>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Rome 09.05-15.05.2011

Status
Zamknięty.
new_season 2

new_season

Użytkownik
Julia Georges wycofała się z turnieju z powodu problemów z plecami (okolice krzyża). Niemka ma zagrać już w Brukseli za tydzień, a potem oczywiście już w Paryżu.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
MJMS - Makarowa @ 1.50 8/10 ⛔ 06 75 46 :?

Wreszcie mączka której typ będzie pasował na gre dla Marii ze swoim stylem. Rok temu pokazała się szerszej widowni z jej agresywnym stylem s&amp;v i oczywiście zabójczymi dropami dla 3/4 kobiecego touru i wygrała ten turniej.

Aktualnie w tourze bez sióstr Williams których nie trawie ale bez nich w tourze chyba jest jeszcze gorzej, bez Clijsters, Henin czy Janković w słabej formie i ogólnie bez dziewczyny która myśli na korcie i ma technike jest wielki posuch bo aktualnie widzimy prymitywny tenis typu kto mocniej lub kto dłużej ten zdobywa punkt, gem, set i mecz. Idealną kobietą na ten marazm jest właśnie MJMS w &#39;10 grała swoim stylem z wielką lekkością w tym sezonie apetyt jej kibiców jak i jej samej może być większy ponieważ broni tego kobiecego Mastersa ale na RG rok temu skreczowała przez kręcz szyi i odpadała w pierwszej rundzie na podparyskich kortach.

Teraz troche o Makarowej jej największym sukcesem to AO w &#39;10 w mikście z Levinskim i turniej na trawie w Eastbourne w tym samym roku. To powinno lekko obrazować co ta dziewczyna lubi najbardziej czyli szybkie nawierzchnie i krótkie wymiany przy wolniejszych nawierzchniach kiedy rywalka ma czas do namysłu już nie jest tak słodko z Rosjanką, dodając do tego taką zawodniczke jak MJMS na tego typie mączki sądzę że w pierwszej rundzie nie będzie odpadnięcia obrończyni tytułu.

Otrzymane punkty reputacji: +3
andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Paszek - Vesnina ✅ 1.45 sts 4-6 4-6 lekko nie było...

@ nie daj się zbajerować innym - mysl po swojemu - badz wierny swoim długoletnim zelaznym zasadom, mówię sam do siebie dla przypomnienia jak wygrywać kase! Andre@

Rosjanka jest dużo lepszą zawodniczką. Jej wyniki z ostatnich tygodni napawają dużym optymizmem. Gra szybki i agresywny tenis. Austriaczka wczoraj wymęczyła po 2 godzinach mecz z Razzano który wygrała. W 1 rundzie wygrała tez chyba z dziewczyną zajmujące miejsce w 4 setce rankingu. Obie panie w tym sezonie oglądałem pare razy i to Vesnina sprawia lepsze wrazenie - jest po prostu lepsza, mam nadzieję że to się przełoży o godzinie 13.00 na korcie.

@ po moim ostatnim poscie napisałem &quot;koniec&quot; i coś sobie postanowiłem, ale zostawiam to dla siebie, przyzekłem sobie tez że granie kursów 1.15 - 1.30 w tenisie jest nieodpowiedzialne i moje ciężko zarobione pieniądze oddaje bukom. Koniec z tym i od tej zasady juz nie odstąpie dopóki bede się bawił w bukmacherske !

@ wczorajsze mecze finałowe pokazały jak się ogrywa buków !!! Zapora postawiona przy Nadalu 1.30 była niezłym &quot;teatrem&quot; ze strony buków. Djoko pokazał w jakim miejscu jest Rafa. Kurs na Djoko 3.20 był prezentem i majową promocją ! Podobna sytuacja miała miejsce z Kvitovą która gra tenis życia. Przypominam sobie jaka fala krytyki popłynęła za to co o niej napisałem. Ale czy ktoś to jeszcze pamięta. Moze ktoś napisze &quot; miałeś racje kolego&quot; - ta Kvitova grała doskonale a moj pogląd o aktualnej jej grze był błedem&quot;

@ jednak słowa mojego dobrego znajomego są wciąż aktualne - w tenisie lepiej grać &quot;dogi&quot; gdzie szanse rozkładają się po 50 %

Rafa 1.30 - Djoko 3.20

Aza 1.40 - Petra 2.70

niz wtapiać po kursach 1.20 1.30 i wdłuzszej perspektywie ponośić straty i nakrecać spirale wtop

@ lepeij wyczekać pare rund, złapać odpowiedni moment i wtedy atakować doga !

@ jak co roku przed Szlemem w Rzymie bedą się działy cuda i cudeńka, potem jeszcze jeden tydzięń gdzie są dwa małe turnieje i French - wszystkie liczące się panny nie bedą się napinać przed Paryzem - u chłopaków analogiczna sytuacja ! Djoko albo Fed popłyną - a nawet myslę że Rafa gdzieś po drodze odpadnie - kto złapie doga to już gratuluje wygranej kasy !

Andre@

bulaa 20

bulaa

Użytkownik
Na jutro ładny typ wydaje sie na Mattek-Sands.Amerykanka pozostawiła po sobie dobre wrażenie w Madrycie, gdzie uległa w ćwierćfinale 2:1 Chince Na Li.We wcześniejszych rundach ograła takie &#39;firmy&#39; jak Schiavone czy Ivanovic.Moze nie prezentowały one najlepszej formy, ale przede wszystkim to Bathanie grała skutecznie.Zwróciłbym uwage na jej niezły i równy serwis.
Pennetta gra ostatnio fatalnie.Dwa turnieje zakonczone na pierwszej rundzie, kolejno z Benesovą i Parrą S.
Mattek-Sands @2,33 Pinnacle
PS. Kursy niepokojąco rosna, ale nie znalazłem żadnych niepokojących informacji o Bethanie.
Tak na sucho
Petkovic
Pavluchenkova
Vinci
Powodzenia;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
bukmacherace 59

bukmacherace

Użytkownik
Na Mattek-Sands jest zdecydowane value w kursie.
Natomiast już na Pavlyuchenkovą nie ma w ogóle, a Rosjanka potrafi się posypać na korcie.
Moim zdaniem jeszcze niedoszacowane kursy na Jovanovską, bo Peer bez formy, a do tego na clayu to nie jest jakaś mistrzyni. Kanepi dla wyniku 2-0.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Kupon AKO 1,90 (betsafe) – 5/10j⛔⛔⛔
McHale – Schiavone 2 1,19✅
McHale to młoda zawodniczka, która w zawodowym tenisie radzi sobie coraz lepiej. Wczoraj pokazała się z dobrej strony, ogrywając solidną Chinkę – Shuai Peng. Dziś stanie przed kolejną szansą zrobienia niespodzianki, ale wątpię, aby jej się to udało. Schiavone to uznana marka i rzadko zdarzają jej się porażki z zawodniczkami tej klasy. Tym bardziej, że zagra przed własną publicznością. Włoszka ma w tym turnieju walczyć o końcowe zwycięstwo, a dzisiejszym mecz powinien być pierwszym krokiem w osiągnięciu tego celu.
Pennetta – Mattek 1 1,60⛔
Pennetta ostatnimi czasy zawodzi, porażka z Benesovą w Miami i przegrana z Parra-Santonja w Madrycie mogą być zmartwieniami dla jej fanów. Włoszka ma ogromny potencjał, Rzym to najlepsze miejsce na odbudowanie formy przed wielkoszlemowym Roland Garros.
Na początek dostała ciężką rywalkę, Bethanie Mattek-Sands ma za sobą udany turniej w Madrycie, gdzie doszła do ćwierćfinału, ulegając tam 2-1 Na Li. Nawierzchnia w Hiszpanii była jednak szybsza od tej z Rzymu, co zdecydowanie bardziej pasowało Amerykance.
W bezpośrednich pojedynkach 5-1 dla Pennetty, myślę, że Flavia wyjdzie na kort bardzo pozytywnie nastawiona i wygra ten mecz!

P 15

panasik

Użytkownik
Na jutro ładny typ wydaje sie na Mattek-Sands.Amerykanka pozostawiła po sobie dobre wrażenie w Madrycie, gdzie uległa w ćwierćfinale 2:1 Chince Na Li.We wcześniejszych rundach ograła takie &#39;firmy&#39; jak Schiavone czy Ivanovic.Moze nie prezentowały one najlepszej formy, ale przede wszystkim to Bathanie grała skutecznie.Zwróciłbym uwage na jej niezły i równy serwis.
Pennetta gra ostatnio fatalnie.Dwa turnieje zakonczone na pierwszej rundzie, kolejno z Benesovą i Parrą S.
Mattek-Sands @2,33 Pinnacle
PS. Kursy niepokojąco rosna, ale nie znalazłem żadnych niepokojących informacji o Bethanie.
Tak na sucho
Petkovic
Pavluchenkova
Vinci
Powodzenia;)
niepokojący jest h2h 5-1 dla panetty plus fakt, że włoszka gra u siebie i to już inna mobilizacja, bo potencjał ma włoszka ogromny i na clayu grać potrafi, tak wysoki h2h może świadczyć o tym, że po prostu styl Włoszki jej nie leży, lub odwrotnie..
co do Kvitovej i dyskusji przy okazji turnieju w Madrycie, kobitka naprawdę zrobiła kapitalne postępy, zrzuciła parę kilo, w finale spodziewałem się, że Azarenka pokaże jej miejsce w szeregu, a było odwrotnie, szybsza mączka w madrycie idealna dla Kvitovej, szczerze mówiąc byłem pod wrażeniem jej finałowego meczu, bo była miazga.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Christina McHale - Francesca Schiavone
Typ: 1 (+5,5)
Kurs: 2,04
Schiavone gra słabiutko, pokazują to dwie solidne porażki z Radwańską w Miami i Stuttgarcie, a przecież Polka dawniej tak bardzo nie radziła sobie ze stylem Włoszki. W Madrycie przegrała 0-2 z Mattek-Sands w 3 rundzie. Mchale zagrała wczoraj bardzo dobry mecz z Peng, oglądałem jego sporo część i naprawdę zaskakująco dobre spotkanie. Myślę, że takie handi warto zagrać przeciwko Schiavone.
⛔ 0-2

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Mattek zagrała dobre spotkanie z Li??Oglądałeś ten mecz??Szanujmy się ???? Value na Mattek??Może i tak,ale po tym co pokazała w Madrycie w meczu z wyżej wymienioną Chinką,boję się troszkę na nią dziś stawiać,wymalowała się jak Indianin na orgię i zaczęła szpanować na korcie zamiast walczyć o półfinał,trener zszedł do niej po wygranym przez nią drugim secie i powiedział,żeby uspokoiła grę,a ona na to w odpowiedzi posłała 4 returny z serwu Chinki w metrowy aut,strasznie u mnie wtedy zaminusowała,już pikuś ze stracononymi $,ale czasem nie mogę pojąć,co te laski mają pod kopułą(Bez obrazy Rox:cool:)wtedy pojawiają się myśli,czy nie oglądam ustawionego spotkania,dzień wcześniej ze Schiavone zrobiła to co do niej należy,widzę w niej potencjał od dawna,o Flavii mogę powiedzieć tyle,że zrobiłbym jej lepsze bunga bunga,niż Berlusconi ???? To ostatnio jedyny atut,dla którego oglądam jej spotkania,Włoszka obniżyła loty i Amerykanka nie paląc się psychicznie,powinna dziś spokojnie wygrać nawet w stosunku 2:0,jeśli Beatka mnie dziś zawiedzie,to więcej nie skorzystam z jej usług,będzie to oznaczać jakiś dołek formy.
Mattek 2:0
@3,70 BWIN

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
WTA Rzym 10.05.2011 20-45
Spotkanie: Pennetta- Mattek
Typ: 2-0
2.60
Bukmacher: Expekt

Analiza
Dziś w spotkaniu pierwszej rundy turnieju wta w rzymie reprezentantka gospodarzy flavia penetta spotka sie z amerykanka bethanie mattek sands. Amerykanka jest przede wszystkim zawodniczka deblowa, ostatnio probuje swoich sil rowniez w singli. Jak prawie kazdy Amerykanin czy Amerykanka nie lubi grac na kortach ziemnych w Europie. Nie jako zaprzeczyla temu przed tygodniem w Madrycie gdzie dotarla do cwiercfinalu.
Madryt, Hiszpania, Europa
06/05-11 Ćwierćfinały Mattek-Sands, Bethanie vs. Li, Na 1:2 46 63 46
05/05-11 R16 Mattek-Sands, Bethanie vs. Schiavone, Francesca 2:0 76 63
03/05-11 R32 Mattek-Sands, Bethanie vs. King, Vania 2:0 60 62
01/05-11 R64 Mattek-Sands, Bethanie vs. Ivanovic, Ana 2:1 06 64 64

Mattek preferuje ofensywny styl gry, raczej na korty szybsze. Nie potrafi zbyt dlugo trzymac pilki w korcie. Sadze, ze w Madrycie to byl jej jednorazowy wyskok w tym roku na korcie ziemnym. Pennecie natomiast ostatnio nie idzie. Pierwsza runda w Miami, pierwsza runda w MAdrycie. Wloszka musi sie jednak kiedys odrodzic. Tym bardziej, ze Penetta bardzo lubi gre na korcie ziemnym. Wloszka w przeciwienstwie do Amerykanki potrafi potrzymac pilke w korcie, pograc troche dluzej, co na korcie ziemnym jest duzym atutem. Gdzie Wloszka ma sie odbudowac jak nie u siebie w domu, przed wlasna publicznoscia, na najbardziej przez nia lubianym korcie ziemnym? Jesli dziś Wloszka nie wygra tego spotkania to bede gleboko zdziwiony.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Pennetta dzisiaj wygra.L3 i trzeba przerwać,gdzie jak nie u siebie,w dodatku na mączce?Clay wolniejszy niż w Hiszpanii i Mattek będzie grać słabiej.Po za tym wystarczy popatrzeć na wyniki w Rzymie.Włosi wykręcają dobre wyniki,np Lorezni ograł Belucciego,Starace gładko 2-0 Dolgopolova.wg mnie Włoszka dzisiaj wygra,bo Mattek sporo traci na takim clayu jaki jest w stolicy Włoch.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
Flavia Pennetta v Bethanie Mattek-Sands

Pierwsza runda turnieju rzymskiego rozgrywanego na nawierzchni ceglanej. Mattek-Sands zaliczyła ostatnio niezły turniej w Madrycie gdzie zaliczyła ćwierćfinał, teraz czas na turniej w Rzymie, ale tutaj może być dużo trudniej niż w Hiszpanii. Bethanie to ofensywnie usposobiona zawodniczka preferująca szybkie nawierzchnie, a ta w Rzymie jest typową wolną &#39;antiuką&#39;. Do tego na przeciwko siebie ma zawodniczkę świetnie grającą w defensywie, której jej styl leży idealnie o czym świadczy bilans 5:1 na korzystaść Flavii. Gra Bethanie będzie wodą na młyn dla Flavii, bo gdy Amerykanka będzie będzie strzelać swoimi ofensnywnymi fh to Włoszka będzie przerzucać i cierpliwie czekać na błąd rywalki, a tych Mattek popełnia co mecz mnóstwo, w samym ostatnim meczu z Na Li popełniła &#39;tylko&#39; około 50 niewymuszonych błędów. Flavia również potrafi zaatakować, ale robi to dużo rozważniej niż Amerykanka i dużo lepiej wybiera moment do ataku nie starając się atakować co drugą piłkę tak jak ma to miejsce czasem w przypadku Amerykanki. Każdy zawodnik Włoski na swoich śmieciach jest niebywale groźny, bo wszyscy Włosi specjalnie mobilizują się na turniej Rzymski, bo to największa impreza w ich kraju i tak samo jest z Penettą do tego gra z zawodniczką, którą regularnie ogrywa i jest dla mnie mimo wszystko o klasę lepszą zawodniczką więc po takim kursie warto spróbować.

Flavia Pennetta @1.60 8/10 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +3
sekular 47

sekular

Użytkownik
Zdecydowanie Arn Grot...2.20✅✅✅, kurs nie powala ale po tym co pokazala Grot z meczu z Kuznietsova naprawde wyglada dobrze... Branti niby u siebie ale dzis straszne katorgi przezywala...
Hercog Polona 4.00✅✅✅, Gralem dzis przeciwko Petkovic jednak Kirilenko nie wytrzymala emocji...a szkoda bo mogla smialo pogonic grajaca przecietnie Niemke...Polona latwo uporala sie w pierwszy meczu 6-1 i 7-5 jutro jak dla mnie w postaci faworyta...
No i korona... Errani 7.00, w WTA nie wziasc 7.00 to naprawde nie wypada... skad taki kurs? Nie mam pojecia... moze dla tego ze Azarenka gdzie nie zagra to pogra... powiem tak gralem ostatnio przeciw Errani dwa razy lacznie dzis na Vinci i sie przejechalem... przed ostatni mecz slaby ale wygrany, jesli chodzi o dzis pelna demolka przeciez niezle grajacej Vinci... widac Rzym i publika sprzyja Errani i wydaje mi sie, ze jutro pokona Victorie...
EDIT:
Jeszcze dam do worka typow: Benasova 3.75 ze pokona Stosur, wydaje mi sie, ze Czeszka gloda sukcesu a teraz zaczela cos nawet grac... pokonala Dulko w ladnym stylu...mocny serw, dobre wymiany, nie duzo bledow... przy dobrze wiejacym wietrze odpali Stosur...
pozdrawiam.

bulaa 20

bulaa

Użytkownik
Mattek-Sands @2,33 Pinnacle ✅✅✅
Tak na sucho
Petkovic ✅✅✅
Pavluchenkova ✅✅✅
Vinci(krecz)
Powodzenia;)
Rano cos wiecej napisze, ale jutro widzę to tak:
Kleybanova @2,00 WilliamHill
Peer nie błyszczała wczoraj z Jovanovski.Sporo błędów po obu stronach.Po takim kursie warto zagrać na mocnobijacąi solidna na clayu Alisę;)
Ivanovic @1,55 Pinnacle
Ana jest zdecydowanie lepsza zawodniczka i mimo wahań formy powina pokonac dzisiaj Wickmayer.Dobry mecz z Petrovą gdzie przy stanie 6:0,3:0 Rosjanka skreczowała.Wickmayer ograła nie bez problemów Kerber i chyba na tym zakończy swoje wystepy w Rzymie.
Medina G. @1,73 Unibet
Dominguez L.(+5,5g) @ 1,83 Pinnacle
Safarova(+4g) @1,70 Pinnacle
Lucie ograła ostatnio Jankovic w Madrycie.Jej gra wyglądała naprawdę fajnie.Tutaj Jankovic ma szanse na rewanż, ale nie powinna zmieść Safarovej.3 sety znów prawdopodobne i zabezpieczam sie handi.
Powodzenia.

kamil081308 155

kamil081308

Użytkownik
Ana Ivanovic 17,0 (stan james) – 1/10j⛔
Oto moja faworytka, kurs jest bardzo wysoki, dlatego zdecydowałem się zagrać za minimalną stawkę. Nikt nie spodziewał się, że w roku 2010 wygra Hiszpanka grająca style serve&amp;volley.
Ivanovic ma wielki potencjał do gry na każdej nawierzchni, na kortach ziemnych potrafi świetnie grać, zresztą wygranie Roland Garros 2008 nie można nazwać przypadkiem.
Brianti – Arn 2 2,40 (5dimes) – 5/10j✅
W tym meczu faworytkę upatruję w Węgierce, dlatego kurs 2,40 jest valuebetem. Alberta wczoraj męczyła się z Chinką Zheng, może po wyniku tego nie widać, ale mecz był bardzo zacięty. Gdyby w końcówce drugiego seta Azjatka jeszcze mocniej przycisnęła to być może dziś ona byłaby w II rundzie. Włoszkę ten mecz wiele kosztował, były bardzo długie wymiany i żadna nie chciała odpuścić.
Greta Arn ograła wczoraj Kuznetsovą, która wcale źle nie grała. Może ich mecz trwał bardzo długo, ale obie nie grały tenisa, który wykańcza fizycznie. Zresztą Arn zawsze znana była ze świetnego przygotowania fizycznego, mimo 31 lat nadal z kondycją nie ma problemów.
Bartoli – Medina Garrigues 2 1,67 (william hill) – 5/10j✅
Medina miała bardzo słaby rok 2010, wydawało się, że nie wróci już do swojej najlepszej dyspozycji…Hiszpanka jednak postanowiła mocno popracować nad swoim tenisem i na wyniki długo nie trzeba było czekać. Początek sezonu średni, potem z turnieju na turniej grała już coraz lepiej, a w Estoril pokazała się ze swojej najlepszej strony i wygrała turniej.
Anabel na kortach ziemnych grać potrafi jak mało kto, jeżeli utrzyma swoją wysoką formę to może w tym turnieju namieszać.
Bartoli ze swoim stylem gry będzie miała bardzo ciężko coś zwojować w tym meczu, tym bardziej, że po drugiej stronie siatki będzie dobrze dysponowana specjalistka od kortów ziemnych.
Mattek – Gajdosova 1 2,10 (bet365) – 5/10j⛔
Wczoraj stawiałem przeciw Amerykance, dziś wiem, że nie powinienem tego robić. Mattek jest w wysokiej formie, swój ofensywny tenis dobrze wykorzystuje na tej nawierzchni. Wczoraj Pennetta robiła co mogła, aby zatrzymać rozpędzoną Bethanie, ale niewiele mogła zrobić…
Gajdosova też preferuje ofensywne, ale w tym meczu powinna zostać zepchnięta do defensywy, ponieważ siła „ognia” jest większa po stronie Amerykanki.

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
TENIS WTA Rzym 11.05 16-30
Spotkanie: Mattek- Gajdosova
Typ: 2-0
Kurs: 3.30
Bukmacher: Bwin

Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju wta w rzymie bethanie mattek sands spotka sie z australijka jarmila gajdosova. W pierwszej rundzie Gajdosova pewnie ograla Dentoni, oddajac jej tylko trzy gemy. Bethanie Mattek natomiast po bardzo dobrym spotkaniu ograla inna reprezentantka gospodarzy, znacznie grozniejsza, bardzo dobra zawodniczke na korcie ziemnym Flavie Penette. Tak sie sklada, ze mialem okazje widziec wczorajsze spotkanie Mattek Sands. Amerykance wcale nie przeszkadzalo to, ze gra na korcie ziemnym, ze ten kort jest duzo wolniejszy. Na kazda pilke wchodzila i atakowala i wiekszosc pilek konczyla. Amerykanka zagrala naprawde swietne spotkanie. Może poza serwisem, ktory wczoraj jej nie siedzial, pozostale jednak aspekty tenisowego rzemiosla wychodzily jej wysmienicie. Amerykanka jest ostatnimi czasy w bardzo dobrej dyspozycji. Amerykanka zdecydowanie preferuje szybsze korty, mimo to swietnie gra w ostatnich tygodniach na kortach ziemnych w Europie. W dużym turnieju w Madrycie dotarla az do cwiercfinalu, gdzie przegrala z Na Li.
Madryt, Hiszpania, Europa
06/05-11 Ćwierćfinały Mattek-Sands, Bethanie vs. Li, Na 1:2 46 63 46
05/05-11 R16 Mattek-Sands, Bethanie vs. Schiavone, Francesca 2:0 76 63
03/05-11 R32 Mattek-Sands, Bethanie vs. King, Vania 2:0 60 62
01/05-11 R64 Mattek-Sands, Bethanie vs. Ivanovic, Ana 2:1 06 64 64

Mattek Sands we wczorajszym spotkaniu posylala pilki z taka sila ze potrafila duzo pilek konczyc jednym uderzeniem. Mimo tego, ze Wloszka swietnie biega, a kort w rzymie nie nalezy do tych najszybszych. Gajdosova rowniez zdecydowanie bardziej preferuje korty szybsze. Nie ma ona jednak takiej sily uderzenia jak Amerykanka i radzi sobie gorzej na korcie ziemnym. Jesli tylko Amerykanka zagra dziś tak jak we wczorajszym pojedynku moze szybko poradzic sobie z Australijką.

paramarimbo 3

paramarimbo

Użytkownik
&lt;Up&gt; Dobry typ. jednakże ja raczej skłaniał bym się do czystej 1 na Mattek oglądałem jej wczorajszy mecz i jestem pod wrażeniem tego jak walczy o każdą piłke. Gdyby jeszcze czasami potrafiła lepiej ocenic sytuacje na korcie... Czasami wybiera takie zagrania że to jest masakra... wczoraj duży plus drop shoty z backhandu chyba wszystkie jej weszły. Jeśli dzisiaj poprawi serwis i nie przegra głową to może być eleganckie 2:0... chociaż ostatnio lubi grać 3 setówki :p wiec ja raczej zagram bezpeczniej.

salata-henryk 2,4K

salata-henryk

Użytkownik
:mrgreen:
jak mozecie typowac ze Mattek wygra 2;0 skoro nie widzieliscie wogole Gajdasovej i opieracie sie tylko na tym co widzieliscie u Amerykanki ? Gajdasova ta zawodniczka o calkiem innej charakterystyce niz Flavia wiec dzisiaj mecz moze wygladac calkiem inaczej niz wczoraj.
A co do wczorajszego meczu to ja go osobiscie nie ogladalem, ale znajomi przekazali mi ze Penetta zagrala jedno wielkie dno, wogole nie realizowala zalozen taktycznych, zamiast zwalniac gre topspinami to wdawala sie w niepotrzebne wymiany z Mattek-Sands wiec nie przecenialbym tak wygranej Amerykanki, bo tez rewelki nie grala. gdyby Flavia troche ruszyla glowa i zaczela grac swoje to mecz moglby skonczyc sie inaczej. nie mniej jednak powodzenia.
Heniu chodziło pewnie o &quot;jedna w grze&quot; :p ;) - rox
głupa opera, wszystko jej wina, bo nie poprawiła ???? post edytowałeś ale dalej widzę błąd ???? - Heniu

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Nie wiem czemu się tak niektórzy &quot;jarają&quot; Mattek-Sands.Owsze wczoraj ograła Pennette,ale Flavia grała słabo.Włoszka przegrała przez słaby serwis (1 i 3 set to trafialnośc pierwszego podania zaledwie 39% i 36% a więc malutko).Amerykanka często,bardzo agresywnie atakowała drugi serwis Flavii i dzięki temu wygrała,choć trzeba podkreślić,że błędów troche też było.Gajdosova solidniejsza niż Pennetta na tę chwile wg mnie i sądze,że wygra to spotkanie.Amerykanka nie gra nic specjalnego a serwis jakim dysponuje Australijka jest dobry i ciężko będzie go atakować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom