No cóż,spróbujemy zrobić jeszcze jedno podejście do tego turnieju:smile

o tym,co zobaczyłem dziś w półfinale,nie wyobrażam sobie nie zagrać na Chinkę w jutrzejszym finale w Brukseli,zagrała kapitalnie i tak agresywnie,że zepchnęła Zvonarevą do defensywy,byłem szczerze mówiąc w szoku,bo jak już pisałem wyżej przed rozpoczęciem dzisiejszych spotkań,spodziewałem się walki z jej strony,ale takiej dominacji na pewno nie,na gorąco wydawało mi się,że Vera oszczędzała siły przed RG,ale teraz,kiedy już ochłonąłem wiem,że to Chinka zagrała świetny
tenis,przede wszystkim serwis funkcjonował rewelacyjnie,wysoki % piłek trafionych z pierwszego serwisu i bodajże 7 asów,widziałem,że Rosjanka była do końca pewna,że uda jej się złamać Peng,po początkowym przełamaniu w drugim secie i stanie 2:0 dla Shuai,Vera obudziła się i zaczęła punktować pewnie ze swojego serwisu,ale przy serwisie Chinki nie dostała nawet jednego break'a !Jestem pewien,że jeśli zagra jutro na takim poziomie przeciwko Karolinie,to wygra to spotkanie,Carol nie przekonuje mnie już od Stuttgartu,po dwóch porażkach z Goerges,dało się zauważyć,że jeśli znajdzie się zawodniczka dobrze usposobiona taktycznie i potrafiąca grać z Karoliną,to może ją spokojnie pokonać,to najsłabszy nr.1
WTA od wielu lat,ale przy rezygnacji Henin,kontuzjach Sióstr Williams i "widzi mi się" Clijsters,musimy to przyjąć i zaakceptować,Kim zagra na RG i będziemy mogli ją zobaczyć na tle obecnej czołówki,jutro spodziewam się niespodzianki i zwycięstwa Peng,Powodzenia !
????Karolina Wozniacka vs Shuai Peng - 2 @4,33
Bet365
2/10