adamo80
Użytkownik
Jak by kogoś to zainteresowało STS znowu zaspał ???? jak to się już zdarzało na MŚ... Tym razem 1,55 na Trzaskowskiego wciąż tam wisi gdzie inne buki zjechały do ochłapów po 1,28 itd ???? Wpływ na to musiała mieć debata lub/i jakiś nowy sondaż. Przespałem trochę 1,60 w Totolotku co było długo, ale i to 1,55 szczególnie po debacie biorę. Wiadomo, że wybory w Warszawie to też wybory przeciw łamaniu Konstytucji i przeciw PiS i ludzie pójdą w dużej części z tego powodu. Faktem jest afera reprywatyzacyjna, ale nie bez winy jest tu i PiS za Lecha Kaczyńskiego i w zasadzie to jedyny mocny punkt Jakiego. Gdyby PiS nie robił tego co robi w polityce ogólnopolskiej bałbym się grać na Rafała Trzaskowskiego, ale nie tak jak jest obecnie. Do tego w AKO gram Zdanowską, Sutryka i Majchrowskiego czyli największe miasta Polski klasycznie przeciwne rządom PiS i gdzie sondaże dają wielką szansę kandydatom. Łącznie wychodzi 2,32 w STS. Podobno masowo do Krakowa ludzie występują o możliwość głosowania, jakimiś autobusami czy jakoś są dowożone i nawet pomijając to trochę się boję o Kraków bo Wasserman jest jedną z bardziej ogarniętych i "strawnych" nawet dla elektoratu PO posłanek, ale znowu - gdyby PiS nie robiło tego co robi w polityce ogólnokrajowej to bym się wahał, ale przeważy właśnie to...
Bardzo proszę nie odpisywać mi tu politycznie i dyskutować bo od tego jest inny dział. Najlepiej w ogóle nie odpisywać..., kto podziela moje argumenty niech łapie Trzaskowskiego po 1,55 w STS, a kto nie, może na Jakiego pograć u innych buków gdzie jest wzrost kursów.
Po ostatniej kampanii 2015 r. i dyskusjach z prawakami z tego forum odechciało mi się w ogóle tu udzielać, nie licząc straconego czasu i nerwów więc... sorry ale nie będę odpowiadał na żadne zaczepki jakie to PO jest złe i jaka to jedna wielka sitwa itd... Zresztą chodzi tylko o typ, który już zagrałem. Zazwyczaj w działach sportowych dyskutuję merytorycznie, ale w przypadku polityki wiem kto tu się udziela i jakie ma poglądy więc szkoda moich nerwów... ????
Bardzo proszę nie odpisywać mi tu politycznie i dyskutować bo od tego jest inny dział. Najlepiej w ogóle nie odpisywać..., kto podziela moje argumenty niech łapie Trzaskowskiego po 1,55 w STS, a kto nie, może na Jakiego pograć u innych buków gdzie jest wzrost kursów.
Po ostatniej kampanii 2015 r. i dyskusjach z prawakami z tego forum odechciało mi się w ogóle tu udzielać, nie licząc straconego czasu i nerwów więc... sorry ale nie będę odpowiadał na żadne zaczepki jakie to PO jest złe i jaka to jedna wielka sitwa itd... Zresztą chodzi tylko o typ, który już zagrałem. Zazwyczaj w działach sportowych dyskutuję merytorycznie, ale w przypadku polityki wiem kto tu się udziela i jakie ma poglądy więc szkoda moich nerwów... ????