Jeszcze raz wielkie dzięki za odpowiedzi. Zaczynam się przekonywać do bukmacherki internetowej, bardzo dobrze idzie mi na
live. Wcześniej grałem tylko u naziemnych buków. Mam jeszcze jedno pytanie. Wczoraj zweryfikowałem konto telefonicznie. Pytano mnie o paszport, ale jako że go nieposiadam, zapytałem kobietkę (swoją drogą bardzo miłą), czy mogą być skany dowodu i dostałem odpowiedź twierdzącą. Taką samą odpowiedź dostałem na pytanie, czy weryfikacja jest jednorazowa - czytałem kiedyś o tym, że przy wypłacaniu trochę większej kasy bet365 robi problemy i raz po raz prosi o skany dowodu, a wg jej słów i waszych wypowiedzi nie ma takiego procederu. Wysłałem im skany dowodu i wpisałem wszystko jak należy. Powinienem teraz czekać na jakąś wiadomość zwrotną, że konto zostało pozytywnie zweryfikowane? Wiem, być może takie pytania powinienem zadawać na ich czacie albo skontaktować się z nimi telefonicznie, ale na razie nie ma wielkiego problemu, więc przyszedłem z zapytaniem do Was.
Mam też pytanie już typowo
bukmacherskie: czy jeśli gram zakłady akumulowane i jednym z nich jest zakład bez remisu, to gdy pozostałe typy wejdą, a w tamtym meczu padnie remis, dostaję zwrot stawki czy kurs z tamtego typu jest liczony jako 1,00? Będę wdzięczny za odpowiedź i pozdrawiam.