cytat z dnia 16 grudnia 2019 00:44 przez gy_gy_craveel
Panie Antoni, jezeli ktos pyta o tak prosty zaklad to wzielem pana za nowicjusza , panie napisac mozna wszystko, ile to sie nie "siedzi" ale jezeli ktos naprawde w tym "siedzi" nie zadaje takich pytan,(nie gra "ruletki" dlatego to jeszcze bardziej sie "gryzie" bo jak to nazwac to gre - Nieudacznoctow (Nie obrazajac nikogo) to bylo juz zostac przy tym nowicjuszu bo prawdopodobnie tak jest , bo jezeli pan wszystkich mierzy swoja miara to ja odpowiadam tak nie jest.
Ja moge na pisac ze w tym siedze i to nie jest 5 ,10 czy 15 a nawet owiele wiecej lat i jezeli Antoni obserowal bys mnie nawet na samym forum to bys wiedzial ze takie tematy jak
MLB Ballparkczy obecnie
We Are Players ???? ???? sa na plus . Na tym forum jest ponad 600 zakladow z ponad 90% napisanych przeze mnie analizami a dla podtwierdzenia i zaprzeczenia tego co pan napisal ze
"...cokolwiek nie stawicie, wynik będzie odwrotny. Bukmacher zawsze nas oskubie i z nami wygra." zalacze swoj profil z jednej ze stron gdzie podaje za darmo typy i nie jest to strona platna :
Ja widac panskie slowa sie nie podtwierdzaja z zadnych miesiecy nie bylem nawet na minusie a zeby bylo smieszniej to moge dolaczyc z osobna statystyke dyscyplin i naprzyklad:
Bandy jak pan mysli znam sie? ,nawet nie nzam zadnego zawodnika ale mialem jedynie informacje o stanie lodowiska i dodalem tutaj swoich umniejetnosci czysto analityczno statystycznych i zagralem under i jest cobym nie postawil ...jest...mozna ale ja nie uprawiam z Bukmacherki hazardu/ruletki dla tego niemierze ludzi jak pan i nie jestem potej samej stronie jak pan ale do jednej zeczy tutaj zmierzam i ja powtorze do nowicjuszy i srednio za awansowanych obstawiajacyh.
Jak widac pozyzej z ponad 400 zakladow tylko 24 zaklady trzy drogowe , poprostu wybierac podstawowe zaklady i tylko dwu drogowe ,poniewaz na starcie juz mamy 50% reszta naszej przewagi to sa nasze umniejetnosci i zalenie od tego jak wysoki prezentujemy poziom tych umniejetnosci tak bedzie nasza przewaga ktora da nam eventualnie zysk mniejszy lub wiekszy . Dlatego panie @antoni-kwasigroch wiecej wiary w ludzi, istenja topowi typerzy. A ja jeszcze raz podkreslam nie grac "ruletki" u Bukmacherow i jeszcze raz to zaznacze:
Grajacy to do wszystkich sie dotyczy mnie ciebie i innych nowicjuszy - nie grajcie w zadne punkciki kto pierwszy do 5 , jakis wspolnych i innych takich jak powyzej TO NIEMA JUZ WIELE WSPOLNEGO Z BUKMACHERKA , TO JEST HAZARDA , GRA LOSOWA DLA HAZARDZISTOW JAK RULETKA , typujacy nie potrafia ustrzelic 1 X 2 lub zmagaja sie 1 i 2. nauczcie sie przewidywac najprostrze rozwiazania a buk daje takie cuda aby Hazardzisici w to grali i tracili kase , posluchajcie sie . - a jeszcze gorzej jezeli ktos tego nie rozumuje i wynik widac jaki jest powyzej , ja moge w takie gowna grac a omijam to duzym lukiem.
pozdrawiam