kibic-zwierze
Użytkownik
Serio porównujesz wynik z wyborów do parlamentu z wyborami do samorządów ?
Widać nie masz zielonego pojęcia o polityce.
Widać nie masz zielonego pojęcia o polityce.
tak tylko to jest wynik z sejmikow a gdzie wyniki z prezydentoe / burmistrzow / radnych?? Generalnie popracie dla pis spada i trzebs sie z tego cieszyc ???? Ludzie widza co oni zrobili z Polska. Ceny zywnosci wzrosly od ich rzadow o 20 % a uslug etc ponad 40 ????
Najpierw naucz się pisać po polsku poprawnie, potem porozmawiamy.powiedz to kaczynskiemu ktory twierdzil ze pis wygral ktorys tam raz ???? To tylko pokazuje ze poparcie dla pis maleje. Niedawno dawali psowi ponad 40 % wygranej a tu klops ????
Ktoś, mam nadzieję, jednak skorzystał (mimo, że prawie nikt się nie zainteresował). Kursy, z tego co pamiętam, minimalnie jeszcze spadły przed zamknięciem, więc wnioskuję, że komuś zagrać się udało.Jeśli ktoś ma jeszcze możliwośc to kilka promocji w etoto:
Czy będzie II tura (Lublin) - NIE @1.74 Żuk i Tułajew to dwóch jedynych poważnych kandydatów. Żuk w sondażach zbiera po 60%.
Czy będzie II tura (Katowice) - NIE @6.5 - Jak wyżej - kontrkandydat Krupy jest tylko jeden - z KO (jest jeszcze kandydatka partii śląskiej i plankton, na czele ze Słomką).
Jeśli Krupa i Żuk nie wygrają w pierwszej turze to równie dobrze mogą w drugiej przegrać całe wybory.
Czy J.Kaczyński wejdzie do Rady Warszawy - TAK @2.1 - PO wygrała z Ochoty pięć mandatów poprzednio. Lokalnie znany prawnik Kaczyński startuje z miejsca trzeciego, więc wejdzie prawdopodobnie nawet przy znacznie gorszym wyniku KO. Część ludzi zagłosuje tez zapewne na niego z przekory - "na Jarosława Kaczyńskiego, ale innego".
wg mnie praktycznie nie 1. MAjchrowski juz w 1 turze zdobyl 44 % (pisowa 34) - to juz daje jakas przewage jemu 2 Gibala niby nikogo nie popart ale mysle ze raczej z tych co nan iego glosowali zaglosuja na Majchrowskeigo. 3 Wielkie miasta raczej sa anty-pisKtos jest tutaj z Krakowa? Czy ta Wasserman ma szanse wygrac w 2 turze? czy juz po ptokach?
Jestem z Krakowa i daję 60-40 dla Majchra ale pożyjemy, zobaczymy a ja i wielu prawdziwych krakowian życzy mu przegranej!!!Ktos jest tutaj z Krakowa? Czy ta Wasserman ma szanse wygrac w 2 turze? czy juz po ptokach?