>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybory prezydenckie 2025

RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
W tym temacie można podawać typy i dyskutować o polskich wyborach prezydenckich, które odbędą się w 2025 roku.

1728662398731.jpeg

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Aha , jak wygra Harris to będzie przekręt. Jak wygra Trump to wszystko ok xd

Ale Amerykanie to lubią wybierać starych dziadów , więc bardzo możliwe , że teraz ultra prawicowy Trump wygra. A dla nas to i tak wszystko jedno , Duda będzie się pół roku spuszczał i lizał poślady Donaldowi , po czym prezydenturę przejmie Trzaskowski i wszystko wróci do normy.
Trzaskowski nigdy nie wygra wyborów. Mogę iść w ciemno, że kandydat PiS wygra prezydenckie.
Przecież na każdym kroku można spotkać osobę, które zagłosowała przeciwko PiS w zeszłorocznych wyborach i teraz mówią, że więcej na rudego nabrać się nie dadzą i wolą prezydenta z PiSu, który będzie im wetował, a nie kukłę z Warszawy, która podpisze wszystko co mu Tusk pod nos podrzuci

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Trzaskowski nigdy nie wygra wyborów. Mogę iść w ciemno, że kandydat PiS wygra prezydenckie.
Przecież na każdym kroku można spotkać osobę, które zagłosowała przeciwko PiS w zeszłorocznych wyborach i teraz mówią, że więcej na rudego nabrać się nie dadzą i wolą prezydenta z PiSu, który będzie im wetował, a nie kukłę z Warszawy, która podpisze wszystko co mu Tusk pod nos podrzuci
Skoro Duda to kukła z Pisu która podpisywała wszystko co jej Jarek pod nos podrzucił to skąd wiadomo czy kolejnym prezydentem z pisu znowu nie będzie kukła? To że teraz nie podpisuje to znaczy że przestał być kukłą? Nie dalej nią jest bo teraz z rozkazów Jarka nie podpisuje.
Każdy prezydent z PiS czy z KO będzie kukło w rękach Jarka albo Tuska.

Ostatnia edycja:
tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Przypomnę się w Maju czy Czerwcu, kiedy kandydat z Pisu przegra wybory - też idę w to w ciemno :)
Swoją drogą każdy będzie lepszy od tej kukły i alkoholika Dudy.

Ostatnia edycja:
tedddy2060 11,2K

tedddy2060

Użytkownik
W tym kraju z tektury nigdy nie będzie dobrze,dopóty ludzie nie przestaną głosować na POPIS lub innych fajnopolaków (żydokomunę) a to już trwa od Magdalenki lub wcześniej,więc ciemny lud głosuje na nich a oni tylko sie stołkami zmieniają i kręcą lody nawzajem a krzywdy sobie nigdy nie zrobią.

tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
No nie powiesz mi chyba, że gdyby Konfa doszła do władzy, tp coś zmieni? xd
Oni będą tacy sami, a nawet gorsi , tam to dopiero by zaczęli lody kręcić jak to nazwałeś.
Nie mogę się tego doczekać, wtedy to skończą się wszystkie problemy i będziemy hegemonem świata

B 13,9K

bunio

Użytkownik
Ja p...jednak intuicja dobrze mi podpowiada, żeby odchować dzieci i wyjechać drugi raz, ale na zawsze z tego kraju 🙂 przecież wszędzie dookoła widać, że rozegrali nas jak chcieli nasi sąsiedzi po 89, a ciemny lud to kupił.

Mimo, że jestem patriotą i uważam się za takiego, bo wyjechałem z przymusu ekonomicznego w 2004 i wróciłem do domu swojego to uważam, że popełniłem błąd kierując się sercem, a nie rozumem.

Reszty nie będę opisywał, bo i po co każdy ma swoje życie. Z pewnością nie będę stawał w obronie ojczyzny z powodu debili którzy nią rządzą tyle w temacie niech się sami bronią. Właśnie siedzi szwagier w bunkrach w Libanie. Nie oglądam TV, ale z pewnością wam prawdy nie powiedzą. Kto ma rozum ten wie co i jak.

Otrzymane punkty reputacji: +808
T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Z pewnością nie będę stawał w obronie ojczyzny z powodu debili którzy nią rządzą tyle w temacie niech się sami bronią. Właśnie siedzi szwagier w bunkrach w Libanie.
nie trzeba az na liban patrzec wystarczy na nasza grancie z bialorusia, wojsko tam od 3 lat juz stoi, ta cala ruchawka z tym przerzucaniem arabów przez ruskich caly czas ma miejsce, pare miesiecy temu nawet zanożowali zolnierza i zmarl w szpitalu, bo procedury byly takie madre ze nie mogli uzywac broni ^^
ale ze nie da sie na temacie granicy juz wyswietlen robic to serwisy "informacyjne" (SICK!) juz nie sa zainteresowane tematem, chociaz pewnie maja racje ludzie wola sobie poczytac jak tusk z kaczorem sie zwyzywali albo inne take farmazony, waznymi rzeczami to po co sie przejmowac. chleba i igrzysk to sie liczy
w sumie te elity to anwet przebąkują o waznych sprawach, kaczor z3 lata temu powiedzial ze grozi nam wojna, tusk z sikorskim w sumie teraz tez juz cos takeigo powiedzieli, ale nikt ich raczej nie wzial na powaznie tylko woli beke krecic no i tak to leci, powoli do przodu

tedddy2060 11,2K

tedddy2060

Użytkownik
No nie powiesz mi chyba, że gdyby Konfa doszła do władzy, tp coś zmieni? xd
Oni będą tacy sami, a nawet gorsi , tam to dopiero by zaczęli lody kręcić jak to nazwałeś.
Nie mogę się tego doczekać, wtedy to skończą się wszystkie problemy i będziemy hegemonem świata
A czy ja napisałem że chcę żeby Konfa rządziła?? Dla mnie wszyscy co teraz siedzą na Wiejskiej to do wora a wór do jeziora,bo są ludzie w Polsce co naprawdę zależy im na naszym kraju i to prawdziwi Polacy z krwi i kości ale mają za małe przebicie aby się dostać do władzy a po drugie ciemny lud tylko głosuje na swoich oprawców od wielu lat co ich rąbie po całości a ci się jeszcze cieszą i tyle w temacie.

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Przypomnę się w Maju czy Czerwcu, kiedy kandydat z Pisu przegra wybory - też idę w to w ciemno :)
Swoją drogą każdy będzie lepszy od tej kukły i alkoholika Dudy.
Nie mogę się doczekać. Jeśli Tobie się podoba obecny rząd, to naprawdę współczuję. Premier gdzie nie pójdzie tam mówi coś innego. Jak gada z wyborcami z lewej strony, to jedno, a jak z prawej to coś innego i tak w kółko.
Lepszy już był ten PiS, który miał jasno określoną stronę i nie pieścił się z lewactwem.
Post automatycznie złączony:

Skoro Duda to kukła z Pisu która podpisywała wszystko co jej Jarek pod nos podrzucił to skąd wiadomo czy kolejnym prezydentem z pisu znowu nie będzie kukła? To że teraz nie podpisuje to znaczy że przestał być kukłą? Nie dalej nią jest bo teraz z rozkazów Jarka nie podpisuje.
Każdy prezydent z PiS czy z KO będzie kukło w rękach Jarka albo Tuska.
Oczywiście, że tak, ale daleko mi do lewactwa i komuny, dlatego w drugiej pójdę na PiS (niechętnie), ale nie mam innego wyboru.
Od czasów lex TVN relacje Dudy i Kaczyńskiego są chyba chłodniejsze, niż relacje Dudy i Tuska.

tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Od czasów lex TVN relacje Dudy i Kaczyńskiego są chyba chłodniejsze, niż relacje Dudy i Tuska.
No tutaj to poleciałeś po całości 😅
Duda to pachołek Kaczora i zrobi wszystko co mu powie, tam nigdy nie było chłodnych relacji, no może z małymi wyjątkami. A Duda i Tusk to co chwilę wymieniają się uprzejmościami jak kibice na stadionie.
Czy ja napisałem , że podoba mi się obecny rząd ? Mam dosyć PiSu i tyle.
Jesteśmy umówieni, przypomnę się w Maju. Ty zagłosujesz na Nawrockiego lub Błaszczaka w 2 turze , a ja zapewne na Trzaskowskiego i zobaczymy kto będzie miał rację. Pozdrawiam

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
No tutaj to poleciałeś po całości 😅
Duda to pachołek Kaczora i zrobi wszystko co mu powie, tam nigdy nie było chłodnych relacji, no może z małymi wyjątkami. A Duda i Tusk to co chwilę wymieniają się uprzejmościami jak kibice na stadionie.
Czy ja napisałem , że podoba mi się obecny rząd ? Mam dosyć PiSu i tyle.
Jesteśmy umówieni, przypomnę się w Maju. Ty zagłosujesz na Nawrockiego lub Błaszczaka w 2 turze , a ja zapewne na Trzaskowskiego i zobaczymy kto będzie miał rację. Pozdrawiam
Taka jest prawda. Nawet Duda publicznie w jednym z wywiadów o tym powiedział. Bodajże z Mazurkiem i Stanowskim.
Kaczyński od lat nie chodził do Dudy i nie chciał nawet z nim podejmować dyskusji, tylko wysyłał Morawieckiego. Zbyt dużo razy Duda mu nie poszedł na rękę, żeby ich relacje były jeszcze na stopie chociażby "znajomości"
Dla mnie najlepszym kandydatem dla PiSu byłby Tarczyński, ale niestety Kaczyński go nie wybierze, bo nie ma jaj i nim nie posteruje.
Z pełną przykrością to mówię, ale zdania nie zmienię i pójdę na PiS w drugiej turze. Jestem pewien, że wygrają te wybory, bo część wyborców Hołowni poszło w stroje konfederacji, a praktycznie wszyscy wyborcy Konfederacji, którzy zdecydują się pójść do drugiej tury zagłosują na PiS.
Koalicji zostanie tylko lewica i część głosów TD, która i tak się podzieli i znajdą się tacy, którzy pójdą w stronę PiSu. Dodatkowo lewica jest już tak cięta na Tuska i to czego im na obiecywał, że po prostu do te drugiej tury wielu ich wyborców nie pójdzie.
Post automatycznie złączony:

Taka jest prawda. Nawet Duda publicznie w jednym z wywiadów o tym powiedział. Bodajże z Mazurkiem i Stanowskim.
Kaczyński od lat nie chodził do Dudy i nie chciał nawet z nim podejmować dyskusji, tylko wysyłał Morawieckiego. Zbyt dużo razy Duda mu nie poszedł na rękę, żeby ich relacje były jeszcze na stopie chociażby "znajomości"
Dla mnie najlepszym kandydatem dla PiSu byłby Tarczyński, ale niestety Kaczyński go nie wybierze, bo nie ma jaj i nim nie posteruje.
Z pełną przykrością to mówię, ale zdania nie zmienię i pójdę na PiS w drugiej turze. Jestem pewien, że wygrają te wybory, bo część wyborców Hołowni poszło w stroje konfederacji, a praktycznie wszyscy wyborcy Konfederacji, którzy zdecydują się pójść do drugiej tury zagłosują na PiS.
Koalicji zostanie tylko lewica i część głosów TD, która i tak się podzieli i znajdą się tacy, którzy pójdą w stronę PiSu. Dodatkowo lewica jest już tak cięta na Tuska i to czego im na obiecywał, że po prostu do te drugiej tury wielu ich wyborców nie pójdzie.
Nawet te ostatnie apele Tuska pokazują, że pali im się dupa. Na początku twardo mówił, że są w stanie się dogadać, aby wystawić jednego kandydata, ale jak się TD nie zgodziła, to lewica również i zaczął się apel, aby się zjednoczyli w drugiej turze.
Ludzie się na to już nie nabiorą, bo Polska zaczyna przypominać to samo bagno, które było za czasów poprzednich rządów Donalda i prezydentury Bronka.
Zbyt dobrze pamiętam te czasy, a zwłaszcza ludzie nawet starsi odemnie, żeby teraz dać się wykiwać po raz drugi.

Otrzymane punkty reputacji: +550
tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Mam znajomych co głosowali na konfederację i nigdy nie pójdą zagłosować na PiS, prędzej nie pójdą w 2 turze do wyborów.
PiS nie ma kasy na kampanię , nie mają jeszcze nawet pewniaka w wyborach , tudzież kozła ofiarnego. PiS ma jedynie własny elektorat i może 50 % głosów Mentzena , który na pewno nie poprze PiS ,
tak jak nie zrobił tego Bosak w poprzednich wyborach. I jak słyszę , że wyborcy Lewicy są cięci na Tuska i nie pójdą do wyborów to śmiać mi się chce. Tak , oni wolą prezydenta z Prawicy , który nic im nie podpisze niż Prezydenta z koalicji rządowej z którym się dogadają praktycznie w każdej kwestii.
Jeśli wystartuje Trzaskowski i nic nie wycieknie to jestem przekonany w 90% że wygra w 2 turze - duże miasta zdecydują , a tam Trzaskowski ma gigantyczną przewagę.

M 9K

mcz

Użytkownik
Taka ciekawostka: jeszcze niecały miesiąc temu kurs na Przemysława Czarnka jako kandydata z ramienia PiS wynosił 15.0 jeżeli się nie mylę. Po różnorakich doniesieniach medialnych dziś to już "tylko" 2.50 co plasuje go zaraz za faworytem Nawrockim. Co tam prezes chce ugotować? Tak jak Nawrocki jest bardzo ryzykownym kandydatem mając na uwadze jego "ciekawe" znajomości oraz pozowanie do zdjęć z osobami z wytatuowanymi "hinduskimi symbolami szczęścia" na ciele, tak postawienie na Czarnka to oddanie wyborów prezydenckich walkowerem. Ciężki orzech do zgryzienia ma Kaczyński.

B 37,3K

bartezgambler

Użytkownik
Tarki_15 moderatorem jesteś a rozwalasz temat! Nie interesują nas twoje opinie na temat Dudy, Trzaskowskiego czy Mentzena a już na pewno nie w tym temacie! Do dziś pamiętam twój typ Świątek na olimpiadzie -7😆.

Ciekawostka, że Trump na końcówce kampanii udał się do Georgia, która niby miała być dość pewna dla demokratów. Duże znaczenie ma wczesne głosowanie w wyborach. Widać zwiększoną aktywność wyborców republikanów.
Harris jest miernym kandydatem, nawet Kidawa - Błońska u nas była lepsza. Obama mocno ciągnie kampanię Harris, która rzuciła teraz ogromne pieniądze w reklamę. Biden miał w sondażach 8 % procent przewagi nad Trumpem, skończyło się na 4% różnicy. Obecnie między kandydatami różnica jest minimalna. Ponadto wyborcy Trumpa pytani na kogo zagłosują, często odmawiają odpowiedzi albo kłamią, stąd może wynikać niedoszacowanie Donalda, tak jak w Polsce często to bywało z PiS. Wygrana Trumpa na pewno przekreśli szansę Sikorskiego na prezydenturę z uwagi na jego żonę która jest wpływową postacią jeżeli chodzi o elity demokratów.
Z Ciekawostek Walz kandydat na wice u Kamali miał romans z córką wysoko postawionego chińskiego polityka. Jenna Wang szczegółowo opisuje przelotny związek i twierdzi że poczuła się wtedy jak wykorzystana prostytutka 😜
To już są jedne z ostatnich wyborów w Stanach gdzie biali będą mieć decydujące znaczenie w głosowaniu, z każdymi kolejnymi ich głos będzie miał mniejszą wartość z uwagi na demografię.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +325
tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Tarki_15 moderatorem jesteś a rozwalasz temat! Nie interesują nas twoje opinie na temat Dudy, Trzaskowskiego czy Mentzena a już na pewno nie w tym temacie! Do dziś pamiętam twój typ Świątek na olimpiadzie -7😆.

Ciekawostka, że Trump na końcówce kampanii udał się do Georgia, która niby miała być dość pewna dla demokratów. Duże znaczenie ma wczesne głosowanie w wyborach. Widać zwiększoną aktywność wyborców republikanów.
Harris jest miernym kandydatem, nawet Kidawa - Błońska u nas była lepsza. Obama mocno ciągnie kampanię Harris, która rzuciła teraz ogromne pieniądze w reklamę. Biden miał w sondażach 8 % procent przewagi nad Trumpem, skończyło się na 4% różnicy. Obecnie między kandydatami różnica jest minimalna. Ponadto wyborcy Trumpa pytani na kogo zagłosują, często odmawiają odpowiedzi albo kłamią, stąd może wynikać niedoszacowanie Donalda, tak jak w Polsce często to bywało z PiS. Wygrana Trumpa na pewno przekreśli szansę Sikorskiego na prezydenturę z uwagi na jego żonę która jest wpływową postacią jeżeli chodzi o elity demokratów.
To już są jedne z ostatnich wyborów w Stanach gdzie biali będą mieć decydujące znaczenie w głosowaniu, z każdymi kolejnymi ich głos będzie miał mniejszą wartość z uwagi na demografię.
A Tobie widzę nadal leży na sercu ten nieudany typ , jeden z wielu , który podałem na Forum , ale zawsze musisz o nim wspomnieć. Rzeczywiście tak się zapędziłem , że zapomniałem , że to temat na najbliższe wybory w USA.
Czekam na Twoje wybitne typy. Pozdrawiam

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Mam znajomych co głosowali na konfederację i nigdy nie pójdą zagłosować na PiS, prędzej nie pójdą w 2 turze do wyborów.
PiS nie ma kasy na kampanię , nie mają jeszcze nawet pewniaka w wyborach , tudzież kozła ofiarnego. PiS ma jedynie własny elektorat i może 50 % głosów Mentzena , który na pewno nie poprze PiS ,
tak jak nie zrobił tego Bosak w poprzednich wyborach. I jak słyszę , że wyborcy Lewicy są cięci na Tuska i nie pójdą do wyborów to śmiać mi się chce. Tak , oni wolą prezydenta z Prawicy , który nic im nie podpisze niż Prezydenta z koalicji rządowej z którym się dogadają praktycznie w każdej kwestii.
Jeśli wystartuje Trzaskowski i nic nie wycieknie to jestem przekonany w 90% że wygra w 2 turze - duże miasta zdecydują , a tam Trzaskowski ma gigantyczną przewagę.
Tak jak wspomniałem powyżej - wyborcy konfy, którzy pójdą do drugiej tury, to pójdą na PiS. Wiadomo, że spora część nie będzie w tym uczestniczyć, ale myślę, że jednak zdecydowana większość już tak, bo skoro obecna władza mocno nadepnęła na odcisk swoimi anty Polskimi decyzjami, to nie pozostawili wyboru. Samo zakaz świętowania 11 listopada wywołał taka burzę, że nikt z tych narodowców z konfy nawet nie pomyśli, żeby głosować na tęczowego Rafała.
Nie wiem również jak wyliczyłes ta 90% pewność wygranej Trzaskowskiego, skoro poparcie lewicy, TD i KO od zeszłorocznych wyborów nie poszło w górę, a delikatnie w dół. Jedyna partia, która strzeliła w górę to konfa, której większość wybierze PiS, bo nie będzie mieć wyjścia. Twoi znajomi się nie przyznają do takich rzeczy, bo mało kto pójdzie i otwarcie powie w towarzystwie, że zagłosuje na PiS, ale jeśli ktoś ma poglądy pro konferackie, to nigdy w życiu nie pozwoli, aby kraj zaczął skręcać w lewo.

Otrzymane punkty reputacji: +464
RBR1one 552,3K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Taka ciekawostka: jeszcze niecały miesiąc temu kurs na Przemysława Czarnka jako kandydata z ramienia PiS wynosił 15.0 jeżeli się nie mylę. Po różnorakich doniesieniach medialnych dziś to już "tylko" 2.50 co plasuje go zaraz za faworytem Nawrockim. Co tam prezes chce ugotować? Tak jak Nawrocki jest bardzo ryzykownym kandydatem mając na uwadze jego "ciekawe" znajomości oraz pozowanie do zdjęć z osobami z wytatuowanymi "hinduskimi symbolami szczęścia" na ciele, tak postawienie na Czarnka to oddanie wyborów prezydenckich walkowerem. Ciężki orzech do zgryzienia ma Kaczyński.
Trudny orzech do zgryzienia ma PiS bo realnie nie maja wyraznie wyrozniajacego sie kandydata. Wybor jest taki, ze albo znowu wystawiaja jakiegos noname albo biora kogos znanego ale ci znani maja swoje za uszami co tez nie jest dobrym wyborem. Ja na miejscu PiS wystawilbym Blaszczaka. Chyba jako jedyny nie jest w nic znacznego umoczony, nie jest skompromitowany i raczej jest dosc dobrze wywazony a do tego jest glowna twarza PiS i jest rozpoznawalny. Elektoratu negatywnego tez nie ma w przeciwienstwie do Czarnka.

tarki_16 279,5K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Samo zakaz świętowania 11 listopada wywołał taka burzę, że nikt z tych narodowców z konfy nawet nie pomyśli, żeby głosować na tęczowego Rafała.
Co roku jest to samo, teraz podobno chcieli zarejestrować zgromadzenie na parę dni, dlatego Miasto nie chciało się zgodzić i były przepychanki. Koniec końców Marsz został zarejestrowany i będzie legalny. Ja też zdania nie zmienię. Jak dla Mnie Mentzen będzie miał te 12%, no może maks 15% i połowa jego wyborców rzeczywiście może pójść zagłosować na Pis, ale to i tak zabraknie.

Cabron 77,6K

Cabron

Użytkownik
Trudny orzech do zgryzienia ma PiS bo realnie nie maja wyraznie wyrozniajacego sie kandydata. Wybor jest taki, ze albo znowu wystawiaja jakiegos noname albo biora kogos znanego ale ci znani maja swoje za uszami co tez nie jest dobrym wyborem. Ja na miejscu PiS wystawilbym Blaszczaka. Chyba jako jedyny nie jest w nic znacznego umoczony, nie jest skompromitowany i raczej jest dosc dobrze wywazony a do tego jest glowna twarza PiS i jest rozpoznawalny. Elektoratu negatywnego tez nie ma w przeciwienstwie do Czarnka.
Tutaj się bardziej rozchodzi o to kim łatwiej będzie sterować Kaczyńskiemu. Jeśli Błaszczak w wielu kwestiach będzie długopisem, to pewnie go wybierze.
Po drugiej stronie mamy to samo.
Tusk nie weźmie Sikorskiego, bo nie będzie nim tak łatwo sterować jak Trzaskowskim, któremu elektorat bardzo mocno poleciał w dół w porównaniu do tego co było kilka lat temu.

Do góry Bottom