Kolejny raz napisze ze uzytkownik scotratez jest kompetnym amatorem i jego analizy sa na poziomie 0. Wyolbrzymianie slow, jest widoczne w kazdym poscie. ludzie przez niego przegrywaja pieniadze, analizy sa nierzeczowe i oparte na tym samym. jedna dobrze serwuje a druga zle, jedna lubi grac tu a inna nie. jedna to prawdziwy kiler a inna nie. jednej nie da sie zlamac a druga sie da. Tarki do .... nedzy jestes tu modem wiec zrob cos, bo przeciez te analizy sa tragiczne. usuwaj to czy cos bo to co dzis wypisywal to prawdziwa tragedia. cytuje:
na Ulę Radwańską, która sensacyjnie gra dalej tutaj w kwalifikacjach. Jak na złość trafiła na prawdziwego killera
Jakie sensacyjnie ? sensacyjnie to by bylo jakby wygrala z kims z top10, jej gra w 2 rundzie to maksymalnie delikatna niespodzianka. Prawdziwy killer hradecka - to zdanie wola o pomste do nieba
Lucie ma dobry serwis, i dobry return. Polka ma średni serwis i mierny return.
co to za analiza ? ostatnio jak napisalem ze marysie mozna lamac to kolega scotratez napisal mi cos w stylu ze szarapowa byla przelamana 3 razy i wozniacka tez 3 razy ale przez slabsza zawodniczke. Czy tym razem idac jego tokiem myslenia mam rozumiec ze skoro hradecka zostala przelamana przez 450 rakiete swiata raz a ula 2 razy przez 70 rakiete swiata, to kto w koncu ma lepszy serwis ? Brednie jakich malo.
Chociaż w pierwszym meczu tutaj return na poziomie 57% jest wynikiem dobrym.
A ile miala hradecka ? Poza tym jak to kolega wyliczyl to 57% ? to jest ogolnie czy po 1 serwisie czy po 2 ? bo mi wyszlo z prostej matematyki ogolnie 54 %
Ula popełnia dużo niewymuszonych błędów
duzo to znaczy ile ? konkternie ile i z jakiej strony to sa dane ? A ile hradecka ? wiecej? mniej? jakos proporcjonalnie do gemow ? bo jak jedna wygrala 6:0 6:0 i miala 3 bledy a druga 6:7 7:6 7:6 i miala 4 bledy to co to znaczy ?
Jej jedyną nadzieją jest, że trafi na swój wielki dzień
Czy dzis byl ten wielki dzien ? Graly ze soba przed tym meczem 3 razy i h2h 1:2 wiec nic nie rozumiem.
jednak w tej sytuacji jest to właściwie formalność
formalnosc to jest mecz sereny z navarro.
. Lucie w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej pokazała, że forma z Pragi nie wyparowała. Pierwszy serwis na znakomitym poziomie 85%, kilka asów i dobry jak zwykle return. Recz jasna rywalka Lucie powalająca nie była, jednak statystyki serwisowe pozwalają mi snuć podejrzenia że Lucie przyjechała tutaj z dobrą dyspozycją
a ja widzialem to po wynku i przebiegu gry, ze jednak sie tam troche nameczyla i raczej forma z pragi tu nie ma nic do rzeczy. forma z pragi byla taka, ze grala u siebie i 2 razy cudem sie wybornila przed przegranym meczem.
Mialem to napisac wczesniej i ze value po takim kursie na ule, ale na gwalt musialem wyjsc z domu. Kazda analiza tego czlowieka tak wyglada. Wyolbrzymianie do bolu wrecz slow. "Swiatynia nie do przelamania" - to o szarapowej, teraz "prawdziwy kiler" - o hradeckiej. Dramat jest z tym typerem.
Naucz sie kolego pisac normalne analizt i tak jak wczesniej napisales na podstawie ogladanych spotkan. Tu nie ogladales zadnego z meczy 1 rundy kwali i stawiasz na farta po kursie na "prawdziwego killera"
I teraz wam napisze analize na poziomie wlasnie tego delikwenta
Azarenka - Dellacqua
Azarenka 1,083 bet365
48,5 / 51,2 (stawkowanie)
Spotkanie najlepszej rakiety bialoruskiego tenisa naznaczonej przez samego cara tegoz kraju czyli lukaszenke z zledwie marna przedstawicielka kangurow czyli australi. Azarenka ma dobry serwis i niesamowity return (mozliwe ze cwiczyla rzucanie kartoflami na bialorusi) a przeciwniczka zaledwie slaby serwis i niedostateczny return. Obydwie sa leworeczne ale, ale LEWA REKA AZARENKI TO PRAWDZIWA PETARDA, niczym prawa reka Rocky'ego Marciano, a lewa reka Dellacqury jest jakby prawa noga krolowej z bialorusi. Generalnie uwazam, ze dzieki krzyczeniu przy kazdym zagraniu bialorusinka tak przestraszy australijke ze tamta bedzie sie bala grac i prawdopodobnie juz po pierwszym okrzyku na rozgrzewce przegra mecz metalnie i dzieki temu bedzie 2:0 dla viki. Mozliwe tez jest ze bedzie handicap -7 dla wiktoryji ale tu nie jestem taki piewny bo moze akurat Casey bedzie miala dzien konia i uzyje zatyczek do uszu czym w zrozumialy sposob uniknie strachu przed okrzykiem.No i statystyki na ziemi. Azarenka w historyji wygrala 109 razy a przegrala 43 natomiast australyjka 41/39. Latwo widac ze wygra azarenka. Pozdrawiam