>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Tokio, 25.09-01.10.2011

Status
Zamknięty.
hama 11

hama

Użytkownik
Aga znowu w formie ????
Wiadomo już z kim gra kolejne spotkanie? Bo kursów brak?

christopher48 // Zagra z Azarenką.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Zagra z Azarenką.Kursy w bet 365 to:2,75 na Isię oraz 1,40 na Victorię.Moim zdaniem przesadzone,więc można coś puścić na Agnieszkę,

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Krótko bo padam na pysk...

Azarenka1.40⛔ @ Radwańska

Myslałem długo na dogiem, ale nie znalazłem wielu argumentów na Iske. Stawiam zdecydowanie na Aze. Widać że jest w wysokiej dyspozycji. Jej gra się dobrze bilansuje. Atak jest doskonały, a w obronie tez swietnie się spisuje. Po walce stawiam ostatecznie na Aze. Siła-agresja-większa determinacja po stronie białoruśinki. Aga tez w doskonałej dyspozycji ale na Aze to nie starxczy. Aza to wyzsza półka!

Andre@

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Isia w jutrzejszym meczu faworytką raczej nie jest. Dzisiaj widziałem jej spotkanie z Kanepi i muszę powiedzieć, że Polka mi się podobała. Dość duży zastój miała w drugim secie, ale ostatecznie skończyło się dobrze. Ktoś powie, że Estonka przegrała bo popełniła mnóstwo błędów. Ale niekiedy te błędy były wymuszone tym co zagrała Polka, a zagrała bardzo mądrze. Z zawodniczkami, które grają siłowo trzeba mieszać grę i to widzieliśmy dzisiaj w wykonaniu Radwańskiej. Victorii w tym turnieju nie widziałem, więc nie będę się wypowiadał na temat jej formy. W ostatniej rundzie łatwo pokonała Bartoli ale po statystykach widzę, że to raczej Francuzka ten mecz przegrała niż Białorusinka go wygrała. Radwańska jest w końcówce sezonu w całkiem niezłej formie. Jej współpraca z Wiktorowskim układa się całkiem dobrze pomimo wpadki z Kerber. Bukmacherzy chyba nieco nie docenili naszej rodaczki. Azarenka jest faworytka, ale jeśli wygra to raczej nie w dwóch setach.

Radwańska +1.5 seta ✅

cashis 10

cashis

Użytkownik
Ciekawy mecz zapowiada się na jutrzejszy ranek, jednak nie ma chyba innej opcji niż zwycięstwo Azarenki, która ostatnio rzeczywiście prezentuje się dużo lepiej, szczególnie że gra dużo mocniejszy tenis niż Isia, która jeśli chce mierzyć się z najlepszymi to musi popracować nad mocą przebijanych piłek. Drugim meczem, a właściwie pierwszym będzie mecz Zvonriovej z Kvitową, h2h na twardej nawierzchni jest 2:0 dla Zvonrievej, uważam że także dziś nie będzie inaczej gdyż ostatnie mecze wskazują tylko i wyłącznie na Vere.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
30 września, 06:00
Vera Zvonareva - Petra Kvitova 1 1,78 [nordicbet] - 4/10j ✅
Zvonareva już od jakiegoś czasu w bardzo dobrej formie. Solidnie i równo gra, na US Open przegrała ze Stosur chociaż była faworytką tego spotkania. Australijka zagrała wtedy wyśmienicie, zresztą jak się później okazało wygrała cały turniej.
Kvitova po wygraniu Wimbledonu widocznie spuściła z tonu, jej tenis jest niestabilny, popełnia zbyt dużo niewymuszonych błędów. Mam wrażenie jakby była zmęczona sezonem. Tak naprawdę to dla niej pierwszy rok w czołówce. Miała sporo szczęścia w ćwierćfinale, ponieważ Szarapova poddała mecz z powodu kontuzji, w poprzednich rundach ograła dość łatwo King i Minelle, ale te zawodniczki do najlepszych nie należą.
W h2h remis, po 2 zwycięstwa, z tym, że dwa razy grały na hardzie i na tej nawierzchni dwukrotnie lepsza była Vera. Myślę, że i tym razem wygra.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Brawo, brawo, brawo! Isia wygrała bo po prostu myślała podczas gry. Kilka wymian na niezwykle wysokim poziomie. Radwańska jest w gazie i jutro z pewnością powalczy.

Jednak jeśli chodzi o finał to Wiera raczej sobie poradzi. Zdecydowanie za dużo pozytywnych niespodzianek w wykonaniu Radwańskiej jak na jeden turniej;]
Nie wiem o jakich niespodziankach mówisz. Dla mnie jedyną niespodzianką jest dzisiejsze zwycięstwo. Choć i tak przewidywałem, że Agnieszka powalczy (patrz typ powyżej). Reszta meczów to wygrane z rywalkami, które są od Polki słabsze na obecną chwilę więc o jakich niespodziankach mówimy?

Teraz trzeba czekać na kursy i coś się wymyśli. Niestety nie widziałem spotkania Very z Kvitovą. Same statystyki to niewiele, mógłby ktoś się podzielić wrażeniami odnośnie tego spotkania?

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Skoro Radwańska jest w finale czegokolwiek tzn, że musiało nastąpić minimum kilka niespodzianek nawet jakby grała w turnieju o puchar sołtysa Bździszewa. Czasem wygra jakiś mecz ale wielką tenisistką to ona nigdy nie była i nie będzie nie czarujmy sie;]
Odezwał się mistrz tego sportu. Kolejny hater z większą iloscią nienawiści niż rozumu...

Agnieszka jest najlepszą polską zawodniczką od lat w tenisie. Na swoim koncie ma wygrane z większością zawodniczek z czołówki. W tym roku wygrała jeden z największych turniejów światowych.

Co do niespodzianek to popieram zdanie przedmówcy: W tym turnieju nie sprawiła wielu, dopiero wygrana z azarenką była jakąś tam niespodzianką, ale nie dużą. Radwańska zawsze koncentrowała się na tych ostatnich turniejach po USO i zawsze fajnie sobie na nich radziła.

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Huber/Raymond - Kirilenko/Azarenka @ 2,67
Głupio byłoby nie skorzystać z tak wysokiego kursu na Amerykanki.
Duet H/R plasuje się obecnie na 2 pozycji WTA Race, natomiast debel &quot;poradziecki&quot; :)p) na miejscu 3. Oczywiście jest to spowodowane po części liczbą rozegranych turniejów - HR 13, KA 8. Pomimo ogromnej przewagi w rankingu debla Peschke/Srebotnik, to Liezel Huber jest liderką rankingu deblistek, co spowodowane jest kilkuturniejowym rozbratem z Lisą Raymond i wciąż dobrymi wynikami. Wracając do spotkania - różnice między zawodniczkami jako singlistkami są ogromne, ale jako deblistek już zdecydowanie mniejsze. Do tego dochodzi zmęczenie ponad 2,5 h meczem Victorii z Isią który poskutkował wypadnięciem Azy z turnieju singlistek.
Amerykanki w ostatnich tygodniach grają znakomicie, co potwierdziło US Open i potwierdza turniej w Tokio. Kursy na ich zwycięstwo są zdecydowanie przesadzone.
Szukam też zakładu na +1,5 seta dla Amerykanek, bo kurs byłby zapewne koło 1,4-1,5, ale nie mogę znaleźć w bukach u których gram. Jeśli macie taki zakład - chyba można spokojnie brać LH/LR + 1,5 seta
Skoro Radwańska jest w finale czegokolwiek tzn, że musiało nastąpić minimum kilka niespodzianek nawet jakby grała w turnieju o puchar sołtysa Bździszewa. Czasem wygra jakiś mecz ale wielką tenisistką to ona nigdy nie była i nie będzie nie czarujmy sie;]
Cieszy nas, że czynnie uprawiasz sport i występujesz w amatorskich turniejach. Niestety, Isia jest na wyższym poziomie niż gra o wymienione przez Ciebie trofeum. Zapewne masz ok 15 lat, więc jeszcze sporo czasu na treningi - pracuj starannie, a może uda Ci się dostać do 1 rundy jakiegoś Challengera.
Pozdrawiam i życzę powodzenia

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Ale fakt, że nie będzie tenisistką na top5 nie oznacza tego, że wygrywając z niżej notowanymi rywalkami sprawia niespodzianki. Odniosłeś się w pierwszym poście do tego, że w tym turnieju sprawiła kilka niespodzianek. A takowa miała miejsce jedynie w dzisiejszym spotkaniu z Azarenką. Gdyby wcześniej ograła Williams, Szarapową czy Kvitovą to można byłoby mówić o zadziwiających sukcesach. Jednak odprawienie z kwitkiem Kerber, Jankovic i Kanepi to nie jest żadna niespodzianka biorąc pod uwagę potencjał i umiejętności Isi a także wspomnianych rywalek.

Skoro Radwańska jest w finale czegokolwiek tzn, że musiało nastąpić minimum kilka niespodzianek nawet jakby grała w turnieju o puchar sołtysa Bździszewa
A to jest paskudna polska mentalność. Jeśli jakiemuś naszemu rodakowi się wiedzie to od razu miał fuksa, jest dzieckiem szczęścia itp. Kończę na tym dyskusję bo robi się mały off top.

E: Jak najbardziej popieram powyższy typ na Huber/Raymond. Niestety nic o nim nie napiszę, bo za chwilę wychodzę. Jednak naprawdę warto grać.

edvin 1,4K

edvin

Użytkownik
Czy oglądał ktoś spotkanie Zvonareva - Kvitova? Podobno Vera wyciągnęła w pierwszym secie ze stanu 1-5. Mógłby ktoś napisać jak grała Zvonareva. Zastanawiam się na kogo postawić w finale. Czy Kvitova tak słabo grała? Czy Zvonareva wzięła się w garść i genialnie odrobiła straty?

W 18

wlodas60

Użytkownik
Agnieszka Radwanska - Vera Zvonareva - typ - 2 - 1.66.-bet365

WTA- Tokio - jutro godz. 6.00

Hołduje zasadzie, ze finał się ogląda nie typuje. Tym razem postanowiłem zaryzykować. Trudno jest grac przeciwko zawodniczce, która gra życiowy mecz z Azarenko [ słowa K. Stopy ] Ja nie widziałem wszystkich meczy Agnieszki.Głownym powodem mojego typu jest to [wiem z doswiadczenia] ze po &quot; życiowce&quot; przeważnie gra sie &quot;kanał&quot;. Oprocz tego uważam , ze Vera jest zawodniczką lepszą tenisowo i sprawnosciowo. Jedyny jej mankament to strona mentalna. Statystycznie mało prawdopodobne ;to 3 pojedynek w tak krótkim czasie wygrany przez słabszą zawodniczke. Trzymam kciuki za Agnieszke; gram na Vere. Może pierwszy raz będę zadowolony z nie trafienia.

Najlepsz analiza ma się nijak do trafialnosci

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Czy oglądał ktoś spotkanie Zvonareva - Kvitova? Podobno Vera wyciągnęła w pierwszym secie ze stanu 1-5. Mógłby ktoś napisać jak grała Zvonareva. Zastanawiam się na kogo postawić w finale. Czy Kvitova tak słabo grała? Czy Zvonareva wzięła się w garść i genialnie odrobiła straty?
0-4 i 1-5 dla Kvitovej było.
Viera na początku spotkania grała strasznie chimerycznie. Popełniała głupie błędy, wyrzucała szkolne piłki, ale jak już zaczęła grać swój tenis to Petra nie miała nic do powiedzenia. Zniszczyła ją głównie serwisem (nie wiem ile miała wygrywających serwisów, ale chyba sporo). Zvonareva gra jak zawsze - mocno, twardo, szybko i z charakterystycznymi odgłosami ;)
Osobiście stawiałbym grubo na porażkę Isi, bo pomimo rewelacyjnej formy wciąż odbiega od VZ, ale z drugiej strony - VZ ma strasznie słabą psychikę. Możecie powiedzieć - jak to? wyszła z 1-5 na 7-6~!
No i...? Jak jej nie idzie zaczyna się wściekać, rzucać rakietą, prawie płakać itp itd. Ewentualna porażka w pierwszych gemach może skończyć się dla niej inaczej niż w meczu z Kvitovą
Jednym słowem - Isia musi gonić Vierę do siatki ile wlezie, skróty będą bardzo na miejscu no i przede wszystkim musi spokojnie przyjmować serwisy Rosjanki i dać jej popełniać błędy. Radwańska raczej tego meczu nie wygra, Viera może go przegrać sama ze sobą.
Mimo wszystko po tym co dziś pokazały, to Rosjanka powinna wygrać w Tokio :?

blads 187

blads

Użytkownik
Ja z kolei zagram na Agnieszkę. Ograła ją już 2 razy w tym sezonie i to nie tak dawno, za każdym razem dużo więcej było właśnie takich samych typów jak teraz...Dobrze pamiętam tamte mecze, Vera przekonana że będzie dostawała skróty ustawiała się zawsze przed linią końcową i dostawała piłki prosto pod nogi. Z kolei kiedy się cofała Aga zaraz grała jej skrót. W efekcie Vera nie wiedziała co ma robić, zaczęły się nerwy, pamiętam że w jednym z tych meczów śmiałem się że zaraz będzie płacz i krecz...Agnieszka jak zagra mądrze i z głową jest w stanie się postawić i wygrać z nią po raz trzeci, niby Vera dziś jak się ocknęła to praktycznie zdmuchnęła z kortu Kvitova, ale mecze z &quot;naszą&quot; z pewnością jej siedzą w głowie. Rosjanka może ten mecz przegrać nie na korcie, ale z samą sobą. Serwisem obie o ile dobrze pamiętam nie grzeszyły w obu poprzednich meczach, porażających returnów po drugim serwisie Agi też nie przypominam sobie zbyt wielu, mecz jak dla mnie 50/50 kursy powinny być troszeczkę bardziej wyrównane

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Zvonareva 1.70⛔ @ Radwanska

No cóz...Agniecha zrobiła niespodzianke poranną i ograła w swietnym stylu Aze! Czapka z głowy dla polki bo naprawdę grała wysmienicie! Kurcze...Iska dojrzała chyba w koncu emocjonalnie do wielkiego tenisa! Zamiast tego paskudnego &quot;grymasu&quot; na twarzy widzimy skupioną i waleczną Iske. Ja jednak skłaniam się ku Zvonarevej :

- po dwóch wtopach rosjanka moze ogarnie Agnieche,
- pamietam dokładnie te dwa ostatnie spotkania, były na bardzo wyrównanym styku,moze tym razem kluczowe piłki bedą nalezec do Viery,
- chyba Iska bardziej zmeczona, Aza mocno ją pogoniła,
- do trzech razy sztuka Vera...licze na Twój WIN!

Andre@

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Tokio
Spotkanie: Radwańska - Zvonareva
Typ: over 21,5 gema
Kurs: 2,02
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Na jutro przygotowałem spotkanie finałowe z udziałem Polki, nie mam faworytki do tego meczu, ponieważ uważam, że mecz będzie wyrównany i według mnie powinien paść mój over gemowy, który przygotowałem. Obie grają bardzo dobrze w tym turnieju, Radwańska wyeliminowała naprawdę dobre rywalki, w tym Azarenkę, która ostatnio przegrywała tylko z Sereną Williams czyli finalistką US Open. Ostatnie pojedynki naszej zawodniczki były 3 setowe i uważam, że i tym razem tak będzie, choć nie wiem jak z formą fizyczną Polki, bo grała dużo w tym turnieju długich meczy. Zvonareva miała prostą drabinkę, chyba najtrudniejsza jej rywalka to Petra Kvitova, ale ostatnimi czasy nic nie pokazuje. Vera zagrała krótsze mecze i ona będzie mniej zmęczona, ale mimo wszystko obstawiam na bardzo wyrównany mecz i najlepiej na zwycięstwo Polki! Jak wiemy Polka przed US Open grała z Rosjanką i spokojnie 2 mecze wygrała, tym 1 właśnie w finale, dlatego upatruję tu szanse na 3 setówkę, bo wydaję mi się, że w lepszej formie jest Rosjanka. Mecz w nocy, nie wiem czy będę oglądał, ale myślę, że mój zakład zaliczę na plus!

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
A ja gram jednak na naszą rodaczkę w jutrzejszym finale. Isia nie tak dawno dwukrotnie pokonała Verę. Ktoś powie, że jutro będzie zupełnie inny mecz, który może się potoczyć zgoła odmiennie. Tutaj jak najbardziej się zgadzam, ale pamiętajmy jaką zawodniczką jeśli chodzi o mentalność jest Rosjanka. Te dwie porażki na pewno siedzą jej głęboko w głowie. Jeśli wszystko idzie po jej myśli to jest dobrze, ale gdy zaczyna przegrywać to widzimy istny teatr na korcie. Zaczyna niemal płakać, bezradnie macha rękoma i obraża się na cały świat. Widzieliśmy to w spotkaniu z Kvitovą, gdzie Verze nie wyszedł początek i psuła wszystko na potęgę. Tylko indolencja Czeszki sprawiła, że nie wygrała ona pierwszej partii. Jutrzejsza rywalka jak mało kto potrafi wykorzystywać błędy rywalki i cierpliwie grać na drugą stronę. Isia na pewno będzie mieszała grę, czego bardzo nie lubi Zvonareva. Rosjanka jest w dobrej formie, to akurat nie podlega dyskusji. Jednak w dość dobrej dyspozycji jest też Radwańska. Mam wrażenie, że w ostatnim czasie ona po prostu dojrzała do gry na najwyższym poziomie. Wydaje się, że Wiktorowski znacznie odmienił jej mentalność. W spotkaniu z Jankovic mieliśmy doskonały przykład na potwierdzenie moich słów. Jestem niemal pewien, że Polka przed kilku miesięcy ten mecz przegrałaby 2-0. Podsumowując: obydwie są w bardzo dobrej dyspozycji. Widzę tutaj typowy mecz 50/50. Biorąc pod uwagę kursy gram na Radwańską.
Radwańska 2.15

win1988 164

win1988

Użytkownik
Jeśli wszystko idzie po jej myśli to jest dobrze, ale gdy zaczyna przegrywać to widzimy istny teatr na korcie. Zaczyna niemal płakać, bezradnie macha rękoma i obraża się na cały świat.
Wypisz, wymaluj Isia z poprzednich sezonów ; ) Faktycznie wszystko zaczyna obierać właściwy kierunek, a niewątpliwy wpływ na to miało odsunięcie jak najdalej od siebie tatusia. Pytanie jak długo taki stan będzie miał miejsce. Szczerze mówiąc Agnieszka mnie przeraża tym spokojem na korcie. Masz rację, że normalnie kilka miesięcy temu w podobnej sytuacji jak ta z Jankovic w 2 secie, Aga poryczałaby się, zwyzywałaby ojca, rzuciłaby rakietą. Teraz wreszcie przypomina tenisistkę o stalowych nerwach (nie wierzyłem, że kiedyś to napiszę). Forma jest, ale jak będzie jutro ? Dla mnie Rosjanka jednak wyjdzie górą, bo mimo słabego początku z Kvitovą to jednak zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jak będzie, zobaczymy.

zaba1989 80

zaba1989

Użytkownik
Ja uważam, że wygra Aga. Poprawiła serwis w ostatnim czasie, bardzo dobrze porusza się po korcie, kolejnym plusem jest duża ilość wymuszanych błędów na przeciwniczkach. To nie jest przypadek, po prostu Aga jakby oderwała się od ojca który na pewno wymuszał na niej presję przez swoją niespełnioną ambicję i teraz gra pewnie, popełnia mniej głupich błędów. Potrafi się otrząsnąć nawet wtedy kiedy ucieka jej set np. dzisiaj przy stanie 4-2. To świadczy o innej psychice, której nigdy nie miała zbyt dobrej kiedy coś nie wychodziło. Jestem za polką ale przez z to, że skończyłem obrót na bet-at-h. już nie obstawie tego meczu. W każdym razie nie widziałem lepszej Radwańskiej od czasów Wimbledonu kiedy wygrywała z mocną wtedy Kuznetsova.

P 8

ptysio

Użytkownik
Ja też na Agę, 35 funtów poszło. Martwi mnie tylko to, że Azę łoiła przez 2,5h. A to nie pikuś. Pozostaje teraz tylko stare dobre &quot;módlmy się&quot;, co to nie wiem dlaczego pojawia mi się zawsze zaraz po postawieniu zakładu ????
Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom