>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA - Wimbledon 22.05 - 05.07.

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Radwanska gra totalna beznadzieje. Tatus nie pomaga stwierdzeniami, iz sedzia wypaczyl wynik 1 seta z Martinez Sanchez. Mecz z Peng pokazal jak wielkie braki ma Agnieszka. Jak slysze o tym jej wielkim instynkcie to noz mi sie w kieszeni otwiera, ona ma taki instynt, ze strach sie bac. Ani serwu, ani uderzenia konczacego, Peng powinna z nia wygrac. Ponadto Aga ma zawsze klopoty w tej fazie turnieju bo nigdy sztab 1 osobowy nie pomyslal aby ja fizycznie wzmocnic. Ona nie jest przygotowana do takich imprez i zawsze pada po kilku rundach. Zafundowala sobie niepotrzebny maraton 3 godzinny plus debel i zapewne juz jest wykonczona a tatus po meczu powie ze kontuzja, albo sedzia zly, albo pogoda zla, albo majtki nie wygodne cos wymysli. Faworytka jest Chinka tylko sie boje zeby ona sama ze soba nie przegrala, np. RG z Sharapova, mecz wygrany i nagle chinski pustak oddaje. To jest jedyny problem ale 1.9 Na Li grzech nie sprobowac.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Kazdy kto ma inne zdanie niz Fibak jest ten gorszy? Fibak twierdzi np. ze nie ma zadnych meczow ustawionych w tenisie i jest to wymysl dziennikarzy podczas gdy ATP Tour przyznali oficjalnie ze ten proceder istnieje. Wojtek jest oderwany od rzeczywitosci, znalazl sobie zonke dwa razy mlodsza, ktora poelciala na kase, chwali sie wszedzie swoja galeria i ze czyta codziennie gazete francuska za ktora daje 15 zl heh koles jest tak zenuajcy, ze brak slow, kiedys byl kims to nie oznacza, ze dzis jest kims. Tak samo wielu specow od pilki sie wypowiadalo a dzis siedza w areszcie i tez powiesz o wielkich zaslugach bo kiedys byli mocni? Daj spokoj co to za argument. Dodam jeszcze, ze JE Wojciech Fibak uwaza, ze Hewitowi na Aussie Open powinno sie odpuszczac FF &quot;bo gra u siebie&quot;. To jego slowa, niewiele brakowalo aby sie poklicil o to na antenie ES z Stopa. On gada takie bzdury ze szok. Podaj wlasny argument a nie wyjzdzasz ze snobem fibakiem.

I jeszcze jedno. Nie napisalam, ze NIE ATAKUJE. Nie mozna tak napisac bo ona wlasnie atakuje, czesto z def. troche w stylu Hewitta wlasnie, napisalam ze nie ma uderzenia winner, po co przekrecasz? Co Ci to da?

Henin robila winnera i z fh i z bh, miala lepsza kondycje, taktyke, mysl na korcie, przewidywala ruchy rywalek, bh byl rewelacyjny najlepszy w tourze wiec nie rozumiem co to za przyklad. Henin przede wszystkim wygrywala a Aga nie robi zadnych finalow w szlemach i przyczyn jest kilka. Przygotowanie fizyczne i brak uderzenia to glowne dwa, to sa FAKTY.

shatan 0

shatan

Użytkownik
Hmm..Radwańska nie jest słaba, w innym razie nie osiągnęłaby pierwszej 10. Ale jest pewien pułap, którego nie przeskoczy. Z zawodniczkami pokroju Sharapovej, Ivanovic, Jankovic czy teraz Wozniacki będzie wygrywała tylko jak tamte jej pomogą. Sam spryt na korcie nie wystarczy na tryumfy Wielkoszlemowe czy walkę o no1 w rankingu. Aga jest za słaba fizycznie, jak mówi Roxanne nie ma kończącego. Bez takich atutów - chyba podstawowych jak na dzisiejszy tenis, nawet a moze przede wszystkim kobiecy - nie będzie regularnie wygrywala z najlepszymi, będzie dostawała baty od słabszych od siebie w dalszych fazach turniejów.

shatan 0

shatan

Użytkownik
Kazdy kto ma inne zdanie niz Fibak jest ten gorszy? Fibak twierdzi np. ze nie ma zadnych meczow ustawionych w tenisie i jest to wymysl dziennikarzy podczas gdy ATP Tour przyznali oficjalnie ze ten proceder istnieje. Wojtek jest oderwany od rzeczywitosci, znalazl sobie zonke dwa razy mlodsza, ktora poelciala na kase, chwali sie wszedzie swoja galeria i ze czyta codziennie gazete francuska za ktora daje 15 zl heh koles jest tak zenuajcy, ze brak slow, kiedys byl kims to nie oznacza, ze dzis jest kims. Tak samo wielu specow od pilki sie wypowiadalo a dzis siedza w areszcie i tez powiesz o wielkich zaslugach bo kiedys byli mocni? Daj spokoj co to za argument. Dodam jeszcze, ze JE Wojciech Fibak uwaza, ze Hewitowi na Aussie Open powinno sie odpuszczac FF &quot;bo gra u siebie&quot;. To jego slowa, niewiele brakowalo aby sie poklicil o to na antenie ES z Stopa. On gada takie bzdury ze szok. Podaj wlasny argument a nie wyjzdzasz ze snobem fibakiem.
I jeszcze jedno. Nie napisalam, ze NIE ATAKUJE. Nie mozna tak napisac bo ona wlasnie atakuje, czesto z def. troche w stylu Hewitta wlasnie, napisalam ze nie ma uderzenia winner, po co przekrecasz? Co Ci to da?
Co do Fibaka, osiągnął w tenisie ogrom, ale nie lubię słuchać go jako eksperta tenisowego. Zapadł mi w pamięć zdaje się finał Aussie Open 2005, gdy Hewitt zrobił foot foulta, który skutkował DF. Fibak ostro kłócił się (chyba ze Stopą), że liniowy nie powinien błędu sygnalizować, bo &#39;takich rzeczy nie robi się gospodarzowi w takim meczu&#39;. Może błahostka, ale na mnie to zrobiło bardzo negatywne wrażenie i przez pryzmat tamtej opinii zawsze słucham Fibaka.
ed: Nie czytałem dokładnie posta, zobaczyłem że o Fibaku i napisałem swój;). Widać tamten mecz wielu osobom utkwił w pamięci.

F 0

filweb

Forum VIP
Podejrzewam, że Wojciech Fibak ogląda dziennie/tygodniowo jakieś 5 % tyle spotkań tenisowych co większość osób na tym forum. Ja osobiście nie uważam go za żadnego eksperta, podejrzewam, że gdybyśmy zrobili mały contest FB vs. Wojciech Fibak i wystawili jedną z kilku osób, o których myślę z tego forum to 3-0 w setach dla nas ???? Ponadto, Midel, nie wiem jak chcesz traktować pozytywnie komentarze p. Wojtka na temat Radwańskiej na poważnie, skoro on oglądał np. mecz z Kuzniecową ramię w ramię z p. Robertem a dzień wcześniej zjadł z Agą obiad. Co on miał powiedzieć? Że według niego Aga gra 70% gorzej niż rok temu i to w dużej mierze wina sztabu i jej nastawienia?
Fibak był świetnym tenisistą i jest bardzo dobrym biznesmenem ( pomijając to, że sporo kontaktów pewnie zawdzięcza nazwisku), ale zestawianie jego wiedzy z chociażby moją na temat ATP mogłoby wyjść dla niego kiepsko. Eksperci z telewizji nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem, ich radami pewnie kierują się tylko ludzie grający taśmy 3x 1,05 za 2 złote na BetAtHome.
Odpowiadając na tezę postawioną przez Midela - zarówno Roxanne, jak i wiele osób z tego forum uważam za dużo większych ekspertów w kwestii ATP i WTA niż Wojciech Fibak i cała ekipa z polskiego Eurosportu, Polsatu Sport razem wzięci.
Dalej, odnosząc się do Agi - jestem jej wielkim fanem, ale nie jestem w stanie zachować się obiektywnie i jednocześnie napisać cokolwiek dobrego o całokształcie prezentowanym przez Radwańską na korcie. Jeśli porównamy to, co pokazywała krakowianka w zeszłym roku w Eastbourne czy Wimbledonie z tym, co przychodzi nam oglądać dziś, to jedyne, co zauważymy to potężny regres, zarówno od strony mentalnej, jak i sportowej.
Wszystko zaczęło się zapewne do trochę gorszej gry na początku roku, słabsze rezultaty, odpadnięcie z AO, wtopa z Momo i negatywne nastawienie Agi pogłębiało się, aby dziś osiągnąć poziom przeklinania każdej zepsutej piłki.
Wystarczy spojrzeć na Radwańską i jej ostatnie występy, potem przeanalizować jej wypowiedzi, sposób bycia i zachowanie, aby stwierdzić, z wielkim bólem, że ona marzy dużo bardziej o karierze telewizyjno - reklamowo - pudelkowej niż o profesjonalnej i sukcesywnej karierze tenisistki.
Wielka szkoda, że tak jest, bo nie jestem wcale fanem Agi dlatego, że reprezentuje ona barwy mojego kraju ( reprezentacja Polski w piłce nożej to dla przykładu jedna z repr, których najbardziej nie lubię), tylko dlatego, że gra, a właściwie grała, najciekawszy i najefektowniejszy tenis spośród całego WTA, loby, skróty, dropshoty, zmiany kierunków, fantastyczne returny.

midel 189

midel

Użytkownik
JAKA ONA JEST BEZNADZIEJNA !!! Znowu wykorzystała błędy rywalki i wygrała kolejny mecz. Żal, ból, nostalgia ????
Piszcie sobie co chcecie na temat Radwańskiej i Fibaka. Nikt z was nie osiągną w sporcie 1/20 co oni. Jeżeli lubicie tracić kasę to częściej przeciwko Radwańskiej stawiajcie ????
Przyłączam się do Gusto w podziękowaniach za podbicie kursów na Anę i Agę. Fajnie, że jak jeden napisze, że Ivanović i Radwańska bez formy to kolejni stawiają przeciwko nim ???? Jeszcze raz wielkie dzięki ????
EDIT
Wracając jeszcze do Fibaka, bo tak mi się przypomniało teraz. Wiecie np. że uczył przez jakiś czas gry wolejem Djokovicia. Szkoda, że Polacy szanowani na świecie są pomiatani w kraju przez &quot;wielkich ekspertów z forum bukmacherskiego&quot; i innych znawców.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ktos z nas musi osciagnac 1/20 tego co Aga aby OCENIAC MECZ i SZANSE w pojedynku? A to nowosc, myslalam ze analitycy sie tym wlasnie zajmują ale nie oni najpierw musza osiagnac 1/20 tego co dany gracz inaczej nie moga sie wypowiadac nt. danego gracza : ))))) Rosnie nam nowa maskotka na forum : ))))))))

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Moim zdaniem Radwańska jest bezbarwna i słabiutka w ataku. Serwis anemiczny taki, że szok. Drugie podanie to jak u młodszych juniorek. Przy siatce to prawie w ogóle nie gra. Raz ładnie zagrała przy siatce drop-shotem ze wsteczną rotacją i tyle. Całe spotkanie to heroiczna gra w defensywie (jedynie tu można ją pochwalić) i liczenie na błędy Chinki. A Chinka dziś nie odbiegała poziomem od Agi... a wg. mnie jest dużo lepszą tenisistką. Można tu gdybać i narzekać, ale jednak wykorzystała błędy rywalki i wygrała i za to jej chwała. Nie wiem jak wy ,ale w następnym meczu postawie bez wahania na młodziutką Oudin. Pozdrawiam.

F 0

filweb

Forum VIP
A ile zyskałeś, dzięki naszemu podbijaniu kursów? Wątpię, abyś zawdzięczał temu więcej niż 2 zł ????
A co do meczu - Agnieszka zagrała nieźle, ale nadal było widać jej fatalne nastawienie do gry i grymaśne miny po każdej, nieistotne jak przegranej piłce. Napomknę tylko, że krakowianka miała dziś bodaj 6 czy 7 winnersów, resztę piłek zawdzięcza Chince. Fakt faktem, w wymianach, jeśli chodzi o przebijanie, zachowywała się wzorowo.
A co gry Djokovica wolejem, to szczerze mówiąc nie należy ona do najlepszych ????
Aha i kolego - ja nigdy nie miałem żadnych ambicji do osiągania czegokolwiek w sporcie, więc tutaj trochę nie trafiłeś ????
Rox - jak Fed uzbiera 20 Szlemów, to sama będziesz musiała mieć minimum 1 tytuł, żeby się wypowiadać na jego temat :p

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ale to jest kolejne pomylenie pojec. Analize meczu a uczenie kogos gry wolejem to rozne sprawy. Nikt nie kwestionuje umiejetnosci tenisowych Fibaka, nie jednego gracza trenowal i to naprawde znanych i cenionych, przeciez nikt tego nie neguje. Midel kazde zdanie przeinacza, jak my o tym to on o woleju Novaka, jak ja o winnerach to on o calym ataku, strata czasu z kims takim dyskutowac.

Nawet najlepszy trener na swiecie moze zle obstawiac mecze bo to sa dwie rozne sprawy, aspekt gry, wytrenowania, przygotowania a analiza meczu.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Dobra hola hola, spokój. To nie jest temat o Fibaku, jego osiągnięciach czy komentarzach. To jest temat o Wimbledonie i piszemy tu analizy. Dzisiaj po raz pierwszy na Wimbledonie zarobiłem. WTA 2/2 i ATP 2/2. Wielu spośród Was zarobiło pewnie więcej, nie umniejszam Waszej wiedzy i analiz, ale czytając te ostatnie posty to większość wtopiła na Li. Ja się cieszą podwójnie ze zwycięstwa Agi. Polka gra dalej, a ja wygrałem kasę. Następna rywalka Agi - rewelacja tego turnieju młoda Amerykanka Oudin może okazać się trudniejsza do przejścia niż dobrze znana Agnieszce Na Li. Apeluję o konstruktywną dyskusję na temat tegorocznego Wimbledonu a do dyskusji o Fibaku są inne tematy.

F 0

filweb

Forum VIP
Ja również popieram typ na Melanie Oudin, podejrzewam, że kursy będą wynosiły na początku 1,30 na Agę, aby przed samym meczem wynosić około 1,40.
Radek pamiętaj, żeby upomnieć się o pieniądze Midela w wypadku wygranej Francuzki ????
Aha - i Midel, musisz niezwykle wysoko &quot;cenić&quot; Agę i Małysza, skoro wrzucasz ich do jednego worka, co Kubicę ????

adi_krk 1

adi_krk

Użytkownik
Jeszcze jedno. Nie umniejszam nikomu z was waszym umiejętności typerskich, wiedzy na temat tenisa, zawodników itd. Drażnią mnie jednak hasła dyskredytujące, umniejszające sukcesy Radwańskiej
Mi się wydaję, że nikt z nas nie umniejsza tutaj sukcesów Agi. Ja osobiście bardzo się ciesze z tej wygranej, mimo, że stawiałem na Chinkę. Jednak nie oszukujmy się, że Polka gra naprawdę przeciętnie i musi poprawić wiele rzeczy. Powinna zacząć od serwisu, zwłaszcza drugiego po którym traci punkty przez returny rywalek. Dużo pracy przed nią. Wierzę, że się będzie rozwijać i grać na coraz lepszym poziomie, ale też warto obiektywnie oceniać jej grę teraz.

Chciałem też przypomnieć, że każdy ma swoje zdanie i doceńmy to. Bardzo fajnie się tutaj dyskutuje i oby tak zostało. Pozdrawiam.

G 40

gunslinger

Użytkownik
Virginie Razzano(FRA)-Francesca Schiavone(ITA) 1 1.60

Tutaj stawiam na francuzke która moim zdaniem jest w wybornej formie.Świetny wystep w Eastbourne przed Wimbledonem gdzie doszła do finału po drodze pokonujac min.Dementiewa czy Radwanska które slabymi zawodniczkami na trawie nie sa.Mozna tu teraz pisac ze obie obecnie w nie najlepszej formie ale ja bym tutaj nie umniejszal tych zwyciestw.Porażka w finale po ostrej walce z swietnie dysponowana Wozniacki.W Londynie poczyna sobie bardzo dobrze,gromiła Paszek zanim ta skreczowała,pozniej gładziutka wygrana z Craybas i tylko 3 stracone gemy.No i w ostatniej rundzie sobie odpoczela gdyz skreczowała Zvonareva.To wszystko z jak najlepszym skutkiem dla Razzano dwa krecze wiec sporo odpoczynku dlatego mogła odpoczac po Eastbourne a przy tym nie straciła rytmu gry na trawie.Pokazuje to jeszcze ze francuzka ma wiele szczescie i mysle ze zostanie ono przy niej.Co do włoszki zawodniczka bardziej na hard czy clay,nie gra jakos super na trawie.Przed Wimbledonem dwa turnieje na trawie.Porażka w drugiej rundzie z Sharapovą w Birmingham i Półfinał w Hertogenbosch gdzie przegrala po walce z swietnie dysponowana Wickmayer.W tym drugim turnieju włoszka wypadła bardzo dobrze ale przeciwniczek nie miała jakis super.W Wimbledonie tez idzie jej nadspodziewanie dobrze bedac szczerym to obstawiałem juz jej porazke z Wozniak w pierwszej rundzie ale zaskoczyla mnie grajac na prawde dobrze zasluzenie wygrała.Pozniej po dwoch tie breakach ograła mlodziutka De Brito no i w ostatniej rundzie dosyc gladkie zwyciestwo z Bartoli.Schiavone troche mnie zaskoczyła ale mysle ze to jest koniec jej przygody w Londynie tez miala sporo szczescia ale mysle ze z Razzano ktora bedzie wypoczeta i chetna gry nie ma wiekszych szans.Wiecej atutow dostrzegam po stronie Francuzki i gram ten mecz za grubszą stawke.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Z WTA też dwa typy, tak jak ostatnio w sobotę, moim zdaniem dwa najpewniejsze. Mianowicie Schiavone i Mauresmo. Obydwie moim zdaniem złapały formę własnie na ten turniej. Najpierw Włoszka. Jakoś nikt jej nie docenia. Sam tez jej nie doceniałem. Najpierw stawiałem na Wozniak, teraz ostatnio na Bartoli i zdziwiłem się patrząc na dobrą grę Włoszki. Marion prowadziła już 5-3 w pierwszym secie i nagły zryw Schiavone doprowadził do zwyciestwa w tiebreaku w pierwszym secie i deklasacji Francuski w drugim 6-0. To jest turniej Schiavone a Razzano, hmm no cóż gdzie ta forma? Nie ma co przytaczać poprzedniego turnieju, w którym zreszta nie zachwyciła poza zwycięstwem nad Dementieva, bo zwycięstwo z Agą, to bardziej prezent od Polki niż zasługa Francuski. Tutaj Razzano nie miał trudnej rywalki. Paszek i Craybas cieniutkie w tym roku, a trzecią rundę przeszła dzieki walkowerowi Zvonarevej. Niewiadomo jakby to wyglądało na boisku. To wszystko sprawia, że faworytem w tym meczu jest według mnie Włoszka. Teraz MOMO, za którą jakoś nie przepadam, podobnie jak za Karlovicem jednak poprzez ten turniej zaczynam sie do obydwojga przekonywac i doceniać ich tenis. Amelia nie gra w tym roku źle, może nie gra za często jednak wygrała już z kilkoma dobrymi zawodniczkami. Na Wimbledon chyba znowu złapała formę, pokonała bardzo trudną przeciwniczkę Czink, a ostatnio Pennettę. Dodatkowo Safina grać z nią nie umie i wygrała zaledwie dwa razy i to na tym wolniejszym hardzie, orzy czterech wygranych Francuski, w tym dwóch na szybszym hardzie. Może to nie jest ważne, bo było już dawno jednak może po prostu tenis Mauresmo nie podchodzi Safinie. Ktoś niedawno chyba przy okazji meczu Safiny z Tanasugarn w holenderskim turnieju pisał, że właśnie na trawie Dinarka gra najgorzej i chyba tak jest. Niby każdą rundę gładko przechodzi 2-0 jednak grała ze słabymi zawodniczkami. Jak już wspomniałem zarówno Schiavone jak i Mauresmo złapały formę na ten turniej i to one są na fali wznoszącej, która nie powinna opaść w czwartej rundzie.

stskarol 49

stskarol

Użytkownik
V. Williams - A. Ivanovic
Typ: 2-1 w setach dla Williams
Kurs: 4.10
Buk: Expekt
Na dzisiejszy dzień wybrałem bardzo ciekawy mecz 1/8 finału na kortach trawiastych Wimbledonu. Zagra w nim nr 3 świata Amerykanka Venus Williams i Serbka 12 na świecie Ana Ivanovic. Venus jest chyba jedną z najbardziej utytułowanych zawodniczek na trawie, w swojej bogate już 13 letniej karierze wygrała aż 5 razy turniej Wimbledonu. Jest to coś niesamowitego. Ponad to dwa razy ćwierćfinały na początku kariery. Przed rokiem wygrała i przed dwoma laty także. Na trawie spisuje się fantastycznie. W trwającym turnieju nie straciła jeszcze seta co ważne. Nie ulega wątpliwości że jest faworytką. Serbka o wiele młodsza od Venus bo aż o 7 lat. Na trawce pierwszy raz zagrała w 2004 roku. Największy jej sukces na Wimbledonie to półfinał przed dwoma laty co ciekawe przegrany z Venus 0-2. Po za tym wynikiem ćwierćfinały w Hertogenbosch. W tym turnieju rozstawiona z 12 nr Ana przegrała tylko 1 seta w 1 rundzie jak by nie była jeszcze dobrze rozgrzana straciła z Hradecką, ale później szło jej dobrze łatwe zwyciestwa 2-0. Jak widać Venus wydaje się spokojną faworytką. Jednak ten sezon nie jest dla niej wcale taki świetny. Jedyne turnieje wygrane to w Dubaiu i w Acapulco ale to było w lutym i marcu. Później od tego czasu jeszcze dwa półfinały w Miami i Rzymie. Nic po za tym nie osiągnęła. Grała mało to jest jeden z skutków. Drugi to chyba już wiek Venus. Na turniejach Wielkoszlemowych też słabo, w Australian Open 2 runda a w French Open 3 runda. Ana takze bez sukcesów a przecież była niedawno nr 1. Jednak kontuzja spowodowała że nie grała przez pewien czas. W tym roku finał turnieju Indian Wells, 1/8 Roland Garros, ćwierćfinał w Dubaiu i ćwierćfinał w Brisbane. Jak wspomniałem w French Open dobrze bo 1/8 finału w Australian Open lepiej od Venus 3 runda. Jednak to turniej trawiasty, a ostatnie zdania o sezonie czyli beton i cegła. W H2H lepsza Venus, na 6 meczy wygrała aż 5. Jednak dwa ostatnie mecze to wygrana Any 2-0 i Venus ale 2-1. Dzisiaj moim zdaniem venus wygra, prezentuje od wielu lat najlepszą formę na trawie. jednak jej sezon nie jest dobry, już być może wiek daje w skórę. Nie wolno zapominać że Ivanovic jest bardzo dobrą tenisistką i w moim przekonaniu seta urwie.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Dinara Safina - Sabine Lisicki 2 @2,9

Czekałem na kursy i się nie zawiodłem, choć liczę, że jeszcze wzrosną.. Niemka w wybornej formie, coś podobnego do Charleston gdzie triumfowała. Mało błędów, świetna gra z głębi, kończące uderzenia i pewny serwis. Dinara na trawie jakoś mnie nie przekonuje, tutaj ta siłowa gra traci na wartości. Dziś z Amelie rozegrała średni mecz, dużo błędów własnych. Po prostu, Niemka w gazie, widać to gołym okiem. Już raz pokonała Rosjankę w AO 2008, jutro powtórzy wyczyn.

F 0

filweb

Forum VIP
Sam zagrałem ten mecz za 3,08 ( zdążyłem jeszcze). Pezio nie masz racji, że kursy na Sabinę wzrosną, już zdążyły spaść bardzo znacznie. Więc każdemu, kto chce skorzystać z tego zakładu radzę się pospieszyć. Poza tym masz pecha, bo wszystko co ja ostatnio stawiam nie wchodzi ????

A tak na serio - dużo po Peziu nie mam już do dodania, panie raz spotkały się podczas AO 2008 i wygrała Sabina, która podczas tegorocznego Wimbledonu wyelimonowała już Kuzniecową i co ważne, jedną z faworytek turnieju, Caroline Wozniacki. Szybkie spojrzenie na nawierzchnię - korty trawiaste są najmniej wygodne dla Dinary, natomiast Niemka wydaje się być niemal stworzona do gry na nich. Dodajmy do tego delikatną kontuzję kolana Rosjanki i mamy świetny zakład, wart ryzyka. Ja zagrałem 3/10.

B 0

bekier

Użytkownik
Mysle ze nie warto tak sie podniecać gra Niemki. Mialem okazje ogladac obydwa mecze. Safina grała fatalanie i w kratke... 1 set prowadzila 3:0 by potem przegrać 4:6, w drugiej parti zmieniła totalnie styl gry i to się opłaciło. Przyznaje, ze miałem wczoraj Safine na kuponie. 3 set kosztował mnie wiele nerwów. Tym razem to Safina została przełamana na początku ale odrobiła straty i w pięknym stylu pokonała Momo.
Co do meczu niemki, według mnie to wozniacki grała słabo, a nie Lisicki jakos wybornie. Wozniacki pełno podwójnych bledów, bledów własnych, zero pomysłu na gre. Lisicki po prostu wykorzystała błedy rywalki i dlatego wygrała, nie mozna oczywiscie powiedziec ze nic dobrego nie zaprezentowała.
Dzisiaj QF z Dinarą, moze być cięzko wytypować zwyciężczynię, ale ja licze ze kazda z nich ugra po secie, dlatego mój typ w meczu to over 21,5 gema
Bez głębszej analizy mozna zaryzykować S.Williams -4,5 gema za 1,91
oraz F.Schiavone 2,92 mam cichą nadzieję że włoski babochłop dzisiaj znowu powalczy
pzodro

mroyen 0

mroyen

Użytkownik
Spotkanie: Serena Williams - Victoria Azarenka
Data i godzina: 30.06.09 godz. 16:00
Typ: 1:2
Kurs: 6,50
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Dziś o godzinie 16:00 na kortach Wimbledonu odbędzie się ciekawy ćwierćfinałowy pojedynek pomiędzy Sereną Williams, Victorią Azarenką. Ta pierwsza jest 2 w rankingu WTA, zaś zawodniczka z Białorusi jest 8. Serena do ćwierćfinału doszła jak burza nie tracąc żadnego seta. W pierwszej rundzie pokonała Neuza Silva 2:0 (6:1 7:5), w drugiej Jarmila Groth 2:0 (6:2 6:1), w trzeciej pokonała Roberte Vinci 2:0 (6:3 6:4), a czwartej wyeliminowała Daniele Hantuchova 2:0 (6:3 6:1). Azarenka także radzi sobie fenomenalnie. W pierwszej rundzie po kreczy przeciwniczki pokonała Severine Bremond, w drugiej Ioana Raluca Olaru 2:0 (6:0 6:0), w trzeciej Sorane Cirstea 2:0 (7:6 6:3), a w czwartej wyeliminowała Nadie Petrovą 2:1 (7:6 2:6 6:3). Sądzę, że pojedynek tych świetnych zawodniczek będzie wyrównany i zobaczymy wspaniały tenis. Według mnie każda z zawodniczek może wygrać, lecz młodość i większa chęć wygrania tego turnieju może zawarzyć. Mój typ to 2:1 dla Azarenkii.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom