w du*ie i nie pisze juz nic! :p

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 10:
Niemcy-Szwecja over 2,5✅
Przyznam szczerze, ze gram to teraz ponieważ kurs na to zdarzenie na UNIBET wynosi 1,75! Mysle, że bramkostrzelni Niemcy wygraja z Szwecja, strzela 2-3 gole, a Szwedzi maja IBRE, który również może coś ukąsić. Typ wart gry, spodziewałem sie kursu w granicach 1,5-1,6 ;)
Kupon 11:
Belgia-Szkocja 1✅
Hiszpania-Francja 1⛔
Obrót:573zł
Sądzę, że rozpędzeni Belgowie łatwo uporają sie z przecietnymi Szkotami, a jesli chodzi o Hiszpanie, to chlopaki nie zwalniają tempa, Francja nie blyszczy (chociazby wczorajsze 0-1 w sparingu z Japonia). Ponadto ostatnimi czasu Żabojady sa regularnie bite w starciach miedzy tymi zespolami ;).
Ehhh szkoda tych Hiszpanow..:zoltakartka:

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 12:
Polska-Anglia X2✅
Kupon13:
Rosja -1-Azerbejdżan 1⛔ :;/:
Obrót:753zł
Typy tak prawdopodobne, ze nawet nie chce mi sie ich argumentowac. Zdecydowałem sie zagrac na X2 w meczu Anglii, ponieważ DNB dalby mi tylko 15zł wiecej w przypadku wygranej, a przecież remis jest w naszym zasięgu (chociaz i tak bylbym zdziwiony). Kurs &gt;1,20 Wiec to pasuje! ???? OBRACAMY!
Trudno grać Rosji z tak twardy rywalem w sumie dałem du*y z tym typem ;p

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Generalnie granie live przyniosło mi znów olbrzymie straty, do tego błedna analiza meczu Ruskich i debilne wrecz kontrowanie osłabiły budżet! Jedną dobrą stroną tego jest fakt, że mam już ponad 60% obrotu, jednak stan konta mierny. Założyłem sobie, że nie będę już grał idiotycznie live, w ten weekend na pewno pogram na GKS i Liverpool i na to szykuje większe pieniądze.

Kupon 21:

Skra-Sada 2✅
Tipsarevic-Gulbis 1✅

Kupon 22:
Williams V-Barhel 1✅
Karlovic-Bogomolov 1✅
Stawka:20zł

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Kupon 23: