>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

WTA Tour - Wimbledon 21.06-03.07.2010

Status
Zamknięty.
D 0

domel86

Użytkownik
To ja chyba widziałem inny mecz. Venus Williams to była tego samego dnia fatalnie dysponowana, natomiast Clijsters - Zvonareva to był mecz na dwa razy wyższym poziomie.
Drugi typ jest całkiem prawdopodobny, ale nie wydaje mi się, żeby Bułgarka wygrała ten mecz.
Venus faktycznie była tego dnia źle dysponowana, ale czy Kim zagrała lepiej? Popełniła tyle UE, oddała tyle piłek że szok - grała fatalnie - zupełnie inaczej niż z Henin. Mimo to potrafiła urwać seta Zvonarevej, a nawet przełamywała ją. Moim skromnym zdaniem, Bułgarka w tym spotkaniu nie jest bez szans, a przy mocnym serwisie jaki prezentuje kto wie. Każdy przecież ma świadomość tego, jak łatwo zdenerwować Verę. Jeżeli tylko nie wejdzie w mecz, nie będzie jej się układał to zacznie sama popełniać głupie błędy.... Już z Belgijką uderzała rakietą w kort ;]

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Spotkanie: Zvonareva V. (Rus) (-3,5gema) - Pironkova T. (Bul)
Typ: 2
Kurs: 2,00
Bukmacher: bet365
W tym roku nikt sie nie spodziewała takiego polfinału Wimbledonu pań. Obydwie zawodniczki rewelacyjnie przedarły sie do tej fazy pokonując duzo wyzej notowane tenisistki. Lepsze wrażenie na mnie wywarła Pironkova pokonując w ostatnim meczu Venus Williams 6-2, 6-3. Bułgarka nie straciła jeszcze seta w tym turnieju do którego jest bardzo dobrze przygotowana. Już raz grały ze soba to górą była Bułgarka, grali na innej nawierzchni no ale mimo wszystko... Mecz mozę okazać się bardzo wyrównany i ten typ ma wielki szanse powodzenia.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis
Spotkanie: Williams vs Zwonariowa
Typ: 2
Kurs: 5,50
Buk: Bet365
Godzina rozpoczęcia: 15-00
Analiza:
Finał wielkoszlemowego turnieju Wimbledon na kortach trawiastych w Londynie uważam, że przejdzie do historii pod względem znakomitych wymian, duzej ilosci asów częstych zmian sytuacji na korcie oraz liczę na to zwycięstwa Zvonarievej. Dlaczego typuję tu na Rosjankę, a dlatego, że odniosła ogromny sukces w tym turnieju i nie chce mi sie wierzyc by w finale gdy jest mozliwosc przejsc do historii, zapisania sie w kartach tenisa nagle odpuscila. Jak dotychczas największym sukcesem dla Rosjanki było dotarcie do 1/8 finału, z pewnosci ten finał z Amerykanką-jedną z najbardziej utytulowanym tenisistek będzie dla niej ogrmnym sukcesem. Warto tez dodac, ze Rosjanka wraca do wysokiej formy po kontuzjach, jak mozna przeczytac w dobrze poinformowanych źródłach jak rowniez patrzac na mecze, Rosjanka czesto po jednej zepsutej piłce załamywała się, nie potarfila wytrzymac psychicznie dużej ilosci spotkań. Znawcy tenisa piszą, że Vera ma ogrmny talent. Obie zawodniczku czują do siebie dystans choc zdecydowaną faworytką bukmacheró wydaje się byc Amerykanka ale miła niespodzianką będzie gdy wygra Rosjanka, A oto co mowi Rosjanka o Amerykance:
,,Serena to znakomita zawodniczka, obrończyni tytułu. Choćby nie wiem co się działo muszę być agresywna i nie poddać się jej dominacji. Ale wiem, że gdy gram swój najlepszy tenis, mogę pokonać każdą zawodniczkę po drugiej stronie siatki. Zawsze w siebie wierzę i nie przejmuję się tym co wszyscy mówią - nigdy nie patrzę na jakiekolwiek szanse i porównania. Gram w finale Wimbledonu, więc jedno z moich marzeń już się spełniło&#39;&#39;
Oraz kilka zdan Williams o Zvonarievej:
,,Na papierze wygląda, że powinnam wygrać. Ale Wiera pokonała kilka dobrych zawodniczek, w dwóch poprzednich meczach odrabiała stratę seta, więc oczywiście jest wojowniczką. Naprawdę ciężko jest grać z takimi zawodniczkami, jak ona, w jej grze nie ma faktycznej słabości, wszystko wygląda na dosyć silne, od forhendu i bekhendu po jej poruszanie się. Myślę, że najważniejsze dla mnie to być pozytywnie nastawioną i nie wywierać na siebie zbyt dużej presji&#39;&#39;
Obie zawodniczki by dosc do finalu musialy pokonac 6 rywalek, Amerykanka Williams bez problemow uporała się z zaczynając od I rundy a konczac na półfianle: Larcher de Brito Michelle, Chakvetadze Anna, Dominika Cibulkova, Sharapova Maria, Na Li oraz Petra Kvitova. Warto tez dodac, ze w tych wszystkich spotkanich Willams nie starcila ani jednego seta. Vera w trzech pierwszych meczach grala bez straty seta, pokonał wtedy Llagostera Vives Nuria, Hlavackova Andrea, Wickmayer Yanina. Poźniej w 1/8 finału przyszło jej się zmierzyc z Serbką Jeleną Jankovic. Tamto spotkanie zaczela bardzo dobrze, wygrala pierwszego seta 6-1, w drugim juz prowadzila 3-0, by Serbka poddala mecz i tym samym Rosjanka znalazła się w cwiercfinale gdzie nie byla faworytką i pokonala Belgijkę Kim Clijsters. Grala na tak zwanym gazie w półfinale gdzie przegrala pierwszego seta z Bułgarką Pironkovą by ostatecznie wygrac 2-1. Obie zawodniczki grały ze sobą 7 razy, 5-krotnie góra byla Ameryknka, wszystkie te mecze obeszly sie bez spotkania na nawierzchni trawiastej, dzis nadarzy się do etgo okazja. Jezeli Vera wytrzyma psychicznie uważam, że jest w stanie wygrac-powodzenia

J 0

jajeczko19

Użytkownik
Williams vs Zwonariewa DW 2-0 k. 1,64 betfair 4/10

Williams bardzo stabilna, żadnych spadkow formy w czasie meczu,dominacja,sprawia wrazenie ze jest przekonona o swoim zwyciestwie nawet podczas gdy była przełamywana w ostatnim meczu.Zwonariowa traci seta z Pironkowa,to samo z Clijsters.Jesli znowu tak wejdzie w mecz to mysle ze po pierwszym łatwo wygranym secie Amerykanka ten drugi wygra w TB.Nie ogladałem tez zadnego całego meczu Rosjanki i do konca niemam pojecia w jakiej jest formie.

feever 5

feever

Użytkownik
Williams vs Zwonariewa DW 2-0 k. 1,64 betfair 4/10
Williams bardzo stabilna, żadnych spadkow formy w czasie meczu,dominacja,sprawia wrazenie ze jest przekonona o swoim zwyciestwie nawet podczas gdy była przełamywana w ostatnim meczu.Zwonariowa traci seta z Pironkowa,to samo z Clijsters.Jesli znowu tak wejdzie w mecz to mysle ze po pierwszym łatwo wygranym secie Amerykanka ten drugi wygra w TB.Nie ogladałem tez zadnego całego meczu Rosjanki i do konca niemam pojecia w jakiej jest formie.
gorszej analizy nie widzialem, po pierwsze naucz sie pisac poprawnie nazwiska tenisistek - Zvonareva, nie Zwonariewa czy jakas tam, po drugie Zvonareva wraca do formy po roznych kontuzjach, Williams bedzie miala ciezko w tym meczu. Nalezy tez dodac, ze gra Williams przy siatce i w dluzszych wymianach jest tragiczna, z jakiej pozycji by nie byla bardzo czesto trafia w siate co bardzo irytuje.

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
naucz sie pisac poprawnie nazwiska tenisistek - Zvonareva, nie Zwonariewa czy jakas tam
Sam piszesz głupoty. Zawodniczka nazywa się Вера Игоревна Звонарёва. Jednak aby ktoś nieznający alfabetu używanego w Rosji potrafił przeczytać jej nazwisko, zapisuje się je tak jak się je słyszy. Czyli w angielskim będzie to Zvonareva, a po polsku Zwonariowa/Zwonariewa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom