>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

www.pokerroyaleonline.com || 20$ free poker ||

Status
Zamknięty.
stachu7 0

stachu7

Użytkownik
Koniecznie na początku trzeba przeslac skan?? Czy bez tego tez dopiszą??
jak na moje oko trzeba wyslac skan od razu poniewaz gdy poker4ever dawal 10$ to wiele osob zakladalo po kilka kont z jednego kompa a to ten sam soft... chyba ze niczego sie nie nauczyli to i bez dowodu przejdzie:jezora:

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
no mi bez skanu dopisali ale lepiej wyslac co tam szkodzi ;] wydaje mi sie ze jak sie wysle to oni konto weryfikuja i przy wyplacie nie bedzie trzeba wysylac

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
poziom tam jest zenujacy w kilka godz z 20$ zrobilo sie 200$ jednak jeszcze brakuje troche pkt
To Spirol nie podnoś poziomu bo też chce trochę stamtąd wyciągnąć ;) Jeżeli oczywiście dostanę kaskę. Zarejestrowałem się wczoraj rano i kaski nie ma. Właśnie przesłałem skan dokumentu może to przyspieszy to ;)

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Wie ktoś mniej więcej co to znaczy ;)
Thank you for playing at PokerRoyaleOnline.

The information you have provided has been passed over to our Operations department. A representative will be in contact with you as soon as possible.

Thank you for your patience and understanding.

Kind regards,

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
wydaje mi sie ze to jest wysylane automatycznie jak dojdzie e-mail ja wyslalem 2 e-maile i 2 takie wiadomosci doszly po mnie po czym odpowiedz
P.S narazie idzie mi krytycznie 20 rozdan nic nie wchodze tylko bb doslownie karta kiepska strasznie 34 89 57 2a j7 38 itd zostlo mi jedyne 15$ we freerollu tez mi nie poszlo 11 ludzi ;] no pierwsze rozdanie AA gosc sprawdza 22 na stole kkq72

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom