ostrowiec
Użytkownik
Pierwsze dwa typy mogą być . Majestic ekstra bieg pod każdym względem . Fair niestety zaspała na starcie i nie była wstanie nadrobić dystansu . Gramy dalejWszystkie typy płaską stawką 10j
30.06.2013 Wielka Brytania - Windsor
3 gonitwa - Majestic Alexander - WIN (5.70) ,
Jak dla mnie przesadzony kurs . Majestic to 2 letni koń , który bardzo dobrze rozpoczął swoją dotychczasową przygodę ze ściganiem . 1/8/2 - tak do tej pory się spisywał . Trzeba spojrzeć także na to iż 8 miejsce zajął w wyścigu na 2050m , a 1/2 na dzisiejszym dystansie 1015m . Wydaje mi się że jest wstanie powalczyć głównie z przecenianym Fastem , na którym jechać dzisiaj będzie jeden z najgorszych dżoków na torze .
30.06.2013 Wielka Brytania - Salisbury
4 gonitwa - Fair Trade - WIN (3.70)
Tutaj jak dla mnie mega value i bet , na którym musimy się skupić . Fair to jeden z najlepszych koni arabskich w całej imprezie . Dwukrotnie startował nawet w Derbach w których zajmował 1/4 miejsce . To pokazuje jego moc . Kolejnym plusem jest to , iż zasiada go dzisiaj Grahamm Lee , który potrafi wydusić z konia wszystko . Bieg odbędzie się na dystansie 2836m z przeszkodami . To także działa na korzyść tego wierzchowca . Uważam że w tym biegu nie powinien mieć problemów ze zwycięstwem .
Kolejne typy około 17:30 na biegi wieczorne.
Po 2 typach :
Yield - +185%
Skuteczność : 50%
Zysk: +37j