damianmularczyk
Użytkownik
Wreszczie można spać spokojnie... :spokodfhgfh: 44.2%- ????
Różnie podają wynik, ale jedno jest pewne: Koniec kaczej koalicji ????Wreszczie można spać spokojnie... :spokodfhgfh: 44.2%- ????
To jest czepianie się szczegółów, w szkołach (przynajmniej mojej) uczyli póki (chyba) Ale to nie jest aż taka różnica jak " Z ziemi polskiej do wolski" ????W kwestii hymnu to można się czepić tylko jednego...
Donald Tusk zaśpiewał: " jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy..."
a w oficjalnej wersji jest "kiedy my żyjemy"
może to mało istotne, ale często się rzucają za ten mały błąd.. ;P
na jakiej podstawie stwierdzasz ze rmf, radio i tvn sa ubeckimi mediami knypku :?:Jak PiS miało wygrać wybory jak wszystkie UB-eckie media były przeciw PiS na czele z GW, RMF, R. Zet i TVN-em. Zle dla Polski stało się że upadła idea IV-RP, teraz zobaczycie powrócą układy, zostanie wprowadzony podatek liniowy który zrobi biednych jeszcze biedniejszym a bogatych bogatszymi.
A co do Tuska, niech idzie do logopedy bo nie mogę go słuchać.
za to pis mial za soba tvpJak PiS miało wygrać wybory jak wszystkie UB-eckie media były przeciw PiS na czele z GW, RMF, R. Zet i TVN-em. Zle dla Polski stało się że upadła idea IV-RP, teraz zobaczycie powrócą układy, zostanie wprowadzony podatek liniowy który zrobi biednych jeszcze biedniejszym a bogatych bogatszymi.
hehe ale za to pis miało TV Trwam i Radio Maryja a to czasami znaczy więcej niż tamte mediaJak PiS miało wygrać wybory jak wszystkie UB-eckie media były przeciw PiS na czele z GW, RMF, R. Zet i TVN-em. Zle dla Polski stało się że upadła idea IV-RP, teraz zobaczycie powrócą układy, zostanie wprowadzony podatek liniowy który zrobi biednych jeszcze biedniejszym a bogatych bogatszymi.
kupony rozlicza prawdopodobnie gdy zostana podane oficjalne wyniki wyborow czyli jutroStawiał ktoś z was zaklady ze lepsze miejsce uzyska PO, na Bahu ?? Bo do teraz nie rozliczyli mi kuponu :/