Wyścigi konne - Służewiec
Witam,
Wiem, że nie można obstawiać warszawskich wyścigów przez internet ale jest to coraz bardziej popularne, jest to świetna zabawa i można się wzbogacić
Czy ktoś z was chodzi i obstawia na Służewcu albo w punktach?
W derbowy weekend (1.07.2012) padła ogromna wygrana na kwintę - 48 tys pln za 2-złotowy zakład.
Ja osobiście najwięcej trafiłem 1 800 za trójkę za 4 pln w Wielkiej Warszawskiej 2011.
Typy zakładów:
Zwyczajny (ZWC) – należy wytypować zwycięzcę danej gonitwy (3 pln)
Porządek (PDK) – należy wytypować dwa konie, które zajmą w danej gonitwie dwa pierwsze miejsca, bez względu na kolejność (3 pln)
Trójka (TRJ) – należy wskazać trzy konie, które zajmą w gonitwie trzy pierwsze miejsca we wskazanej przez Ciebie kolejności (2 pln)
Czwórka (CZW) – należy wskazać cztery konie, które zajmą w gonitwie cztery pierwsze miejsca we wskazanej przez Ciebie kolejności (2 pln)
Kwinta (KWN) – obejmuje pięć kolejnych wyznaczonych gonitw. Należy wytypować zwycięzców wszystkich pięciu gonitw (2 pln)
Tripla (TPL) - obejmuje trzy kolejne wyznaczone gonitwy. Należy wytypować zwycięzców wszystkich trzech gonitw (2 pln)
Dubla (DBL) - obejmuje dwie kolejne wyznaczone gonitwy. Należy wytypować zwycięzców obu gonitw (2 pln)
Na stronie "torsluzewiec.pl" przed każdym weekendem wyścigowym jest liga typerów. Informacje od trenerów itp.
Inne serwisy o wyścigach na Służewcu:
"zmdom.com.pl"
"finisz.pl"
"wyscigi-konne.info"
Tzw. Potrójna Korona, czyli trzy najważniejsze wyścigi to:
Rulera, Derby i St.Leger
Wielka Warszawska też jest ważnym wyścigiem
Słyszałem, że Totolotek stara się o to aby mieć w swojej ofercie wyścigi ze Służewca.
Czekam na wasze pytania, doświadczenia ze Służewca, opinie.
Pozdro