jak na moje oko trzeba wyslac skan od razu poniewaz gdy poker4ever dawal 10$ to wiele osob zakladalo po kilka kont z jednego kompa a to ten sam soft... chyba ze niczego sie nie nauczyli to i bez dowodu przejdzie:jezora:Koniecznie na początku trzeba przeslac skan?? Czy bez tego tez dopiszą??
To Spirol nie podnoś poziomu bo też chce trochę stamtąd wyciągnąć Jeżeli oczywiście dostanę kaskę. Zarejestrowałem się wczoraj rano i kaski nie ma. Właśnie przesłałem skan dokumentu może to przyspieszy topoziom tam jest zenujacy w kilka godz z 20$ zrobilo sie 200$ jednak jeszcze brakuje troche pkt
Thank you for playing at PokerRoyaleOnline.
The information you have provided has been passed over to our Operations department. A representative will be in contact with you as soon as possible.
Thank you for your patience and understanding.
Kind regards,
praktycznie wszedzie ???? , ja gralem holdema NL, na poczatku 0,25/0.50 a pozniej 1/2 i wszedzie niski poziom :-Dpowiedzcie gdzie najlepiej jest tam grac?
Z 20$ na 0,25/0,5 ? : ???? Dużo farta musiałeś mieć.praktycznie wszedzie ???? , ja gralem holdema NL, na poczatku 0,25/0.50 a pozniej 1/2 i wszedzie niski poziom :-D
jak zamkniesz program i zalogujesz sie ponownie za pol godziny to bedziesz mial juz sporo pkt. pzdrA jak te punkciki są naliczane? Ja gram już godzinę na 0,10/0,20 i mam 0 PP :/