>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wujek Marcin Typuje :)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
????Bartoli vs Medina.G - 2 @1,75 ⛔
Expekt
4/10

????Arvidsson/Klepac vs Jans/Rosolska - 2 @1,55 ✅
Betsafe
4/10

????Rosol vs Gicquel - 2 @1,84 ⛔
Betsafe
4/10

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
No cóż,spróbujemy zrobić jeszcze jedno podejście do tego turnieju:smile:po tym,co zobaczyłem dziś w półfinale,nie wyobrażam sobie nie zagrać na Chinkę w jutrzejszym finale w Brukseli,zagrała kapitalnie i tak agresywnie,że zepchnęła Zvonarevą do defensywy,byłem szczerze mówiąc w szoku,bo jak już pisałem wyżej przed rozpoczęciem dzisiejszych spotkań,spodziewałem się walki z jej strony,ale takiej dominacji na pewno nie,na gorąco wydawało mi się,że Vera oszczędzała siły przed RG,ale teraz,kiedy już ochłonąłem wiem,że to Chinka zagrała świetny tenis,przede wszystkim serwis funkcjonował rewelacyjnie,wysoki % piłek trafionych z pierwszego serwisu i bodajże 7 asów,widziałem,że Rosjanka była do końca pewna,że uda jej się złamać Peng,po początkowym przełamaniu w drugim secie i stanie 2:0 dla Shuai,Vera obudziła się i zaczęła punktować pewnie ze swojego serwisu,ale przy serwisie Chinki nie dostała nawet jednego break&#39;a !Jestem pewien,że jeśli zagra jutro na takim poziomie przeciwko Karolinie,to wygra to spotkanie,Carol nie przekonuje mnie już od Stuttgartu,po dwóch porażkach z Goerges,dało się zauważyć,że jeśli znajdzie się zawodniczka dobrze usposobiona taktycznie i potrafiąca grać z Karoliną,to może ją spokojnie pokonać,to najsłabszy nr.1 WTA od wielu lat,ale przy rezygnacji Henin,kontuzjach Sióstr Williams i &quot;widzi mi się&quot; Clijsters,musimy to przyjąć i zaakceptować,Kim zagra na RG i będziemy mogli ją zobaczyć na tle obecnej czołówki,jutro spodziewam się niespodzianki i zwycięstwa Peng,Powodzenia !

????Karolina Wozniacka vs Shuai Peng - 2 @4,33 ⛔

Bet365
2/10

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
???? Bartoli vs Petkovic - 1 @2,05 ⛔
Betsson
4/10

????Gonzalez/Marrero vs Butorac/Rojer - 2 @1,67 ✅
Betway
5/10

:hokej: Tampa Bay Lightning vs Boston Bruins - 1 @2,40 ✅
BWIN
3/10

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
???? Razzano vs Gajdosova - 1 @3,50 ⛔
Tobet
2/10

Spieprzyłem sobie tylko passę tymi typami z US Sports,na czas Roland Garros,postaram się podawać przede wszystkim tenis:&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom