>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie 2025

S 39,5K

sobolekk

Użytkownik
Ale ja wtedy przecież mówiłem że mentzen zacznie gadać o takich rzeczach jak zniesienie socjali prywatyzacja służb zdrowia edukacji itd aborcja etc nie pamiętam jakie przykłady wtedy przytoczyłem ale chodzi o sam fakt że wiadomo jakie poglądy ma mentzen i że jak zaczną się debaty to zacznie o tym mówić co spowoduje spadek poparcia. Dokładnie to się zaczęło dziać na naszych oczach. Prywatne poglądy mentzena po prostu nie mają szans przyciągnąć 20 procent ludzi. Jedyna szansa było ich ukrywanie i zbliżenie się do centrum ale wiedziałem że on nie będzie potrafił tego ukrywac

Psychosocial 1,5M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Aaa i nadrobiłem zaległości i post o 10 procentach brauna to hit tego tematu XD to przebiło poprzednie posty o drugiej turze mentzena haha .
Mówię że Braun będzie miał 2 a nie Mentzen
Kim Ty jesteś że już wiesz ile procent zgarnie Grzegorz Braun? Kassandrą, Lożą Masońską, Służbą czy może zwykłym pyszałkiem?

PS: Nazwiska piszemy z dużych liter.

Otrzymane punkty reputacji: +153
C 10,9K

cichybob

Użytkownik
Kim Ty jesteś że już wiesz ile procent zgarnie Grzegorz Braun? Kassandrą, Lożą Masońską, Służbą czy może zwykłym pyszałkiem?
To może cię zszokować, ale to jest forum bukmacherskie, więc może być poprostu typerem ?
Nazwiska sie pisze wielką, bądź dużą literą. Wyrażenie z dużej litery to rusycyzm, który w Polsce jest uważany za błędny. Jak robisz z siebie patriote, to chociaż naucz się podstaw językowych. Chyba, że wzorem Brauna ciągnie sie za tobą zapach onucy, to wtedy jasna sprawa.

5 lat temu frekwencja 19.5mln, w tym roku zgaduje, że troche mniej czyli ok 18mln. 3.5% z 18mln to 650tyś ludzi. W wyborach do Europarlamentu na Brauna zagłosowało 114tyś patriotów z jednego tylko okręgu, ale wiadomo, że to była mocna mobilizacja, bo chęć wysłania takiego Patrioty jak Braun żeby mógł zarabiać w znienawidzonych przez niego Euro była silna. Większość patriotów i tak zarabia w euro lub obcej walucie, więc znają sprawe. Teraz może być slabiej, pozatym w pozostałych okręgach nie będzie miał takiego poparcia. 650 tyś onuc patriotów może być ciężko zebrać. Większość pójdzie atakować na Mentzena lub Nawrockiego w ramach walki z Trzaskowskim.

Reasumując Braun poniżej 3.5% 1.96 Fortuna. Szczerze licze na ponizej 0.5%.
Typ życzeniowy.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +785
S 39,5K

sobolekk

Użytkownik

Możemy budować jakieś wymyślone nierealne teorie jak to robił Braun u Stanowskiego gdy ten mu mówił co jeżeli się okaże że ma poparcie 2 procent. Ale uspokoję cię, Braun to raczej gość z wyższą inteligencja niż przeciętna i on doskonale wie że nie ma szans na 10 procent ani nawet na 5. I serio już bardziej realna była druga tura Mentzena niż 10 procent Brauna. Jego elektorat to część byłych skrajnych Korwinistow , i to podkreślam część bo uważam że większość z nich mimo wszystko zagłosuje na Mentzena żeby zachować iluzoryczne szanse. Każdy kto jest inteligentny wie że Mentzen ma również poglądy podobne do Korwina tylko po prostu przyjął taktykę udawania bardziej centrum. Sam pomysł był dobry ale problem w tym że ci ludzie z konfederacji bardzo łatwo dają się ponieść emocjom i nie potrafią udawać. W jednej rozmowie Mentzen coś przyzna a potem się tłumaczy że tego nie ma w programie i wygląda to bardzo źle wizerunkowo. Dało się to przewidzieć. Sprawa jest oczywista że Mentzen gdyby mógł to zniósłby socjale prywatną służbę zdrowia edukację zniósł dochodowy itd. On jednak doskonale wie że nie może na tym opierać kampanii bo takie poglądy mają sufit w granicach 10 procent przy większej frekwencji. Przerabiał to Korwin nie jeden raz , z tym że Korwin postanowił zakończyć na głoszeniu bez szans na wygraną a Mentzen chciał zaryzykować. Konfederacja strzeliła sobie w stopę nie wystawiając Bosaka. Bosak ma poglądy dużo bardziej wyważone i nie musiałby udawać , wyglądałby po prostu dużo bardziej naturalnie. Nie mówię już nawet o umiejętności wychodzenia z trudnych sytuacji w sposób dyplomatyczny gdzie Bosak bije Mentzena na glowe

Otrzymane punkty reputacji: +560
Psychosocial 1,5M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Cichy bobie lub zdrobniale bobku żeby pisać takie bzdury jak powyżej to trzeba mieć na to dowody. A Braun sam na siebie już dwa razy doniósł do prokuratury i oczywiście ta oczyściła go z zarzutów że ma powiązania z Rosją więc się nie kompromituj.
To raz..dwa, pisząc "onuc patriotów" obrażasz miliony Polaków w tym mnie więc radzę o powściągliwość bo nie wspomnę już że zasugerowałeś że coś się za mną ciągnie.
Trzy, Ciebie nie pytałem o zdanie więc siedź cicho zresztą jak wskazuje Twój nick i komentuj co chcesz ale wywołany do tablicy.
Cztery to ziejesz na kilometr antypatriotyzmem więc prawdopodobnie jesteś sympatykiem reżimowego TVN czy tez tuby propagandowej TVP a jest takie proste powiedzenie: wyłącz TV a włącz myślenie.
Pięć zastanawiam się czy nie cierpisz na "syndrom sztokholmski" kiedy przez 25 lat Ci sami oprawcy doprowadzili nasz kraj do ruiny ale Ty negujesz ludzi którzy chcą zmienić ten układ.
Sześć..to właśnie Ci ludzie którzy rządzą od lat doprowadzili do ogromnej polaryzacji naszego społeczeństwa co doskonale widać na naszym przykładzie.
Zatem reasumując prawdziwy ideologiczny funkcjonariusz aktualnej władzy z Ciebie. No taki prawdziwy Polak ale z siedzibą w Berlinie albo nie daj Boże w Brukseli.

No i na koniec mogę Cię zszokować ale jestem przecież również tylko typerem i mogę się mylić z tym co napisałem.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +170
A 6,8K

andon

Użytkownik
5 lat temu frekwencja 19.5mln, w tym roku zgaduje, że troche mniej czyli ok 18mln. 3.5% z 18mln to 650tyś ludzi. W wyborach do Europarlamentu na Brauna zagłosowało 114tyś patriotów z jednego tylko okręgu.
Liczysz słusznie tylko wnioski są niekoniecznie słuszne. Eurowybory 2024. W Małopolsce Braun rywalizował z Berkowiczem. Małopolska jest głównym okręgiem Berkowicza, dla Brauna to Podkarpacie(plus dla Berkowicza). Berkowicz był pierwszy na liście, Braun drugi(plus dla Berkowicza). Mimo to Braun zgarnął 54% wszystkich głosów Konfy w tym okręgu. Berkowicz niecałe 39%.

Można powiedzieć, że Mentzen to hegemon i przy nim Braun to chłopiec na posyłki więc połowy głosów nie zgarnie. I ok, no ale coś przecież zgarnie. Jako, że Mentzen jest total anal dewastator to no nie ma siły, wygra w stosunku 75%-25%. Sromotna klęska Brauna.

Najgorsze z najgorszych sondaże dają Mentzenowi 12%. To oznacza, że dla Brauna zostaje.... 4%. Sam pograłem over 3% Brauna jak jeszcze było dostępne i lekko over 3,5%, bo nie znajduję matematyki która daje Braunowi wynik gorszy niż to 3,5%. Oczywiście jeśli frekwencja wystrzeliłaby do 75% to taką matematykę bym znalazł :)

C 10,9K

cichybob

Użytkownik
Pięć zastanawiam się czy nie cierpisz na "syndrom sztokholmski" kiedy przez 25 lat Ci sami oprawcy doprowadzili nasz kraj do ruiny ale Ty negujesz ludzi którzy chcą zmienić ten układ.
Hm, zaimek wskazujący ''ci'' piszemy małą literą. Panie Patriota, apeluję, wyłącz Brauna i włącz lekcje języka polskiego.

Zatem reasumując prawdziwy ideologiczny funkcjonariusz aktualnej władzy z Ciebie. No taki prawdziwy Polak ale z siedzibą w Berlinie albo nie daj Boże w Brukseli.
Haha, to nawet dobre jest. Prawdziwym Polakiem z siedzibą w nie daj Boże w Brukseli jest... Grzegorz Braun, który ochoczo ruszył za euro walutą jak tylko miał okazję :)

Reszty nie komentuje, bo po pierwsze sam pisałeś, że należy pisać na temat, a to co piszesz z tematem nie ma nic wspólnego, a dwa, że bije od ciebie życiowa frustracja. Jakieś reżimy, ruiny, ''wyłącz tv, włącz myślenie''. Pisałeś kiedyś, że zarabiasz minimalną w Polsce. Patrząc na to co piszesz i jak się odnosisz do rzeczywistości napiszę to tak: nie dziwi mnie to.

Na takich jak ty potrzebna jest tolerancja, bardzo dużo tolerancji, więc wydaje się, że patrząc na sondaże nie bez powodu lewicowy Zandberg ma większe poparcie niż patriotyczny Grzegorz Braun z siedzibą w nie daj Boże Brukseli. Większość sondaży daje Zandbergowi 4%. Mogę tylko zgadywać, że są tacy, którym podobają się jego stonowane wypowiedzi, chęc do walki z kredytem 0%, budownictwa społecznego oraz idąca za lewicą ( i nie tylko) ideologia równości i tolerancji. Braun jest bez wsparcia partyjnego, więc przez brak funduszy na kampanie i ogólny brak medialności musi się ratować jakimiś szalonymi akcjami typu wparowanie do szpitala z zamaskowanymi ludźmi. Ciężko powiedzieć czy kupi mu to więcej wyborców czy ci niezdecydowani pójdą na Mentzena lub Nawrockiego. Raczej kibiców mu nie przybywa, a w wyborach przecież jeszcze jest pro rosyjski Maciak.

Reasumując:
Tak samo jak powyższy zakład na Brauna, ten też jest bardzo życzeniowy. Obu nie stawiam, ale chciałbym mieć rację :)
1 tura h2h Zandberg- Braun, Zandberg wygra 1.85 STS

Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +203
R 112,8K

roykeane2.0

Użytkownik
Wczorajsza debata obnażyła prawdziwe oblicze dwóch prorosyjskich onuc . Polscy patrioci będą wiedzieli mam nadzieję, co z nimi zrobić w dniu wyborów.

Moim zdaniem wczorajszą debatę, jeśli chodzi o zdobycie głosów wyborców najlepiej wykorzystał Stanowski. Po pierwsze celne i trudne pytania do Trzaskowskiego i Hołowni. Ale najważniejsze było podsumowanie - emocjonalne przemówienie na temat służby zdrowia z wykorzystywaniem listów od dzieci, które prosiły o o pomoc dla chorej koleżanki. To z pewnością pozostanie dłużej w pamięci wyborców, niż te wszystkie drętwe i oklepane frazesy klepane przez pozostałych. Choć trzeba zauważyć, że żaden z kandydatów z punktu widzenia wyborców, do których się odwołuje, nie zaliczył jakiejś wielkiej wpadki. Trzeba będzie obserwować tendencje sondażowe i może cos w kierunku Krzysztofa Jakuba pograć. Gdyby tylko jeszcze chciał zrezygnować z tego irytującego zwrotu "tylko na mnie nie głosujcie".

" więc radzę o powściągliwość " , " mogę się mylić z tym co napisałem "- piękna polszczyzna, aż się wzruszyłem. Dzisiaj już się takiej nie używa. Szacun.

Cabron 95,4K

Cabron

Użytkownik
Wczorajsza debata obnażyła prawdziwe oblicze dwóch prorosyjskich onuc . Polscy patrioci będą wiedzieli mam nadzieję, co z nimi zrobić w dniu wyborów.

Moim zdaniem wczorajszą debatę, jeśli chodzi o zdobycie głosów wyborców najlepiej wykorzystał Stanowski. Po pierwsze celne i trudne pytania do Trzaskowskiego i Hołowni. Ale najważniejsze było podsumowanie - emocjonalne przemówienie na temat służby zdrowia z wykorzystywaniem listów od dzieci, które prosiły o o pomoc dla chorej koleżanki. To z pewnością pozostanie dłużej w pamięci wyborców, niż te wszystkie drętwe i oklepane frazesy klepane przez pozostałych. Choć trzeba zauważyć, że żaden z kandydatów z punktu widzenia wyborców, do których się odwołuje, nie zaliczył jakiejś wielkiej wpadki. Trzeba będzie obserwować tendencje sondażowe i może cos w kierunku Krzysztofa Jakuba pograć. Gdyby tylko jeszcze chciał zrezygnować z tego irytującego zwrotu "tylko na mnie nie głosujcie".

" więc radzę o powściągliwość " , " mogę się mylić z tym co napisałem "- piękna polszczyzna, aż się wzruszyłem. Dzisiaj już się takiej nie używa. Szacun.
No tutaj bym polemizował.
Trzaskowski wczoraj kilka razy znowu się zbłaźnił. Ucieczka podczas "1vs1" z Braunem, wymiganie się od odpowiedzi na pytanie od Nawrockiego w sprawie podnoszenia wieku emerytalnego( co akurat jest bardzo istotne dla jego wyborców, bo w tym wieku zbliżającym się do emerytury ma spory elektorat), kłamliwa odpowiedź na pytanie Mentzena i kompromitująca odpowiedź na pytanie od Stanowskiego.
Nawet pro lewicowy Leszek Miller mówi, że dla Trzaskowskiego to by lepiej było jakby na żadną debatę nie poszedł, bo dotychczas przegrywa z kretesem.
Dochodzi do tego jeszcze ta kompromitująca książka w której opowiada o miłości do... samego siebie.
Facet traci i wczoraj Nawrocki dodatkowo zakończył ich dyskusje przysłowiowym "knockdownem" mówiąc, że czuje się młodszy, kampania Trzaskowskiego przypomina mu Bronisława Komorowskiego.
Przy okazji jeszcze po wszystkim odpowiedział na ten śmieszny argument o pozostawieniu biało-czerwonej flagi, mówiąc, że Polacy zawsze zaznaczali zwycięski teren wbiciem flagi i pozostawieniem jej w tym miejscu.

Pytanie ile rzeczywiście tych wyborców konfy, którzy nadal wierzą w Metnzena pójdzie w II turze na Nawrockiego.
To, że ich liczba rośnie nie pozostawia żadnych wątpliwości, ale pytanie, czy tyle wystarczy.

Otrzymane punkty reputacji: +343
M 10,9K

mcz

Użytkownik
Trzaskowski wczoraj kilka razy znowu się zbłaźnił.

Każdy ci powie, nawet twój guru Stanowski, że obiektywnie Trzaskowski wypadł co najmniej poprawnie, ale nie, Cabron napisze, że Trzaskowski się zbłaźnił bo się słusznie oburzył na słowa ruskiej onucy xD

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +203
Cabron 95,4K

Cabron

Użytkownik
Każdy ci powie, nawet twój guru Stanowski, że obiektywnie Trzaskowski wypadł co najmniej poprawnie, ale nie, Cabron napisze, że Trzaskowski się zbłaźnił bo się słusznie oburzył na słowa ruskiej onucy xD
Poprawnie to on może wypadł, jak Hołownia zastraszony przez Tuska musiał laurkę zrobić Rafałowi i zadać pytanie na które RT miał odpowiedzieć "podpisałbym"
W poprzedniej debacie Hołownia atakował Trzaskowskiego i w mediach dostało mu się za to, że "atakuje koalicjanta" więc tym razem musiał zostać skorygowany.
Poza tym drogi MCZ sytuacja z Braunem to tylko jedna z kilku, które opisałem powyżej, a skoro uważasz, że miał prawo uciec, bo nie zgadza się z poglądami Brauna, to równie dobrze cała reszta kontrkandydatów mogła uciec od Trzaskowskiego, ponieważ nie muszą dyskutować z gościem, który kłamie prosto w oczy i zmienia zdanie kilka razy w tygodniu na każdy temat, który grzeje opinie publiczną.

djkruko 101,1K

djkruko

Użytkownik
Wszyscy się tak oburzacie. Ja też, ale
Chyba dobrze widzicie co robi Trump. Dojdzie do tego że on go tak ułaskawi że Putin będzie jeszcze karty rozdawał w Europie i mścił się na tych co go rugali

S 39,5K

sobolekk

Użytkownik
Mentzen w najnowszym sondazu 12,8%. doszlismy do jego realnego poparcia. Nie zdziwie sie jak zlecimy do jakichś 8-10% . Już sie nie moge doczekac az ustosunkuja sie do tego po wyborach wielcy zaborczy obroncy Mentzena ktorzy tak sie ze mnie smiali hehe. Ale oni niestety po prostu wyjada ze swoimi tekstami jak to narod zabetonowany mialo byc inaczej etc czyli stwierdza dokladnie to o czym mowilem jak Mentzen mial 20 w sondazach

Cabron 95,4K

Cabron

Użytkownik
Mentzen w najnowszym sondazu 12,8%. doszlismy do jego realnego poparcia. Nie zdziwie sie jak zlecimy do jakichś 8-10% . Już sie nie moge doczekac az ustosunkuja sie do tego po wyborach wielcy zaborczy obroncy Mentzena ktorzy tak sie ze mnie smiali hehe. Ale oni niestety po prostu wyjada ze swoimi tekstami jak to narod zabetonowany mialo byc inaczej etc czyli stwierdza dokladnie to o czym mowilem jak Mentzen mial 20 w sondazach
No ale realnie patrząc, to ja nie wiem jak można było oczekiwać, że Mentzen w ogóle powalczy o II ture.
Przecież Kaczyński to by musiał kogoś zamordować na wizji w TV, żeby PiS stracił poparcie na tyle, żeby ich wyprzedziła konfederacja. W sumie to samo tyczy się KO.
Na zmiany w Polsce trzeba zaczekać jeszcze z 10 lat i wtedy będzie można realnie oczekiwać, że kandydat z innej partii, czy sama partia wygrają wybory.

M 10,9K

mcz

Użytkownik
No ale realnie patrząc, to ja nie wiem jak można było oczekiwać, że Mentzen w ogóle powalczy o II ture.
To przypomnijmy, że zacietrzewieni wyznawcy Mentzena nazywali tutaj realistów wariatami.

Tutaj ludzie piszący że mentzen przegra z na 100% z Nawrockim i mentzen poniżej 20,5% to zwykli wariaci, mam nadzieję że postawili dom i się zapożyczyli na te bety. Oczywistym jest to że Mentzen ma spore szanse zakręcić się w okolicach 23-25% i wejść do drugiej tury,
To było oczywiste, że ktoś taki jak Mentzen reprezentujący taką partię jak Konfederacja nie ma szans na rozbicie duopolu. Zakładu na Mentzena w drugiej turze już nie ma w betclicu bo szansa jest taka sama jak na zwycięstwo San Marino z Hiszpanią w piłce kopanej

Do góry Bottom