>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Stuttgart, Marrakech, 21-27.04.2014

Status
Zamknięty.
magician 2,9K

magician

Użytkownik
Maria Sharapova v Ana Ivanovic (+4,5 gema) 2 @1,80 bet365 ✅✅✅
Maria Sharapova v Ana Ivanovic (+1,5 seta) 2 @1,86 Pinnacle ✅✅✅
Maria Sharapova v Ana Ivanovic 2
@3,50 Pinnacle, bet365 ⛔⛔⛔
Miałem odpuścić sobie typowanie finału, z myślą że zapewne po zaciętej walce uda się wygrać Maszy kolejny raz tu tytuł(już tu wygrała w ostatnich 2 latach), ale jeśli dają mi takie kursy na Anę, która w przedostatnim meczu zagrała świetnie i wytrzymała presję, kiedy Kuznetsova w 3. secie była w wielkim natarciu, a w ostatnim meczu zagrała po prostu najlepszy mecz od dawna, deklasując rywalkę, to ośmielę się spróbować. Może wynik 6:3 7:5 nie wygląda na taki, ale jednak styl gry tej ładniejszej Serbki był powalający, ja po meczu zbierałem szczękę z podłogi i to kolejny raz nie tylko dzięki jej urodzie.
Przede wszystkim myślę sobie tak: jeśli Radwańska seryjnie przełamywała serwis Maszy, to czemu nie może tego zrobić Ivanovic? I skoro Ivanovic dosyć regularnie ostatnio (jak na WTA :mrgreen ???? trzyma swoje podanie, to czemu bukmacherzy dają jej takie małe szanse na wygranie meczu, a nawet na powalczenie w nim? Przekonamy się po meczu. Oczywiście rozumiem, że po takim meczu jak wczoraj może być momentalny spadek &quot;formy&quot;, ale mimo wszystko po takich kursach ja w to wchodzę. Może nie grubo, ale jednak wchodzę. ;)
Oprócz tego całkowicie zgadzam się z typem Andre@ na Torro-Flor. Może nie oglądałem wszystkich jej spotkań, ale zobaczyłem wystarczająco- jej ofensywny styl gry powinien całkowicie poradzić sobie z tą sapiącą i średnio broniącą Oprandi. Wczoraj oglądałem mecz Szwajcarki z Hantuchova i wnioski mam takie: to Słowaczka przegrała ten mecz, a nie Romina wygrała. Daniela, uważana przeze mnie za jedną z najsłabszych psychicznie, pokazała wczoraj, że ta opinia jest sluszna. Kiedy zaczynała grać, przeciwniczka nie miała za wiele do powiedzenia. A już czytanie skrótów i odgrywanie ich przy ew. odczytaniu wołało o pomstę do nieba. Torro-Flor chodzi jak zegarek, nie widzę tutaj szans na jakieś załamanie a&#39;la Hantuchova.
Romina Oprandi v Maria-Teresa Torro-Flor 2 @1,61 betsson

Otrzymane punkty reputacji: +7
ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Oddane sety z Goerges i Kuznetsovą pokazują, że dalej ma problemy z głową i pełnym skupieniem. Wczoraj z Jankovic też nie grała jakoś świetnie, dużo piłek psuła sama Jelena
Sorry ale bajki opowiadasz.Wczorajsze spotkanie Ivanovic z Jankovic było jednym z najlepszych chyba w całym sezonie nie mówiąc o Stuttgarcie.Szczerze powiedziawszy nie przypuszczałem nawet że Ivanovic ma takie umiejętności postawiłem na Jankovic i czekałem czekałem na jakiś błąd z strony Ivanovic i sie doczekać nie mogłem jak na złość,bardzo dużo długich ciekawych wymian,Ivanovic myślała na korcie,była mega skoncentrowana na swoim podaniu,Jankovic psuła owszem ale to były głównie wymuszone błedy nic nie mogła poradzić nie moge jej winić bo mimo to zagrała na 100 % Ivanovic sprawdzała sie bardzo dobrze w ofensywie jak i defensywie,oczom nie wierzyłem do jakich piłek dochodziła.W dzisiejszym finale wcale nie jest powiedziane że Ivanovic zagra tak jak wczoraj ale jeśli zagra to obawiam sie że Sharapova zostanie kilka razy przełamana a jeśli wtedy Anna wytrzyma presje i utrzyma swój serwis tak jak robiła to wczoraj to ma spore szanse na wygranie.Strach ma wieklkie oczy,Sharapova jest daleka od swojej dyspozycji,można ją ugryżć obecnie spokojnie.Zapomniałem dodac bez względu na wynik to będzie super widowisko graja 2 najpiękniejsze tenisistki świata

Ivanovic

+1.5 set 1.85 sportinbet
win 3.40 bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Sorry ale bajki opowiadasz.Wczorajsze spotkanie Ivanovic z Jankovic było jednym z najlepszych chyba w całym sezonie nie mówiąc o Stuttgarcie.Szczerze powiedziawszy nie przypuszczałem nawet że Ivanovic ma takie umiejętności postawiłem na Jankovic i czekałem czekałem na jakiś błąd z strony Ivanovic i sie doczekać nie mogłem jak na złość,bardzo dużo długich ciekawych wymian,Ivanovic myślała na korcie,była mega skoncentrowana na swoim podaniu,Jankovic psuła owszem ale to były głównie wymuszone błedy nic nie mogła poradzić nie moge jej winić bo mimo to zagrała na 100 % Ivanovic sprawdzała sie bardzo dobrze w ofensywie jak i defensywie,oczom nie wierzyłem do jakich piłek dochodziła.W dzisiejszym finale wcale nie jest powiedziane że Ivanovic zagra tak jak wczoraj ale jeśli zagra to obawiam sie że Sharapova zostanie kilka razy przełamana a jeśli wtedy Anna wytrzyma presje i utrzyma swój serwis tak jak robiła to wczoraj to ma spore szanse na wygranie.Strach ma wieklkie oczy,Sharapova jest daleka od swojej dyspozycji,można ją ugryżć obecnie spokojnie.Zapomniałem dodac bez względu na wynik to będzie super widowisko graja 2 najpiękniejsze tenisistki świata

Ivanovic
+1.5 set 1.85 sportinbet
win 3.40 bet365
Gratuluje wyczucia tym co grali w stronę Ivanovic. Ale to tylko potwierdza co pisałem od początku turnieju o Niej. Zawsze będzie miała problemy z psychiką, tak jak i wyrzutem piłki przy serwisie. Grała dobrze do stanu 0-5, by potem oddać 3 gemy i wymęczyć seta. Później już nie trafiała. Jej największy problem to granie regularnie na tym samym % trafiania piłek w kort i wyeliminowaniu niewymuszonych błędów.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Gratuluje wyczucia tym co grali w stronę Ivanovic. Ale to tylko potwierdza co pisałem od początku turnieju o Niej. Zawsze będzie miała problemy z psychiką, tak jak i wyrzutem piłki przy serwisie. Grała dobrze do stanu 0-5, by potem oddać 3 gemy i wymęczyć seta. Później już nie trafiała. Jej największy problem to granie regularnie na tym samym % trafiania piłek w kort i wyeliminowaniu niewymuszonych błędów.
Dla Mnie to dużo zawodniczek ma z tym problem, nie tylko Ivanovic. Dzisiaj zagrała bardzo dobre spotkanie, po prostu Maszka od 2 seta była poza zasięgiem, wpadało wszystko w kort i najważniejsze funkcjonował serwis. Szacunek dla Any, u niej też widać sporą poprawę w grze, z psychiką u niej jest już zdecydowanie lepiej, pokazała dzisiaj, że potrafi walczyć, moim zdaniem w 3 secie zabrakło już sił, bo mecz był toczony w niesamowicie szybkim tempie. Gratulacje dla Rosjanki, ale też plus dla Ivanovic, że potrafiła podjąć walkę i ugrać seta z mocną rywalką.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom