>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wygraj Ligę!

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
A kiedy się Kanonier zapisałeś?
Co do zmian, to ja chyba zrezygnuje z Kirma. Chodzi mi po głowie na razie Rybus, ale jeszcze zobaczymy po skończeniu kolejki.

Legionista: No Małecki póki co w obydwu meczach zagrał bardzo dobrze, ale on nie gra w ataku :jezora:. Albo skrzydło, albo taki jakby wysunięty śr. pomocnik. Ale myślę, że Peszko też swoje dołoży i póki co można go zostawić. Jak się uzbiera 50 pktów to będzie 2 mln od sponsora i będzie można pierwszych transferów dokonać :-D. Co do Rybusa, to boję się właśnie o to, że nie zawsze będzie grał chyba, ale jak wejdzie to przy rozpędzonej Legii na pewno parę punktów wpadnie. :jezora:
Kanonier: No jak przed chwilą to chyba nie będą się teraz liczyć tylko od 3. kolejki. Szkoda, bo byłaby bardziej wyrównana rywalizacja. Najlepiej to napisz do nich i się zapytaj, jak to będzie liczone. Ja pisałem już do nich 2 razy i bardzo szybko odpisywali.

legionista696 1

legionista696

Użytkownik

Co do zmian, to ja chyba zrezygnuje z Kirma. Chodzi mi po głowie na razie Rybus, ale jeszcze zobaczymy po skończeniu kolejki.
ja chyba rezygnuje z Peszki ( chociaz jeszcze nie zagrał :p ) na rzecz Małeckiego. gra on w ataku, a w WL jest na pomocy co na pewno jest warte postawienia na niego. Konkurencja w Legii jest duza, Rybka nie wiadomo czy bedzie grał ciagle, a imo lepiej na takich stawiac ;]

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP

no właśnie przed chwilką więc nie wiem czy te moje punkty będą się liczyć..

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
ja chyba rezygnuje z Peszki ( chociaz jeszcze nie zagrał :p ) na rzecz Małeckiego. gra on w ataku, a w WL jest na pomocy co na pewno jest warte postawienia na niego. Konkurencja w Legii jest duza, Rybka nie wiadomo czy bedzie grał ciagle, a imo lepiej na takich stawiac ;]
Kanonier- jesl idolaczyles teraz, bedziesz w tabeli licozny od 3 kolejki neistety.

kolego Legionista :*
zdecydowanie !
ja z Kirma nie zrezygnuje, bo ten zawodnik na pewno zacznie punktowac - wg mnie.
a co do Maleckiego to znas zmoje zdanie. !!
podobnie jak Diaz. w WL na obronie, a wiemy gdzie rga. Kilka asyst zaliczy, a i na pewno cos ukuje !

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
W sumie mógłby ktoś przenieść ten temat do Hyde Parku to wtedy można by luźniej dyskutować nie będąc posądzonym o jakieś nabijanie postów czy coś w tym stylu :jezora:.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W sumie mógłby ktoś przenieść ten temat do Hyde Parku to wtedy można by luźniej dyskutować nie będąc posądzonym o jakieś nabijanie postów czy coś w tym stylu :jezora:.
Dobra póki nie przeszkadza nikomu może być tutaj.

Co do zmian, to ja póki co muszę rozważyć sprzedanie Pawłowskiego bo chyba jednak Zagłębie naprawdę w dołku jest, może kupię Kaczmarka ;p
co do tego Kirma to jestem raczej sceptyczny

G 24

gijom

Użytkownik
U mnie 2 zawodnikow wystapilo i 15 punktow, jak tak dalej beda punktowac to bedzie sporo punktow. Liczylem na Maleckiego i nie zawiodl, gorzej z Diazem, bo tylko 2 oczka.

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Dzisiaj słaby dzień u mnie jeśli chodzi o pierwszy zespół...
Skaba 6 punktów, więc jak na bramkarza to jestem zadowolony. Nie zagrał Pietrasiak, więc w jego miejsce jutro Szmatiuk i czuję, że to się może skończyć minusami. Wczoraj nie zagrał Piątek, za niego Cebula tylko 2 punkty. Giza kontuzja, więc kolejny zawodnik mi wyleciał ze składu.. Za niego Tosik - chyba również 2 punkty. Z napastników tylko Franek 2 punkty + 2 za to, że jest kapitanem. Szkoda, bo miał swoje okazje.

Jeśli chodzi o drugi zespół to też nieciekawie. W bramce Sapela tylko 2 punkty. W obronie Hricko 6, czyli dobrze oraz Glik chyba będzie koło zera. W pomocy Woś 1 punkcik i to tyle na dzisiaj.

Szkoda, że po pierwszej kolejce może się nie udać pozyskać sponsora, bo przydały by się 2 mln na jakieś transfery :jezora:

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
haha a u mnie w jednym składzie dzis nikt nie grał ???? jutro mam duzo Śląska, Korony, Legii, Lecha ;) a w drugim składzie to Zawistowski z Frankiem po 2 pkty czyli lipa.
Jutro mój dzień w WL będzie :p

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
w druzynie 1. dzisiaj zapunktuje Fonfara, ale marnie, bo ze 2 pkt.
Na jutro 5 graczy, więc moze cos wpadnie. Szkoda Gizy, bo uciekna punkty ;| a Z Arka Legia moze sporawo wygrac.
w druzynie 2. Fonfara I Cetnarski. Drugi zaliczyl asyste wiec moze z 5 pkt za niego bedzie. Jutro zagra AŻ 6 moich, wiec lcize na pkt.
druzyna 3. zapunktował Bruno. Mysle, ze 6 pkt bedzie spokojnie.
jutro zagra 4 graczy.

Tak wiec liczymy na wielkie strzelanie w meczu Śląsk-Polonia oraz Korona-Lech.
wyniki choćby po 3-3, mnie jak najbardziej zadowolą :F

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
i jak tam Panowie? ????
zwyciezca pierwszej kolejki FB jest Olo ???? mój jeden skład zajmuje 8 miejsce, a drugi ostatnie ???? bo tam defensywa Korony zawaliła, i w ogóle minusów było troche :]

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
i jak tam Panowie? ????
zwyciezca pierwszej kolejki FB jest Olo ???? mój jeden skład zajmuje 8 miejsce, a drugi ostatnie ???? bo tam defensywa Korony zawaliła, i w ogóle minusów było troche :]
powiem tak.
nie jest źle, ale nie jest też kolorowo.
nawet się nie przejmuje, bo to 2 kolejka, a 1. w WL.
w dwoch druzynach zwalił kompletnie Nowotczyński, inkasując -6 pkt :|
dobrze, ze Lewy kapitan podratował.
fajnie zapunktowali piłkarze &quot;nie gwiazdy&quot;. Bruno, Rybus czy Ivanovski.
Max 48 pkt ... w pozostałych 36 i chyba 34 ?
no nic .. ciesze sie, ze nie mam 50 pkt i kasy na transfery.
bo pewnie od razu robiłbym korekty, a teraz myslac trzeźwo ... lepiej zobaczyć 3 kolejke. Na pewno bedzie szerszy obraz na zawodników. Juz mniej wiecje mozna powiedziec kto jest w fomire, kogo zmienić etc.
Koeljka 2. to kolejka kosmos. Wyniki po prostu makabryczne ... ladnie zapunktowali gracze Ruchu czy Lechii ... ale nie beda oni punktowac wiecznie. Dlatego w 3 kolejce bedzie mozna ladnie dostrzec kto jednak bedzie notorycznie mogl pkt.

ogolnie nie ejst, zle ale mowie ... moglobybyc lepiej.

powo !

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
U mnie poniżej oczekiwań... W składzie, w którym pokładałem swoje nadzieje zawodnicy zapunktowali łącznie na 39 puntków, w tym napastnicy (Franek kapitan) zdobyli &#39;aż&#39; 8 punktów...
W drużynie rezerw przyzwoicie - 57 puntków. Lewandowiski (kapitan) 22 punkty. Ładnie Kaczmarek, Hricko, Arboleda. Dokonałem pierwszych zmian po pozyskaniu sponsora. Woś --&gt; Peszko oraz Sapela --&gt; Kasprzik. Trochę w stronę Lecha, ale moim zdaniem to będą z pewnością wzmocnienia :-D.
Strasznie denerwujące jest zżynanie kasy przez twórców gry :kwasny4565:. O ile mogę zrozumieć 1.22 zł za stworzenie nowej drużyny to kolejne smsy za każdego sponsora, bądź zmianę w składzie? Paranoja... :kwasny4565: Trzeba będzie po następnej kolejce postawić na jedną drużynę, bo irytuje mnie to wysyłanie smsów, a bez zmian się nie obejdzie...
No i byłem razem z Olo na 1 miejscu naszej ligi, ale doszło -2 punkty za transfery i już spadłem :jezora:

G 24

gijom

Użytkownik
A o co chodzi z tymi sponsorami? Na jakiej zasadzie sie ich uzyskuje?
Edit: Juz obczailem, ale znowu te SMS trzeba wysylac, troche niesprawiedliwe.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
A o co chodzi z tymi sponsorami? Na jakiej zasadzie sie ich uzyskuje?
Edit: Juz obczailem, ale znowu te SMS trzeba wysylac, troche niesprawiedliwe.
ehhh, wyłudzanie pieniędzy tyle.
Niezłą kaskę na tym trzepią.
kiedyś, wszystko było za darmo. wtedy była fajna gra.
Tylko za każdą zmianę w składzie -3pkt. Teraz jest -1.
Ale o wysyłaniu sms mowy nie było.
było to ze 3-4 lata temu.

no ale, gra jest fajna, więc te 5 zł można poświęcić ;)

champion 896

champion

Użytkownik
No niestety przegapilem 1. kolejkę no i jest tylko 25 ale widzę że składzik mam nawet nawet bo przyjmujac ze w pierwszej kolejce wynik mialbym nie gorszy to by bylo top 10
ale jak się Franio rozstrzela to i awans w tabeli ????

Do góry Bottom