pablotbg
Użytkownik
Też bardzo proszę o jakieś typywiecie może gdzie są jakieś mocne typy graczy którzy się znają na tym, nie musi być to polskie forum : )
Też bardzo proszę o jakieś typywiecie może gdzie są jakieś mocne typy graczy którzy się znają na tym, nie musi być to polskie forum : )
trochę późno na odpowiedź ale może komuś się przyda:wiecie może gdzie są jakieś mocne typy graczy którzy się znają na tym, nie musi być to polskie forum : )
Sytuacja taka sam mam cynk jutro gonitwa czasu polskiego 11.25Polecam typ na jutro ale jeszcze nie ma kursow .
Cynk mam od ziomka z afryki :grin::grin::grin::grin:
12:35 Greyville
Salander
Claassen, B/ Hill, R
On obstawia na wygrana a ja gram bezpiczniej miejsca 1 2 3
jutro podam kurs
ja zlapalem po kursie 5 na wiliam hillSytuacja taka sam mam cynk jutro gonitwa czasu polskiego 11.25
10:25 Vaal
6 Buddy's Falcon
miejsca 1 2 3
ostatnio byl 2
poderzewa kurs 4.50
mozna ja znalesc na wiilam hill konie
pozdro
na szybkosci za godzNa dzisiaj rano mam dla was dwie gonitwy
Znowu Republika Południowej Afryki
11:45 Vaal - miejsca 1 2 3
6 Noble Win
przewidywany kurs 9.00
1:45 Vaal - miejsca 1 2 3
6 Hang Fire
przewidywany 5.00
czasu uk
gdzie są te typy?Od ponad pół roku swoje typy sportowe za darmo wrzuca jeden z najlepszych na świecie typerów wyścigów konnych i co najważniejsze jest polakiem. Przy 3 tyś typów ma yield over 63 % więc to mówi chyba samo za siebie.
http://www.tippingleague.co.uk/horse-racing/results_archive.phpCzy jest jakaś stronka gdzie mogę sprawdzić wyniki wyścigów konnych wraz z europejskimi kursami przed wyścigiem
Przeliczniki kursów:wszędzie są brytyjskie lub amerykańskie kursy których nie ogarniam...