ja to zagrałem pojedynczo na każdy zakład limit 200 zł o godzinie przed 10
Jacek Jastrzębski ponownie wybrany szefem Komisji Nadzoru Finansowego. Decyzję premiera Mateusza Morawieckiego potwierdził Interii rzecznik rządu Piotr Müller.STS Nowy Przewodniczący Komisji Nadzoru Finansowego
Jacek Jastrzębski (dotychczasowy Przewodniczący) @2.15 +++
Za parę złotych, bo jednak to tylko nieoficjalna informacja medialna.
To był strzał, ważne że celny.Czy Z. Ziobro wejdzie w skład rządu M. Morawieckiego?
Nie - @4,60
"Obstawiam, że między 12. a 14. dniem przedstawimy skład Rady Ministrów. Nowa rada nie będzie pokrywała się z tą aktualną. Będzie nowy skład. Połowa zmieniona? Nie wykluczam, że nawet w takim zakresie. Może być to większa liczba ministrów, niż niektórzy by się spodziewali – zapowiada w Radiu ZET rzecznik ustępującego rządu Piotr Müller
Tu już na pewniaka, o ile można do końca wierzyć politykom.Jeśli PInokio nie kłamie, to dla Ziobry miejsca w w takim rządzie nie ma prawa być. Zresztą ktoś z Suwerennej Polski skarżył się w mediach, Że Morawiecki z nimi o nowym rządzie nie rozmawia.
STS Jeszcze wisi:
Czy Z. Ziobro wejdzie w skład rządu M. Morawieckiego?
Nie @2.33
Kasa już na koncie, proszę Pana Uprzejmie proszę nie siać paniki.Sts wam może nie rozliczyć zakładów na Ziobrę!
Piszą na czacie "Zgodnie z konstytucją, w ciągu 14 dni od powołania premier przedstawia Sejmowi program działania rządu wraz z wnioskiem o udzielenie wotum zaufania. Wotum zaufania Sejm uchwala bezwzględną większością głosów w obecności co najmniej połowy ustawowej liczby posłów."
Zatem będą szli w kierunku zwrotów tak kombinują. Bo uznają że rząd powstaję dopiero po głosowaniu wotum zaufania!
warto odnotować że buk znowu nie trafił z liniami. Prawie 2x wiecej wyswietlen. Mógł człowiek zagrać xdCzego to jeszcze sts nie wymyśli Pokaż załącznik 35519
Z tym to ja już sam nie wiem, co chwile ile pogłoski krążąMinister Klimatu i Środowiska w rządzie D. Tuska - P. Hennig-Kloska 1,85 STS
STS wystawił taki zakład na kanwie bieżącej "afery wiatrakowej". Bez niej pewnie kurs byłby śladowy. Hołownia przed chwilą na briefingu prasowym wypowiedział się, że to nie żadna afera tylko błąd komunikacyjny. Nie ma zastrzeżeń co do czyichś intencji i potwierdził że koalicja podtrzymuje P. Hennig-Kloskę jako kandydatkę na minister. A wnioskiem prokuratury się nie przejmuje bo nie ma nic do ukrycia.
STS zrobił mi spóźniony prezent mikołajkowy i rozliczył na plus już dzisiaj, nie czekając do 11.— Po dwóch tygodniach przedstawiamy skład Rady Ministrów, a po kolejnych dwóch tygodniach poprosimy o wotum zaufania — mówił w czwartek w Sejmie rzecznik rządu Piotr Müller.
— Chcielibyśmy, żeby głosowanie nad wotum zaufania się odbyło. Jaka będzie decyzja pana premiera, to będziemy informować po tych dwóch tygodniach. Chcielibyśmy rząd sformować, więc wariant bazowy jest taki, że po dwóch tygodniach przedstawiamy skład Rady Ministrów, a po kolejnych dwóch tygodniach poprosimy o wotum zaufania — dodawał rzecznik rządu.
Kiedy głosowanie nad wotum zaufania dla nowego rządu Mateusza Morawieckiego? Rzecznik zdradza plany - Wiadomości (onet.pl)
STS
Głosowanie nad votum zaufania do 4 grudnia 2023r.
Nie - @1.84 +++
Mają czas max do 11 grudnia.
Zwrot jeżeli głosowanie się nie odbędzie.
Najwyżej będzie zwrot
A co zrobią jak głosowanie się nie odbędzie?STS zrobił mi spóźniony prezent mikołajkowy i rozliczył na plus już dzisiaj, nie czekając do 11.
Odbędzie się.A co zrobią jak głosowanie się nie odbędzie?
O godz. 10 pan premier Morawiecki 11 grudnia przyjedzie do Sejmu, żeby wygłosić swoje expose. Pytałem pana premiera o długość tego expose, bo w historii parlamentaryzmu i demokracji zdarzały się expose wielogodzinne. Pan premier zapewnił mnie, że nie zamierza mówić dłużej niż godzinę" - powiedział Hołownia na konferencji prasowej po wcześniejszym spotkaniu z szefem rządu.