>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Toronto 10.08.2015 - 16.08.2015

Status
Zamknięty.
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Errani S. - Halep S.
Over 19,5g @2,00 Pinnacle Sports✅
Over 2,5 seta @3,00 bet365
⛔

Tutaj spróbuję zagrać overka, i 3 sety.
Obie zawodniczki spotkały się 3 krotnie bilans wynosi 2-1 dla Halep.
Errani przerosła wszelkie oczekiwania, mało kto się jej spodziewał w półfinale!
Szczególnie wywarło na mnie wrażenie, wygrana z Azarenką w 2 setach!
Halep niezły powrót, na twarde korty. Ale czasem ma problemy, tak jak z Agnieszką pierwszego seta przegrała 0-6, ale stopniowo podnosiła poziom, aby wygrać z Polką, więc widać że jej tenis nie jest na perfekcyjnym poziomie i miewa gorsze chwilę, tutaj się otwiera droga do łapania pkt. przez Errani .
Nie interesuję mnie w tym starciu kto odniesie zwycięstwo, liczę na wyrównany pojedynek! W którym obie zawodniczki pokażą się z dobrej strony, może też wejdzie jakaś dramaturgia jak w spotkaniu Rumunki z Polką.
Liczę na ciekawe starcie!
I dużo gemów ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Bencic B. - Halep S.
Halep S. ::: 1,51 ::: Pinnacle ::: 2/3 ⛔
H2H 0:1 z 2014 roku na korcie trawiastym 4:6 1:6. Bencic równie dobrze mogłaby być moją dziewczyną, ale niestety nie jest ???? (marzenia ściętej głowy). Największy progres w tenisie na przestrzeni ostatniego roku bez względu czy to ATP czy WTA. Bencic ma dopiero 18, szykuje się przed nią wielka tenisowa kariera i kto wie czy to nie będzie szwajcarski odpowiednik Rogera Federera.
Co tu dużo pisać o ich drogach do finału. Tak szczerze to nic. Obie wygrały bardzo pewnie nad wieloma silnymi przeciwniczkami, ale moim zdaniem Halep miała delikatnie trudniejszą drabinkę. Bencic pokonała tenisowe kobiece monstrum Serenę Williams i chwała jej za to, jednak Amerykanka zrobiła aż 12 podwójnych błędów serwisowych, a sama Szwajcarka aż 7 tylko przy 1 asie.
Tutaj pisałem trochę o Simonie Halep i jej formie. Zdania nie zmieniłem, jest w genialnej formie, podoba mi się jak gra na tym turnieju. W meczu z Agnieszką Radwańską kompletnie nie weszła w pierwszy set, ale później już było coraz bardziej wszystko pod kontrolą. Jest bardziej doświadczona, dla niej finał turnieju Masters to nic nowego. Na Bencic będzie patrzył cały tenisowy świat, a to wiąże się z dość dużą presją - przypominam, że to 18 latka.
Wynik: 7:6(5) (4)6:7 3:0 @Edit: W &quot;realu&quot; zwrot całe szczęście ???? .

Otrzymane punkty reputacji: +12
machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Bencic vs Halep 1 @ 2.75 Bet365 Już było pięknie,ale przyszedł zwrot niestety ????
A ja cały turniej na Bencic wczoraj też z tym, że wczoraj bardzo delikatnie, a jednak się udało. Wiadomo Halep doświadczenie itd, ale Bencic dziś będzie miala całą widownie za sobą i myślę, ze to jej doda sił. Szwajcarka gra świetnie jak na razie i jest w stanie wygrać ten turniej. Pokonanie pani czołg to jest ogromne osiągnięcie tym bardziej jak wiadomo jeszcze publiczność była za panią Williams. Zobaczyłem tylko końcówkę meczu i to byłem na lekkim rałszu, ale Bencic wygląda na prawdę solidnie, a Halep nie posiada takiego returnu jak Serena. Bencic z każdym meczem gra co raz lepiej co mecz to sie uczy. Wczorajsza lekcja była dla niej bezcenna, dlatego postanowiłem pograć w jej stronę. Myślałem, ze kursy bardziej będa faworyzowały Rumunke no, ale niestety.

Otrzymane punkty reputacji: +15
dx2 278,9K

dx2

Użytkownik
Bencic-Halep 2 @1.44
A ja w tej analizie zaczne od zdania, ktorego nikt nie napisal, a ktore moze okazac sie czynnikiem decydyjacym, ale zaczne to zdanie w ten sposb, zeby nikt na sile nie muisal mi udowadniac jakis wyjatkow, poniewaz takie zawsze sie pojawia. Jest to troche taka niepisana prawda w tenisie, podobnie jak powiedzenie, ze zwyciezca 7 gema wygrywa seta, ale ta prawda z reguly sprawdza sie duzo czesciej.
Odstepstwa sie zdarzaja, ale bardzo czesto jest tak, ze swoj pierwszy final sie przegrywa. I tak naprawde wiele zawodnikow i zawodniczek dopiero za drugim badz trzecim podejsciem wygrywa swoj final. Chociaz jest w meskim tourze jeden przypadek aktywnego zawodnika ktory zagral 9 finalow i przegral wszystkie.
Ktos powie, ale przeciez Bencic w tym roku wygrala turniej w Eastbourne (zabawne ze o dziwo tydzien wczesniej tez byla w finale w Hertogenbosch i go przegrała). Tak to prawda. Ale Bencic jeszcze nigdy w seniorskim tenisie nie grala w finale turnieju tak duzego. Z calym szacunkiem, ale turnieje szlema i rangi Masters Series to zupelnie inne turnieje i inne granie niz to co wiekszosc znane jest pod turniejami ATP250 czy International. Tak gwoli scislosci pisze, poniewaz ostatnio ktos napisal, ze Tsurenko jest znakomita, poniewaz wygrala w ... Stambule i teraz z tego tytulu mialaby rozniesc wszystkich w turnieju rangi Masters. Sorry bardzo, ale jak ktos nie rozumie rangi turniejow to szkoda gadac. Cwiecfinal czy nawet wielokrotnie 4-ta rundza szlema jest wiecej warta niz zwyciestwo w turnieju rangi ATP/WTA 250.
Belinda Bencic na pewno notuje znakomity sezon i w koncu dlugoletnia protekcja Martiny Hingis i jej sztabu zaczynaja przynosic swietne efekty w mlodziutkim przeciez wciac wieku. Szwajcarka prawdopodobnie na pewno bedzie znakomita zawodniczka, ale powtorze raz jeszcze w czyms tak duzym jezeli chodzi seniorski tenis jeszcze nie grala w przeciwienstwie do dzisiejszej rywalki.
Mozna tu przytoczyc, ze wspanialy mecz wygrala z Serena Williams. I na pewno taki byl i czego nie kwestionuje. Szczerze nie ogladalem i nie mam zamiaru gdy mecze sa az tak poznow nocy, ale czy Halep nie zagrala wspanialych meczow tutaj z Kerber i Radwanska? Jak najbardziej. Fabio Fognini te zagral wspanialy mecz z Nadalem w Rio de Janeiro, a w finale z Davidem Ferrerem nie mial nic do powiedzenia. Serena Williams tez wszystkich meczow w sezonie nie wygra.
Rumunka troszke spuscila z tonu w ostatnich miesiacach, ale wrocila przygotowana. Swoja droga to pewnie nawet niewiele osob wie, ze Halep startuje tu z dzika karta, poniewaz pierwotnie chcial grac tylko Cincinnati. Halep ogolnie w ostatnich latach omijala kanadyjska czesc tego turnieju i wrocila bodajze po 3 czy nawet 4 latach. Tylko, ze Halep to tak ambitna zawodniczka, ze jak cos sobie zalozy to jest to w stanie zrobic.
Halep powiedziala wczoraj po polfinale, ze chce zagrac z Serena Williams i pewnie sie zaskoczyla, ale z drugiej strony pokazuje to ze jest gotowa na duze granie. W tych okolicznosciach wiec typuje wygrana Halep.

midq 677

midq

Użytkownik
Chociaz jest w meskim tourze jeden przypadek aktywnego zawodnika ktory zagral 9 finalow i przegral wszystkie.
nawet 10 przegrał benek ????

Co do typów zgadzam się w 100%, kurs na Halep bardzo przyjemny, Bencic duzo bardziej wyeksploatowana w tym turnieju, psychicznie tez bedzie to dla 18 nowa sytuacja, myślę, że Simona wyjdzie zwycięsko z tego meczu i to raczej bez większych problemów.
Halep -2,5 gema@1,74 pinnacle

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Bencic v Halep over 20,5 @1,78 Pinnacle
SI MO NA. Fajny finał. Nie ma Pani W. Simonka świetny kombek po Wimblu ale jednak miewa przestoje. Sarcia wczoraj miała swoje szanse i spokojnie mogła ugrać więcej. Oczywiście, Halep parę gemów grała kosmos, wchodziło jej wszystko ale prostych błędów nie uniknęła. Szczęście, że ogarnęła drugiego seta 6/4 bo po zmarnowaniu dwóch meczówek nieco się Simona zagotowała. Serwis uratował. Belinda znakomita. Syrenka wczoraj przeżywała, grała, a Bencic swoje. Wytrzymała. &#39;97, jak moja ex. Talencik. Overek mi się widzi, Belinda jest w stanie nawet wygrać, żaden wynik z jej udziałem mnie nie zaskoczy. Linia nie zbyt wysoka, w dwóch setach do pokrycia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom