kibic-zwierze
Użytkownik
Pisałem o tym kilka postów wyżej. Podziela w pierwszej turze co może spowodować, że któryś z nich w drugiej turze się nie znajdzie.
Więc opłacało się w drugą stronę. Value jest value.1.5 w Fortunie na over 48.5% .... Moim zdaniem już się nie opłaca tego grać.
Wstaw więcej wykrzykników, to na pewno będziesz bardziej przekonujący. A jak wstawisz jeszcze kilka ikonek, to szybciej Ci wejdzie to 49%.Zadałeś sobie minimum trudu i sprawdziłeś kiedy robiono sondaże ? Masz na wcześniejszej stronie zestawienie ze wszystkich lat z CBOS. W tym roku też oczywiście było robione i po styczniu, ale nie zdobyłem takiej tabelki. Więc nie pisz głupot bez pokrycia w rzeczywistości !!!!!!!!!!!!!!!!!
Popieram typ na ovet 49,5 - tez mysle ze bedzie kolo 60 % - za bardzo Polacy sa podzieleni teraz (tak nie bylo 4 lata temu). Pogodadzis jak pogoda tragedii nie maJak wiele osób na tym forum w działach sportowych czytasz po łebkach i co gorsza wyciągasz błędne wnioski. Szkoda słów... Sondaże z wcześniejszych wyborów dotyczyły wcześniejszych wyborów, a nie tych
Wiesz - to też dokładnie zostało policzone... ???? I też jest o tym na poprzedniej stronie - dokładnie ta "kosmiczna" różnica to 23%... ???? I uwzględnialiśmy to w obliczeniach
Zapowiadasz, ale nie wyłożyłeś własnej kasy na to...
1. Czynnik pogodowy - ok mam co do tego obawy, ale z 2 strony jak by była śliczna pogoda to ludzie mogli by wyjechać na działki itd. Do tego niedziela niehandlowa więc jak już gdzieś się ruszyć to na wybory...
2. Właśnie w tych wyborach nie są zmobilizowane żelazne elektoraty - o czym przez tydzień szeroko tu dyskutowaliśmy... Nie naruszę chyba ciszy wyborczej jak napiszę, że te wybory są jak żadne inne dotąd wybory samorządowe w wolnej Polsce...
Ja osobiście jestem chory i mam wysoką gorączkę, ale jutro zwlekę się z łóżka i idę...
PS - w poprzednich wyborach sam. byłem super zdrowy, ale mi się po prostu nie chciało - teraz jest inaczej i tak myśli wiele Polaków i dlatego liczę na bardzo wysoką frekwencję i jak dobije do 60% stawiacie mi browarka koledzy... ????
60%? To jest nierealne. 50% bedzie sukcesemPopieram typ na ovet 49,5 - tez mysle ze bedzie kolo 60 % - za bardzo Polacy sa podzieleni teraz (tak nie bylo 4 lata temu). Pogodadzis jak pogoda tragedii nie ma
U mnie to samo , masakraOd 15 lat głosuję w tej samej komisji, od zawsze o tej samej porze mniej więcej. Takich tłumów jeszcze nie było.