>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wtorek - 24 Listopada - 5 kolejka fazy grupowej

Status
Zamknięty.
olek308 0

olek308

Użytkownik
W związku z tym , że nikt jeszcze nie założył tematu a na pewno ktoś chciałby już podzielić się swoimi typami lub jakimiś komentarzami i spostrzeżeniami postanowiłem założyć już temat. Oto typy na 24 listopada wystawione przez bukmachera bet-at-home

Najciekawiej zapowiada się na Camp Nou gdzie Barca podejmie Inter Mediolan. Spotkanie o tyle ciekawe gdyż, w przypadku niespodziewanej porażki Barcelony, a wygranej Rubinu Kazań nad Dynamem Kijów , Barcelona znajdzie się w sytuacji krytycznej gdyż Inter będzie miał na koncie 9 pkt a Barca wciąż 5 i bez szans na 1 miejsce. Piłkarze Interu dobrze wiedzą, że mogą Barce wykluczyć z dalszych rozgrywek LM choć to jest arcytrudne zdanie. Tak czy inaczej trudno sobie wyobrazić porażkę Barcy na Camp Nou z Interem ale dopóki piłka w grze...
Co do innych spotkań ciekawe spotkanie będzie pomiędzy Fiorentiną a Lyon&#39;em. Walka o 1 miejsce. Mimo bardzo trudnego wytypowania potencjalnych zwycięzców spotkania na pewno jedne z najciekawszych meczów w tej edycji LM. ????​

Zapraszam do rzetelnej analizy i bez podawania suchych typów,
które będą KASOWANE przed grupę moderatorów.​

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Liverpool musi wygrać z Debreczynem i liczyć na to, że Lyon wygra z Fiorentiną wtedy będą mieli szansę na wyjście z grupy pod warunkiem, że w ostatniej kolejce u siebie pokonają włoską Fiorentinę. Zadanie trudne bo nie zależne od nich, wszystko w rękach Lyonu dlatego myśląc nadal o awanie muszą wygrać z najsłabszą drużyną w grupie. Nikt by się nie spodziewał, że po 4 meczach the reds będą mieli tylko 4 punkty. Ten sezon nie mogą zaliczyć do udanych, w lidze im nie idzie a gdy w lidze im nie szło zdobywali trofeum wygrywając LM. Na pewno zawodnicy zdają sobie sprawę z tego, że nie grają tak jak oczekują kibice i na odblokowanie i wkroczenie na drogę zwycięstw wygrają na Węgrzech z handi. Kurs 1.85 biorę w ciemno bo gdy Gerarrd gra wtedy cala drużyna dobrze gra, to jest kapitan i człowiek bez którego liverpool ma ogromny problem. Wychowanek doprowadzi swój zespół do zwycięstwa i będą czekać na wynik końcowy we Florencji, czy uda im się awansować ? czy będą mieli nadal szansę na wyjście z grupy ? Przekonamy się późnym wieczorem we wtorek .

G 0

gseth1990

Użytkownik
Barca vs Inter
Barca vs Inter = 2 lub 2 (-1)

Myślę że Panowie z Włoch mogą pokonać Wielką Barcelone, której nie idze najlepiej w grupie. U gospodarzy nie zagra Messi(w sobotę złapał kontuzje), Zlatan(odnowiona kontuzja) no i dwóch defensorów: Abidal oraz Yaya. Trener będzie miał nie lada zmartwienie.

Inter gra w pełni sił, w lidze idą bardzo dobrze.

Problem tkwi w tym ze Barca gra u siebie i ma cała masę kibiców za sobą.

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Buki oferują pokaźny kursik na Rangersów.Stuttgart będący ostatnio w kiepskiej formie powinien mieć wielkie kłopoty na wyspach gdzie zawsze gra sie ciężko.Rangersi kiepsko prezentuja sie w lidze mistrzów i chyba z grupy raczej nie wyjda ale pozostaje walka o 3 miejsce i Lige Europejską.Okazja świetna bo własne boisko i kibice plus kryzys ekipy z niemiec nie powinny byc wielka przeszkodą dla graczy z Glasgow.2,60 to chyba prezent na mikołaja ????

P 95

piotrek_

Forum VIP
Fajnie i ciekawie zapowiada się jutrzejsza i środowa Liga Mistrzów.
Podam oczywiście swoje typy wraz z krótkim komentarzem:

AZ Alkmaar - Olympiacos ----- Połowa czasu - REMIS 2.10 (bet365)

Kurs bardzo zachęcający i myślę , że w miarę pewny. Obie drużyny w 1 połowie na pewno nie będą gnały pod bramkę przeciwnika. Oczywiście AZ walczy o awans do Ligi Eurpoejskiej ale tylko w przypadku wygranej. Myślę , że Olmpiacos na pierwsze 45 minut tego meczu wyjdzie bardziej defensywnie nastawionym i spodziewam się remisu do przerwy.

Fiorentina - Lyon ------ Under 0,5 gola do przerwy 2.75 (sportingbet)

Oba zespoły ostatnio w lidze zawiodły. Lyon zremisował z plasującym się na ostatniej pozycji marnym Grenoble i nie potrafili nawet wykorzystać liczebnej przewagi nad przeciwnikami przez ostatnie 20minut. Tragedia. Fiorentina za to przegrała u siebie z Parmą , która na wyjazdach wcale nie zachwyca. Fatalna postawa piłkarzy Fiory. Trudno naprawdę określić co będzie się działo w tym meczu ale bezbramkowy remis po 1 połowie raczej możliwy.

Podsumowując o dziwo dużo remisów po 1 połowie może paść ale znając życie niekoniecznie tak musi być. Typy, które podałem to wyłącznie moje własne przypuszczenia. Mam nadzieję , że trafne.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: AC Fiorentina - Olympique Lyonnais ⛔
Typ: X
Kurs: 3.20
Bukmacher: bet-at-home

Analiza: Jutro o 20.45 na Stadio Artemio Franchi we Florencji rozpocznie się spotkanie 5. kolejki fazy grupowej Ligi Mistrzów, w którym miejscowa Fiorentina podejmować będzie Olympique Lyon.
Zespół z Francji jest już pewny awansu do kolejnej fazy rozgrywek. Pozostała mu jedynie walka o zwycięstwo w grupie, o które z pewnością powalczy. Piłkarze z Włoch z kolei awansu są bardzo blisko i tylko katastrofa mogłaby ich tego awansu pozbawić. Na taką katastrofę z pewnością liczą gracze Liverpoolu, który będąc głównym faworytem do awansu z tej grupy, już powoli może żegnać się z tymi prestiżowymi rogrywkami, w których w ostatnich latach wiódł przecież prym.
Fiorentina, by nie walczyć o awans z The Reds w bezpośrednim pojedynku (wystarczy jej remis), cenny punkt chciałaby wywalczyć przed własną publicznością już jutro. Podział punktów w jutrzejszym meczu zdaje się być najbardziej prawdopodobnym rozstrzygnięciem, gdyż &quot;urządza&quot; on obie drużyny, a eliminuje z rozgrywek zespół z Anglii.
Obie drużyny muszą w najbliższym czasie bardziej przyłożyć się do rogrywek ligowych, w których nie idzie im najlepiej. Dlatego jutro wyjdą na boisko jedynie po to, by ten mecz rozegrać, podzielić się punktami i przygotowywać się w spokoju do kolejnej ligowej kolejki. Mój typ: 1:1

Przypuszczalne składy obu drużyn:
Fiorentina: Frey - Comotto, Dainelli, Natali, Pasqual - Montolivo, Zanetti, Marchionni, Santana, Vargas - Gilardino
Lyon: Lloris - Clerc, Cissokho, Cris, Bodmer - Makoun, Toulalan, Bastos, Govou, Pjanic - Lopez

vatoloco123 3

vatoloco123

Użytkownik
Widzę, że nie patrzyłeś w ogóle na tabelę w tej grupie. Remis Fiorentiny sprawi że będzie miała 10 pkt, a Liverpool jak wygra w Debreczynie będzie mieć tych pkt 7. W ostatniej kolejce Fiorentina jedzie na Anfield i tam się rozstrzygnie kwestia awansu. Więc remis Fiorentiny z Lyonem na pewno nie urządza bo Liverpool nie takie straty u siebie potrafił odrobić.

marcin9002 0

marcin9002

Użytkownik
Debrecen - Liverpool

Myślę ze tutaj nie trzeba zbytnio przemęczać się w myśleniem co do typów. Po prostu Liverpool musi ten mecz wygrać aby mieć szanse na awans. W razie wygranej w tym meczu i remisu Fiorentiny z Lyonem, Anglicy będą mieć 7 pkt, Włosi 10pkt a Francuzi 11pkt. Kolejny spotkanie Liverpool będzie grał z Fiorentiną i wtedy wszystko się rozstrzygnie. Fakt faktem Anglicy maja koszmarną passę. W 10 meczach zanotowali tylko 1 wygraną! 3 remisy i aż 6 porażek. Debrecen szans na awans nie ma, mogą jednak walczyć o chociaż najmniejszy dorobek punktowy. Dobrą wiadomością jest ze do kadry wraca Gerrard, dalej jednak kontuzjowany jest Torres. Myślę ze Benitez postawi wszystko na jedną kartę i dopatruję się skromnego ale zwycięstwa Anglików.
TYP 2 z kursem 1.35 ✅
lub UNDER 2.5 z kursikiem 2.15 też wydaje się być wart zagrania. ✅

Arsenal - St. Liege

Przedostatnie spotkanie grupy H LM. W tej grupie szansę na awans mają 3 ekipy: Arsenal, Olympiakos i St. Liege. Arsenal mimo braku Bendtnera oraz Robina van Persiego ma ogromną siłę ognia. Nie udowodnili tego w ostatnim meczu z Sunderlandem. Pozytywem może byc powrót Gibbsa. W ostatnim meczu obu drużyn Anglicy z małymi problemami wygrali 2-3 na boisku przeciwnika. Aby być spokojnym swojego losu powinni pokonać Belgów. Dlatego nie owijając w bawełnę postawię po prostu
TYP 1 z kursem 1.30 ✅

Urziceni-Sevilla

Mecz grupy G LM. Sevilla spotyka się na trudnym Rumuńskim terenie. Wszystkie ekipy z tej grupy mają szansę na awans. W tym spotkaniu jednak dopatrywałbym się zwycięstwa Sevilli. Hiszpanie bowiem radzą sobie znakomicie na wyjazdach (na 10 spotkań 8 zwycięstwa i 2 porażki) z kolei statystki Rumunów wskazują że grają w kratkę(na 10 spotkań 5 zwycięstw, 3 remisy i 2 porażki). Liczę, ze będąca na fali Sevilla powinna ograć Unirea Urziceni. Nie będzie to przekonywujące zwycięstwo. Jednak walcząca o awans z 1 miejsca Sewilla powinna spokojnie dać radę.
TYP 2 z kursem 2.25 jest bardzo kuszący ⛔
dla tych którzy nie lubią ryzykować polecam TYP 2X z kursem 1.30 ⛔
dla ryzykantów proponuję BRAMKI OGÓLNIE 2 lub 3 z kursem 1.95 ⛔

Fiorentina-Lyon

Bardzo ciekawe spotkanie grupy E LM. Obie drużyny mają lekki kryzys. Fiorentina przegrała ostatni mecz z Parmą, z kolei Lyon ostatnie 3 mecze zremisował (ostatnio z outsiderem GRENOBLE). Dodatkowo złą wiadomością dla kibiców włoskiej drużyny może być brak Adrian Mutu i Stevana Jovetica. Więc siła ognia znacznie zmalała. W ostatnim meczu tych drużyn wygrał Lyon (rok 2008). Myślę że zagranie tutaj
TYP X z kursem 3.10 jest ciekawe ⛔
dla mniej odważnych polecam TYP 2X z kursem 1.6! ⛔

good luck ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Debrecen - Liverpool
Myślę ze Benitez postawi wszystko na jedną kartę i dopatruję się skromnego ale zwycięstwa Anglików.
TYP 2 z kursem 1.35lub UNDER 2.5 z kursikiem 2.15 też wydaje się być wart zagrania.
Jeśli Benitez ma stawiać wszystko na jedną kartę to raczej nie skończy się 1:0. Popatrzmy co gra Debreczyn... im zależy na godnym zaprezentowaniu się w LM. Ciekawy bój z Fiorentiną, postawili się na Anfield. Starają się grać tak żeby kibice mieli radośc z ich gry. Nie murują się grając na 0-0, a strzelają bramki. Tak samo może być w meczu z Liverpoolem. Goście powinni swoimi umiejętnościami przewyższyć Debreczyn, ale zdecydowanie skłaniałbym się ku overowi jeśli już typować liczbę bramek.

stepic88 5

stepic88

Użytkownik
Barcelona - Inter : Drużyna gospodarzy wygrywa i utrzymuje czyste konto @ 2.7 Betsson

Messi oraz Zlatan prawdopodobnie będą mogli już zagrać, jest to arcyważne spotkanie dla Blaugrana, jeśli nie wygraja mogą być w trudnej sytuacji przed meczem w Kijowie. Z kolei Inter raczej ograniczy sie do kontrataku - kto rzuca się na Barcelonę ten raczej przegrywa, no a w starciach z gigantami na ich obiektach Inter przegrywa, co więcej nie potrafi strzelać bramek - patrz: United rok temu, Liverpool dwa itd.. Niewiele wskazuje na to, aby to był ten mecz w którym Inter złamie stereotyp za mocnego na SerieA i za słabego na LM. Barca z kolei straciła prowadzenie w La Liga i będzie chciała zmazać plamę z Bilbao - typuję Barcelonę do &quot;zera&quot;

tbm 642

tbm

Forum VIP
Hej, analizował ktoś spotkanie Rubin - Dynamo ? Skąd taki niski kurs na rubin? Czyżby jakieś czystki w składzie Dynama? Kusi mnie postawienie, nawet z podpurką, na Dynamo.
W Dynamie trzech zawodnikow jest kontuzjowanych od długiego czasu, a więc nie ma to raczej wpływu na ich ostatnią dyspozycję. Warto jednak nadmienić absencję bocznego obrońcy Almeidy, który pauzuje za kartki w tym meczu. Rubin full squad, bodajże nawet Murawski ma byc na ławce.

Olympiakos plaga... Diogo, Galletti, Ledesma, Torosidis, Derbyshire. To istotni zawodnicy dla tej drużyny. Prezes jest zniecierpliwiony po remisie z Pas Janinna. Oczekuje korzystnego wyniku w Alkmaar i braku porażki z Panathinaikosem w niedzielę.

Lyon bez Toulalana, Clerca, Reveillera i Gonalonsa.

Liverpool bez Babela i Torresa.

Arsenal bez Van Persie, Bendtner, Denilson, Diaby, Clichy, Fabianski. Ale wracaja Walcott, Gibbs

Liege bez: Defour, de Camargo, Carr i prawdopodobnie Jovanovic. Czyli bez najlepszych z ataku.

Fiorentina prawdopodobnie bez: Jovetic, Mutu

P 95

piotrek_

Forum VIP
Ja bym nie był taki pewien tego Under 2,5 w meczu Barcy gdyż jeśli któraś z drużyn strzeli bramkę w 1 połowie to Over murowany. zwłaszcza jeśli to Inter strzeli pierwszą bramkę. Barca będzie wyciskać z siebie siódme poty.
Myślę , że ogólnie ta kolejka trudna do wytypowania ale ja już powyżej swoje typy podałem ????
dla mnie ten mecz będzie jak finał LM bo w sumie Barca gra.... o wszystko.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Fiorentina-lyon 1
Myślę że włosi zrobią wszystko aby wygrać, remis nic im nie gwarantuje a i porażka niczego nie przekreśla bo zostanie jeszcze mecz z liverpolem w ostatniej serii. Więc kalkulacji nie będzie albo się uda albo nie. Pytanie tylko z jakim nastawieniem wyjdzie lyon ale napewno gospodarzom będzie bardziej zależało i to może być decydujące.
Urziceni-sevilla 1,1x,x
Sevilla już ma awans więc forsować się nie musi, remis gwarantuje im 1miejce w grupie, ale też w przypadku porażki 1miejsce mogą przyklepac w kolejnym meczu

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja czuję że mecz pojedynek na Camp Nou będzie słaby pod względem widowiskowym. Barcelona ostatnio nie porywa. W dodatku Ibra nie zagra który bardzo dobrze wszedł w tą drużynę. Oglądając ostatni mecz ligowy naprawdę źle to wyglądało. Messi bez formy, a jak Messi nie ma formy to Barcelona gra źle. Tutaj postawiłbym under 2,5. Inter w Serii A jest mocny, ale czy to wystarczy na Barcelonę ? Remis w zasadzie ich nie urządza ale to jest kolejna cegiełka do awansu z grupy.

U 0

uhr

Użytkownik
Nie gra Messi i Zlatan. Możliwe, że i Toure z Abidalem. Jak masz inne info to podaj źródło, a się nie wymądrzaj.

edi84 432

edi84

Użytkownik
Messi i Ibracadbra są w składzie na dzisiejszy mecz, Prasa katalońska podaje następujący skład Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Sergio, Keita, Xavi; Henry, Ibrahimović, Iniesta.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Możliwe, że będzie wyglądał tak jak pierwsze spotkanie w Mediolanie czyli Barca będzie grała a Inter się bronił. Ostatnio Duma Katalonii nie zachwyca a Inter gra swoje w serie A więc raczej mecz będzie wyrównany w środku pola. Ciężko jest typować końcowy wynik spotkania bo jedna akcja może przesądzić o tym kto zejdzie z boiska pokonany a kto zwycięży w tej konfrontacji. Faworytem jest oczywiscie Barca ale jak przegra wcale mnie to nie zdziwi. Myślę, że under wielce prawdopodobny i może remis tak jak w pierwszym spotkaniu.

stanczi 0

stanczi

Użytkownik
Nie gra Messi i Zlatan. Możliwe, że i Toure z Abidalem. Jak masz inne info to podaj źródło, a się nie wymądrzaj.
Chciałeś napisać: &quot;Nie gra Toure i Abidal. Możliwe, że i Messi i Zlatan&quot;.
Nie powiedziałem, że na pewno zagrają, ale jest duże prawdopodobieństwo z racji, że brali udział w treningu i dostali powołanie na mecz. Oczywiście mowa o Messim i Zlatanie, bo Toure i Abidal na treningu się nie pojawili i mecz obejrzą z trybun.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/11/n091123107953.html
http://www.blaugrana.pl/news/4141/guardiola_powolal_fontasa_i_jonathana.html
Edit:
może remis tak jak w pierwszym spotkaniu.
Myślę, że remis tutaj nie wchodzi w grę, bo absolutnie nie satysfakcjonuje Katalończyków. Według mnie wizja ostatniego spotkania w Kijowie przy panujących tam warunkach dodatkowo zmobilizuje gospodarzy.
Czytałem, że Mourinho będzie chciał wykorzystać braki kadrowe w defensywie przeciwnika i zdecyduje się na bardziej otwartą grę. Zobaczymy ile w tym racji, a ile chłodnej kalkulacji. Przypominam, że Inter ma jeszcze w zanadrzu rewanżowe spotkanie z Rubinem na Giuseppe Meazza. Chociaż przy tym, co dzieję się w tej grupie niczego nie można być pewnym.
W każdym razie ode mnie:
FC Barcelona - Inter Mediolan 1.78✅
Edit:
Szybko, łatwo i przyjemnie:spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom