Van Uytwanck +1,5 seta @1,58
fortuna obraz nędzy i rozpaczy zwłaszcza na serwisie
Kurs do dubla idealny. Jak dla mnie mecz 50/50. Tsurenko faworyzowana pewnie ze względu na turniej w Cincinnati gdzie doszła do 1/4 pokonując po drodze Collins czy Muguruze czy Makarową. Jak dla mnie Belgijka nie sprzeda łatwo skóry, może nawet wygra mecz. Alison dysponuje dobrym podaniem jak na standardy kobiet, często gra akcję serve and volley i to z powodzeniem. Tsurenko lubi bardziej grę z głębi kortu. Nie sądzę aby wygrała to spotkanie Ukrainka ww dwóch setach dlatego idę w kierunku rudowłosej belgijki.
Sasnowicz - Bencic o20,5 @1,7
Obie Panie pokazały się z dobrej strony na turnieju w New Haven, gdzie Bencic mimo porażki w kwalach dzięki LL doszła do 1/4 w której uległa Sabalence, natomiast Sasnowicz po przejściu kwalifikacji ograła w turnieju głównym ograła Mladenovic i następnie po bardzo zaciętym meczu, stojącym na wysokim poziomie przegrała z Garcią 1:2. Więc w ostatnim tygodniu obie pograły na kortach twardych. forma bardzo zbliżona i tak jak wczoraj w meczu Vekic i Sevastovej dziś też liczę na wyrównany mecz, niewykluczone 3 sety.
Krunic @2,12
Trochę na przekór, ale liczę na odblokowanie się Serbki, bo ostatnio wygląda fatalnie w dwóch ostatnich spotkaniach ugrała łącznie 2 gemy. Ale w NJ zawsze czuła się dobrze i potrafiła wykręcić dobry wynik. Od czasu Wimbledonu w jej grze się coś załamało, bo na trawie wyglądała bardzo dobrze. Z drugiej strony siatki powracająca po kontuzji Timea. W tym roku nie wygrała jeszcze spotkania, szuka formy i grała sporadycznie.
Myślę że Aleksandra będzie wreszcie chciała udowodnić że w tenisa grac potrafi i swoją walecznością i charakterem zabiega Szwajcarkę. Tutaj oczywiście bez szaleństwa jeżeli chodzi o stawkę.
kursy z lvbet