szczerze mówiąc to nie widziałem tego wyścigu i co się dzieje przed. Byłem w kibelku. Odpowiedziałem patrząc tylko na back. Faktycznie scree musiałbyć na kilka min przed biegiemA nie jest tak że losują miejsca , gdzie który biegnie
Post automatycznie złączony:
Przecież ten rynek jest w powijakach dopiero, popatr, na różnice pomiędzy Back i lay
nie. Każdy pies biegnie na danym torze zawsze z tego samego trapu, ewentualnie z trapu sąsiedniegoA nie jest tak że losują miejsca , gdzie który biegnie
Fin | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 15% | 18% | 17% | 18% | 16% | 15% |
2 | 17% | 18% | 17% | 15% | 15% | 17% |
3 | 19% | 16% | 14% | 19% | 16% | 15% |
4 | 16% | 15% | 18% | 17% | 16% | 17% |
5 | 16% | 19% | 18% | 13% | 17% | 17% |
6 | 17% | 14% | 15% | 17% | 19% | 17% |
ciekawy pomysł. Dzisiaj mam -96 funtów i troche straciłem ochotę na layowanie. Spróbuje dutchingu na najniższych możliwych stawkach, żeby zobaczyć jak to zadziałaStartuje max 6 piesków, kurs back na 3fav to przeważnie wyżej niż 6,00, może by spróbować dutchingu na 4 psy z najwyższymi kursami?
Całkiem na pałę zrobiłem tak godzinę temu na brudno 5 wyścigów, trafiłem 4 razy, nie notowałem ale były to kursy co najmniej: 6 6 12 i 16. Zagrane za 20j (5X4j), wygrane: 2 2 8 12. Bilans +4j. Dodać do tego trochę doświadczenia i statystyk i może byłoby zielono?
Grając laye też mi się wydaje, że lepiej byłoby na faworytów z kursami poniżej 2,50.
System na Market
odd trap v even trap or the inside v outside
Only criteria we need to match.
dogs were made favourite for a reason .last race
1st Make sure greyhound is running the same distance as last race.
2nd Make sure the venue is the same as the greyhounds last race.
3rd Make sure it is only a maximum of 7 days since they last raced.
4th Select the dog with the shortest odds last time (preferably favourite last time) as your selection to win.
Well here goes this is a system a good friend put me on to a couple of years back . Its works on times, Use the sporting life website , Where you will see times against each dog , Look for the fastest time ,Then look for the second fastest , Take on from the other , If there is a 0.10 upwards it is a qualifer ,The higher the difference better the chance . Ok a few basic rules . No open races A class only no bags , No sprints , No marathons . It works best at Provincial tracks ie Yarmouth , Swindon etc . If you go through the cards pick the best three times overall .
Ok a example dog 3 27.81 dog 27 .64 = 0.17 . So it is a qualifer.
jaki to tor?
jak dla mnie 5 trap na lay
Kolego nie możesz dawać za przykład rynków, które dopiero się kształtują , handel na psach to tak naprawdę 5 minut przed startem wyścigu, nie może być różnić Back 7,2 a lay-20
najlepszy moment na zajęcie pozycji to poniżej 20 sec. W oststniej minucie często tręd się odwracaKolego nie możesz dawać za przykład rynków, które dopiero się kształtują , handel na psach to tak naprawdę 5 minut przed startem wyścigu, nie może być różnić Back 7,2 a lay-20
Miałem w zeszłym roku klienta, który chciał aby przeanalizować te dane (pobranie, przeanalizowanie i modelowanie). Pomyślałem, że skoro już to u mnie jest to można skorzystać, dlatego zacząłem rozglądać się za możliwościami obstawiania. I wychodzi na to, że ciężki rynek w PL.Tak wirtualne psy to jak jednoręki bandyta tylko jeszcze niższy procent zwrotu, to nie ma nic wspólnego z prawdziwymi wyścigami.
A mogę spytać dlaczego akurat wyścigi w Australi a nie w UK ??