współczuję przegranego 1.000 złotych na zakładzie z Rębkiem, moim zdaniem jego szanse na wygraną są znikome, 4 lata kadencji to pasmo samych porażek i kompromitacji, utopione miliony na przegranych sprawach sądowych i kilka porządnych wtop przy składaniu wniosków o dofinansowanie z UE, nie ma miesiąca żeby ludzie nie przeklinali swojego wyboru sprzed 4 lat, ratuje go tylko PiS ale nie na tyle aby wygrać, co najwyżej żeby uniknąć 20% poparcia
Co myśli małopolska to nie ma znaczenia, bo Kraków, a małopolska powiatowa to dwa różne światy. O inteligencji pani Wasserman nie wiem wiele, ale nie świadczy dobrze to jak ona kiepsko mówi po polsku.. Serio, jak się jest w partii która ma sztandarach patriotyzm, żołnierzy wyklętych to obowiązkiem powinno być szkolenia z mówienia po polsku. Już się nie da słuchać tego jej nieustannego "proszę panią" przy zwracaniu się do kobiet i innych baboli. Od takich ludzi trzeba jednak wymagac więcej. Przysłuchajcie się czasem jak ona prowadzi te obrady komisji, na youtubie ma psychofanów, którzy niechcący robią jej niedzwiedzią przysługę powielając te błędy jezykowe w milionach wyświetleń. Majchrowski może i trochę pyszałkowaty, jak to profesor, kiedyś nawet zdawałem u niego egzamin, więc wiem co mówię, ale co by nie mówić to jest kompetentny, ma za sobą parę kadencji i realne osiągnięcia. A czym się może pochwalić pani Wasserman? Młoda adwokatka, niebrzydka, aha no i jej tata zginął w katastrofie smoleńskiej. Kraków nie jest pisowski, to wiadomo. Skoro Ziobro tam przepadł z kretesem, dostał bęcki od Majchrowskiego to tam samo będzie z panią Gosią.Ciekawie zapowiada się pojedynek w Krakowie. Majchrowski kolejny raz (od 2002 prezydent miasta) kandyduje ale tym razem rywala ma moim zdaniem bardzo mocnego. Pani Wassermann to bardzo inteligentna osoba, a przy tym cierpliwa, twardo dążąca do celu mimo krytyki. Kurs w tej chwili w totolotku 2,40. Co o tej parze myślą ludzie z małopolskiego?
jak widzielem w forbet to byly rowne po 1,83 ale ciezko powiedziec czy to byly po wystawieniu zarazJaki był wyjściowy/najwyższy kurs na Jakiego? Obserwował ktoś?
2,0 na totolotku, obecnie zdjęte z ofertyJaki był wyjściowy/najwyższy kurs na Jakiego? Obserwował ktoś?
wszystko zależy za jakie stawki chcesz pograć i gdzie. Forbety, Stsy, Fortuny i inne syfy nie dadzą ci zagrać grubiej, zaraz zlimitują i obniżą kursy.Ktoś może się wypowiedzieć na temat poszczególnych miast?
Widać że masz poglądy lewackie i wprowadzasz grających w błąd a że jestem z Krakowa to Majchrowski przegra minimalne z Wassermann bo dużo ludzi będzie na nią głosować ponieważ Kraków ma dość już betonowania a Jaki wygra w Warszawie też nieznacznie!!!wszystko zależy za jakie stawki chcesz pograć i gdzie. Forbety, Stsy, Fortuny i inne syfy nie dadzą ci zagrać grubiej, zaraz zlimitują i obniżą kursy.
Co do typów na prezydentów(burmistrzów) miast bo tylko w takich zakładach możemy teraz wybierać trzeba wskazać, że nic ciekawego do gry nie ma.
Na 100% wygra Zdanowska, Sutryk, Żuk ale kursy są już tak marne, że nie warto.
Warszawę zdobędzie Trzaskowski ale tu różnica nie będzie duża, a może się nawet tak zdarzyć że pierwszą turę weźmie Jaki.
Kraków z tego co rozmawiam ze znajomymi raczej dla Majchrowskiego. Wassermann (typowo polskie nazwisko) mimo że robi co najmniej dobre wrażenie, reprezentuję partie która poza 500+ drastycznie skłóca i dzieli ludzi. PiS nie szanuję myślących inaczej i co najistotniejsze utracił zdolność koalicyjną. Hitler przegrał m.in. dlatego, że rozpoczął wojnę na dwa fronty...
Rozmawiałem ostatnio ze znajomą która na PiS głosowała jest matką i wspomina, że podwyżki artykułów spożywczych, ceny prądu gazu skoczyły bardzo widocznie. Do tego dochodzą jeszcze takie kwiatki jak w mojej rodzinnej okolicy gdzie szefem jednej z agencji rolnych został działacz PiS będący kościelnym w miejscowym kościele...
P.S. Trzeba poczekać, może pojawią się jakieś zakłady (perełki) w najbliższym czasie, dużo też będzie zależało od frekwencji...
Najlepiej zagrać ten typ w piątki bo w totolotku jest dniem bez podatku,oczywiście jak się ten kurs utrzyma!!!Patryk Jaki @1.90 totolotek
haha no nie wierze ,myslalem ze jak wejde na strone to bedzie z 1.65 a tu taki prezent ,nie ma co tu pisac analizy wynik jest oczywisty dla kazdego kto sledzi polityke
Czy ja o czymś nie wiem, czy przez ostatnie dni stało się coś, dzięki czemu pozycja Jakiego zyskała na wartości?Patryk Jaki @1.90 totolotek
haha no nie wierze ,myslalem ze jak wejde na strone to bedzie z 1.65 a tu taki prezent ,nie ma co tu pisac analizy wynik jest oczywisty dla kazdego kto sledzi polityke
ta zadne mega value w banku dostal bys wiecej ,Jaki przygarnal Guziala ,w drugiej turze zaloze sie ze poprze go Jakubiak, Trzaskowski opowiada same dyrdymaly , osmiesza sie swoimi wypowiedziami dla mnie zwyciezca jest tylko jedenCzy ja o czymś nie wiem, czy przez ostatnie dni stało się coś, dzięki czemu pozycja Jakiego zyskała na wartości?
Inne buki (np STS) też mają właśnie taki kurs.
Poczytajcie jeden z drugim trafne i rzeczowe analizy przedwyborcze, do tego to co już zostało tu napisane.
Kurs jest lekko zbyt wysoki, ale żadne to mega value. Nawet po kursie 2, który trzymał Totolotek do ubiegłego piątku (promocja roku !!1) wzgardziłem, bo wiele się może wydarzyć.
To, że Patryk jest faworyzowany przez TVP to jeszcze nic nie znaczy, zwłaszcza w dość liberalnie nastawionej wawie.
Moim zdaniem na 99% będzie druga tura, a tam się może zdarzyć dosłownie wszystko.
a w TVNPO mówią że Trzaskowski pewnie wygra z Jakiskoro tvpis podaje ze Jaki w drugiej rundzie wygra 40 do 38 z Trzaskowskim to bym nie szalal z tym ze to takie promo , tak samo jak pisanie ze poprze go Jakubiak ( 6%) a nie wspomniec nic o Rozenku ( 6%) to takie dodawanie do swojego typu , na razie wstrzymam sie z typem na Warszawe bo sa inne fajniejsze opcje tylko trzeba czekac az netowi wystawia swoje kursy bo granie z podatkiem jakos mnie nie kreci
jak zauwazyles to napisalem ze Warszawy na razie nie ruszam a ze tvnpo pokazuje ze wygra Trzaskowski a tvppis Jaki to dla mnie no bet na ta chwile a nie jakies promoa w TVNPO mówią że Trzaskowski pewnie wygra z Jaki