canabis
Użytkownik
Errani S. - Halep S.
Over 19,5g @2,00 Pinnacle Sports
Over 2,5 seta @3,00 bet365
Tutaj spróbuję zagrać overka, i 3 sety.
Obie zawodniczki spotkały się 3 krotnie bilans wynosi 2-1 dla Halep.
Errani przerosła wszelkie oczekiwania, mało kto się jej spodziewał w półfinale!
Szczególnie wywarło na mnie wrażenie, wygrana z Azarenką w 2 setach!
Halep niezły powrót, na twarde korty. Ale czasem ma problemy, tak jak z Agnieszką pierwszego seta przegrała 0-6, ale stopniowo podnosiła poziom, aby wygrać z Polką, więc widać że jej tenis nie jest na perfekcyjnym poziomie i miewa gorsze chwilę, tutaj się otwiera droga do łapania pkt. przez Errani .
Nie interesuję mnie w tym starciu kto odniesie zwycięstwo, liczę na wyrównany pojedynek! W którym obie zawodniczki pokażą się z dobrej strony, może też wejdzie jakaś dramaturgia jak w spotkaniu Rumunki z Polką.
Liczę na ciekawe starcie!
I dużo gemów ????
Over 19,5g @2,00 Pinnacle Sports
Over 2,5 seta @3,00 bet365
Tutaj spróbuję zagrać overka, i 3 sety.
Obie zawodniczki spotkały się 3 krotnie bilans wynosi 2-1 dla Halep.
Errani przerosła wszelkie oczekiwania, mało kto się jej spodziewał w półfinale!
Szczególnie wywarło na mnie wrażenie, wygrana z Azarenką w 2 setach!
Halep niezły powrót, na twarde korty. Ale czasem ma problemy, tak jak z Agnieszką pierwszego seta przegrała 0-6, ale stopniowo podnosiła poziom, aby wygrać z Polką, więc widać że jej tenis nie jest na perfekcyjnym poziomie i miewa gorsze chwilę, tutaj się otwiera droga do łapania pkt. przez Errani .
Nie interesuję mnie w tym starciu kto odniesie zwycięstwo, liczę na wyrównany pojedynek! W którym obie zawodniczki pokażą się z dobrej strony, może też wejdzie jakaś dramaturgia jak w spotkaniu Rumunki z Polką.
Liczę na ciekawe starcie!
I dużo gemów ????