funt
Użytkownik
No nie..nawet cierpliwość Funta ma granice ????Witam wszystkich. Byłem na forum od zawsze, lecz nigdy nie zabierałem głosu,aż do dzisiaj. Faktycznie jak zauważyli przedmówcy mecz Agnieszki Radwańskiej jest dzisiaj mocno niepewny dla mnie no bet.
Jeżeli chodzi o mecz Errani - Cebulka zupełnie nie rozumiem typów przedmówców.
Errani to przebijaczka, która podnosi piłki do góry licząc na nieudolność rywalek, co jak pokazał poprzedni sezon WTA może wystarczyć. Dla mnie jednak problemem Errani jest jej żałosny serwis. Oglądając wczorajszy kabaret z Kirilenko, która zagrała jak 14 latka po 5 treningach w tenisa nie mam wrażenia, że Errani jest w formie. Dlatego też dziwią mnie wasze typy ale do rzeczy. Nie jestem zwolennikiem grania na sety dlatego zdecydowanie polecam zagrać Cibulkową po kursie 3.0, który w razie jakiś niepowodzeń jest jeszcze do skonrowania na live.
Mój typ:
Dominika Cibulkova- Sara Errani
typ: 1
kurs:3
buk: bet 365
Errani ma problem z serwisem??
Wczoraj dokonała fenomenalnego wyczynu w meczu z Kirilenko..
Takie rzeczy nie wychodzą nawet najlepszym serwismenom z ATP z Raomicem, Isnerem i Karlovicem na czele..
30 kolejnych serwisów siadło jej za pierwszym razem.. Dopiero w połowie drugiego seta pomyliła się po raz pierwszy..
W całym meczu % trafionego pierwszego podania to 92%..skuteczność 29/47..(62%)..po drugie podanie sięgnęła zaledwie 4 razy, z czego 2 punkty wygrała..
Jeśli ona ma problem z serwisem to na Boga kto w WTA nie ma na dzień dzisiejszy..?
Gwoli uzupełnienia.. Wczorajszy mecz Errani wygrała 6:1,6:1.. Kirilenko w całym meczu zaledwie raz utrzymała podanie i raz przełamała w końcówce, gdy mecz już był przesądzony i Wloszka nieco dopuściła Rosjance..
Żeby nie było niejasności.. Nie neguje typu na Cibulkova, lecz odnoszę się do fragmentu wypowiedzi odnośnie serwisu Errani..
Pzdr
//specyfika pierwszych podań oprócz siły zagrania jest rownież długość, nawet jeśli nie są to mocne serwisy to żadna przeciwniczka nie wejdzie do nich na 1-1,5 metra w kort.. A próba agresywnego zagrywania returnow kończy się jak mogliśmy zobaczyć wczoraj..w korytarzu deblowym lub dalej..