system 1-3-4-3
Kapsa
Celeban Arboleda Hajto
Balaz Jirsak Mila Stilic
Brozek Lewandowski Korzym
Hehe myślę ze u was podobnie jak u mnie nie ma rezerwowego droższego niż 0,5 mil zł
Oto mój skład
Kapsa –znacznie przyczynił się do awansu Lechii do
ekstraklasy , dobry solidny bramkarz ...
Obroncy
Celeban – młody obrońca , mocny punkt drużyny Śląska , dość tani 1,8 mil zł
Hajto – postawienie na niego może okazać się błędem , w sezonie łapie dużo kartek , i wciąż jest zaliczany do twardych nie odstawiających nogi obrońców , jego brak za pauzy , może pozbawić mnie wielu punktów .Górnik powinien w tym sezonie być mocną drużyną
ekstraklasy (4-5 miejsce) na swoim stadionie nie powinni tracić wiele bramek ..
Arboleda – świetny zawodnik , o niego jestem całkowicie spokojny , w tym sezonie z pewnością będzie jednym z najlepszych środkowych obrońców w lidze , w meczu z Azerami nie do przejścia.
Pomocnicy
Bolaz – w poprzednim sezonie ,mocny punkt Ruch Chorzów liczę ze w tym będzie podobnie .
Mila – w sparingach Śląska Wrocław pokazał ze jest w świetnej formie , dla Śląska również powinien być sporym wzmocnieniem .Liczę ze w tym sezonie wróci stary dobry Mila jak za czasów Grodziska ...
Stilić – Lech dokonał w tym sezonie chyba najlepszych transferów w lidze , świetny trener Smuda dobrze zgrał drużynę o czym mogliśmy się przekonać podczas meczu Lecha w pucharze uefa .Ubiegał się o niego Arsenal Londyn , wierzę ze w Lechu da z siebie wszystko , gdyż będzie chciał wypromować się do lepszego zachodniego klubu ...
Jrsak - ten sezon może należeć do niego , w poprzednim sezonie nie grał za wiele , lecz w tym powinien być podstawowym zawodnikiem mistrza polski .Podczas meczów towarzyskich grywał w pierwszej 11 strzelił bramkę Liverpoolowi .Przed rokiem kosztował Wisłę sporo pieniędzy (dokładnie nie pamiętam ile ) więc w tym sezonie udowodni władzą Wisły że było warto.
Napastnicy
Brożek – myślę ze w tym sezonie Wisła również strzelać będzie wiele bramek , a Piotr Brożek znów powalczy o tytuł króla strzelców , w Wiśle właściwie z napastników nie ma kto prócz niego strzelać , w związku z tym Marek Zieńczuk , gonił go w klasyfikacji . 5 mil zł za jego transfer pokrzyżowało mi wiele planów , odnośnie rezerwowych zawodników i 3 napastnika , ale myślę ze to jednak on przyniesie mojemu klubowi najwięcej punktów ????
Lewandowski –król strzelców drugiej ligi w tym sezonie zagra w Lechu .Pokazuje się ze świetnej strony jak i w pucharze uefa , jego osobą zainteresowany jest trener reprezentacji Polski , a wiele osób upatruje w nim nadzieje polskiej piłki . Myślę ze czas Reisa już się skończył i to Lewandowski będzie podstawowym napastnikiem Lecha ..
Korzym –zakładając ze najwięcej punktów ugrają dla mnie Brożek z pomocnikami , musiałem postawić na ustawienie z trzema napastnikami .Korzym po raz kolejny zawita do Odry Wodzisław , pewnego miejsca w składzie nie ma , ale myślę ze duża szansa na jego wywalczenie jest .