>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

WTA Tour - Paryż, Pattaya City

Status
Zamknięty.
tenmen 83

tenmen

Użytkownik
przed chwilą Pinnacle wystawił kursy na tą &quot;wspaniale grającą&quot; Mladenovic i UWAGA - 1.48 na Petkovic i 2.88 na Mladenovic więc również bukmacherzy widzieli, że przy normalnie grającej Halep nie byłoby co zbierać z Mladenovic... ale co tam dla niektórych sport jest uczciwy a sportowcy to bohaterowie ludu grający tylko dla sławy...

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis WTA Paryż
Spotkanie: Kvitova - Cornet
TYP: Cornet
KURS: 4.5
Bukmacher: Bet 365
Po przemyśleniach próbuje zagrać na Cornet kursy moim zdaniem zawyżone zdecydowanie. Petra po wygraniu Wimbledonu w 2011 roku zamiast grać coraz lepiej często zawodzi. Rok 2011 i 2012 to dużo ciekawych wyników półfinały w Australian Open oraz Roland Garros Rok 2013 to momentami bardzo dobra gra i niespodziewane wpadki. Na początku sezonu również z formą na bakier w Sydney porażka z Pironkovą natomiast w Melbourne absolutna sensacja porażka z Kumkhum. Handi 2-0 dla Kvitovej. Grały niedawno 3 sety w Pucharze Hopmana w Perth gdzie wygrała w 3 setach Kvitova. Jednak Cornet po tragicznych sezonach powoli wraca do wysokiej formy. Cornet była jako 19 latka na 11 pozycji w rankingu później lepiej nie mówić. Obecnie na 25 miejscu po udanym 2013 roku gdzie zanotowała udane występy. Cornet zagrała w III rundach w Wimbledonie US Open i Roland Garros.Dlatego liczę na ciekawy mecz i niespodziankę.

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
WTA - SINGIEL: Pattaya Open (Tajlandia), twarda

&amp;

Pliskova Ka. (Cze) - Cirstea S. (Rou)

Typ: 2 1.57 Pinnacle Sports⛔ dwie piłki meczowe w 2 secie...​

Panowie, powinniście skończyć już z tymi teoriami spiskowymi, wiadomo nie od dziś, że w tenisie kobiecym dzieje się wszystko i trudno przewidzieć wynik i jeszcze trudniej obstawiać.
Wracając do spotkania, przed meczem Voegele z Voskoboevą i w przerwach, miałem okazję oglądać dzisiaj pojedynek Rumunki, Cirstea z Amerykanką Riske, która na poczatku sezonu gra na prawdę dobrze. Bardzo pozytywnie zaskoczyła Mnie gra Rumunki, która na początku sezonu zaliczyła falstar, przegrywając po kolei w Auckland, w Sydney i w Australian Open już w pierwszych rundach. Dlatego trudno było przewidzieć, jak będzie wyglądała Jej gra w Tajlandii, bukmacherzy zasugerowali się 3 porażkami i w 2 rundzie, mimo tego, iż zajmuję 23 miejsce w Rankingu, nie była uważana jako faworytka, a grała z zawodniczką niżej notowaną, zajmującą 47 miejsce w WTA. A Amerykanka imponowała formą na początku sezonu, a tutaj nagle nastąpiło odrodzenie Cirstea, która bez problemu uporała się z rywalką. Podobnie było w 1 rundzie, gdzie szybko, bez problemu poradziła sobie ze Słowaczką, Schmiedlovą. Poszperałem trochę w historii turniejowej Rumunki, i dowiedziałem się, że gra tutaj już 3 raz pod rząd, 2 poprzednie turnieje kończyła na półfinałach i najlepsze jest to , że przegrywała z tą samą zawodniczką, a mianowicie Rosjanką Kirilenko. Więc ma o co grać, zła seria musiała kiedyś nastąpić po nieudanej podróży do Australii. Widać , że gra tutaj dobrze. Jej rywalka, jedna z sióstr, Pliskova (66WTA) jest od Rumunki, można śmiało napisać, o klasę niżej. Początek sezonu, jak na jej możliwości,nawet udany w Australii 2 wygrane i 2 porażki. W Tajlandii gra po raz pierwszy, 1 i 2 rundę przebrnęła, jednak rywalki Mattek-Sands, bez formy, oraz Kudryavtseva zajmująca miejsce w drugiej setce rankingu, więc jej forma nie została jeszcze poważnie przetestowana. Czeszka w tamtym roku skoczyła do czołowej setki w rankingu, a miało to miejsce w wygranym przez nią turnieju WTA, jednak słabo obstawionym, w Kuala Lumpur. Oprócz tego bez większych sukcesów, zwykle porażki w pierwszych rundach w głównych zawodach WTA. Podsumowując, Rumunka o klasę wyżej niż rywalka, odrodziła się w Tajlandii, widać, że leży jej ten teren i zamierza przynajmniej powtórzyć wyczyn sprzed roku i 2 lat i dotrzeć do półfinału. Skoro pokonała, będącą ostatnio w formie Riske, to bez problemu upora się ze słabszą Pliskovą. Mecz dopiero za 2 dni, jednak stawiam już dzisiaj, bo kursy na pewno polecą w dół, a spodziewałem się maks 1.40 na Rumunkę, więc 1.57 biorę w ciemno. Liczę na łatwe i szybkie spotkanie w wykonaniu Cirstea, a nawierzchnia hard to jej żywioł.

Nie brałbym wogule pod uwage jej ostatniego spotkania z Tajka Re Re Kumkum cośtam jako wyznacznik formy bo wiadomo że mecz był sprzedany.
A ja w ogóle brałbym to jednak pod uwagę, a może, po prostu Czeszka miała słabszy mecz, temp blisko 40 stopni miała również na to wpływ, więc po co od razu pisać, że mecz sprzedany. A nawet jeśli miała miejsce taka sytuacja, to ostatnią rzeczą, którą bym zrobił na Twoim miejscu jest właśnie typowanie zwycięstwa Czeszki, i to w hc setowym, skoro jest wg Ciebie zdolna do takich rzeczy. Dla Mnie no bet, bliżej mi do +5.5 w kierunku Francuski, ale odpuszczam. GL

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Ka.Pliskova-Cirstea 2 @1.55
Zgadzam sie z tym co powyzej generalnie, chociaz mecz pojutrze. Cirstea dwa razy z rzedu zaliczyla tutaj polfinaly w Pattayi. Dwa razy przegrala z MaKiri, ale to naprawde dobre miejsce, zeby w koncu zagrac na poziomie, bo tutaj poczatek roku rowniez byl fatalny w wykonaniu Rumunki. Wygrana nad Alison Riske juz ma sowja wartosc i jakos to dyspozycje Cirstei tutaj klaryfikuje. Karolina Pliskova mysle czym tu moglaby zaskoczyc. Na pewno Czeszka ma 1 wygrany turniej w tych azjatyckich klimatach w Kuala Lumpur, nie widzialem jej gry tutaj, ale i tak mam zamiar wytypowac wygrana Cirstei, wiec popieram niejako taki typ.

Svitolina-Voskoboeva 1 @1.85

A ja uwazam, ze Ukrainka jest faworytka tego meczu. Mecz Svitoliny z Vinci stal na wyzszym poziomie niz spotkanie Voskoboevej z Voegele moim zdaniem. Vinci chciala dzisiaj wygrac bardzo, w 3 secie do stanu 4-4 to Wloszka dyktowala zdecydowanie warunki, ale w koncowce byl juz boj na noze. Duzy kawalek meczu Voegele-Voskoboeva tez widzialem i w wiekszosci byla to dla mnie parodia tenisa. Jedynie gdzie Voskoboeva moze miec przewage to te gierki pod siatka, bo tutaj Svitolina z Vinci tez sobie w te zabawy nie radzila i troszke lepszy serwis, chociaz mloda Ukrainka tez radzi sobie tutaj bardzo przyzwocie w tym aspekcie. Nie bede pisac pierdol ilez to meczow Voskoboeva zagrala, ze jest zmeczona po dwoch dramatch z Krysia Pliskova i Voegele, poniewaz to akurat jest plus dla Voskoboevej, a nie minus jak czesto sie czyta w analizach. Mlodziutka Ukrainka zagrala jednak w mojej ocenie dzisiaj lepiej niz reprezentantka Kazachstanu i stad tez pokusze sie o wytypowanie jej wygranej.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Galina Voskobaeva &amp; E. Svitolina

Voskobaeva 1.83 bet365⛔

Galina niedoceniona po dzisiejszym 3 setowym cyrku z Voegele.Postanowiłem Kazaszke obsadzić w roli faworytki tego spotkania,w przeciwieństwie do kolegi Tarki16 uważam że Galina staneła dzisiaj na wysokości zadania i naprawde zagrała świetne spotkanie,bardzo dużo fajnych wymian,Kazaszka grała dużo przy siatce tym samym wygrywając sporo punktów w ten sposób,dobrze radziła sobie w defensywie i nie robiła jak nią głupich błędów,od połowy 2 seta przycisneła Szwajcarke,weszła na dużo wyższe obroty,zmuszając Voegele do błedów i wtedy Kazaszka zaczeła rozdawać karty na korcie bravo dla niej za wole walki myślałem że w pewnym momencie posypie sie dziewczyna nie mogąc od stanu 5:2 zakończyć meczu ale dała rade.Svitolina pokonała dzisiaj Vinci hmm super fajnie niby ktoś z czółówki ale Włoszka obecnie gra straszny piach i sama sie wykańcza swoja gra,Jeśli Galina bedzie w stanie jutro wykrzesać z siebie tyle samo dobrego tenisa co dzisiaj to nie widze szans Ukrainki w tym spotkaniu,jedyne czego można sie obawiać to tak jak Tarki16 wspomniał zmęczenie Voskobaeva musiała przechodzić przez 3 rundy kwalifikacji plus dzisiaj ponad 2 godzinna batalia.

Karin Knapp &amp; Sara Errani

Karin Knapp 2.10 bet365⛔

Wczoraj można było jeszcze złapać kursy w okolicach 2.50 na mniej z utytułowanych Włoszek a obecnie tylko 2.00 nic dziwnego Knapp jest w gazie zagrała świetne spotkanie na AO urywając seta samej Sharapovej,Errani w dołku w tym roku zanotowała porażki z bez formy Goerges i przeciętna Vania King tego nie da sie specjalnie wytłumaczyć ale ok nie wnikam.Fakt faktem Errani mimo iż jest w ścisłej czołówce to od Roland Garrosa ubiegłego roku nie odnotowała żadnych sukcesów w grze singlowej.Warto spróbować na Knapp mam nadzideję że Errani nie zagra jutro meczu życia jak na złość ????

Oprócz tego można zagrać

:cool:Petkovic 1,57 bet365 -✅Niemka w przeciwieństwie do Halep pamięta jak sie gra w tenisa i bardzo poważnie traktuje sport.

:cool:Petra Kvitova 2:0 w setach 1.53
/ WARNING ! GRAJĄC NA KTÓRAKOLWIEK Z CZESZEK ROBISZ TO NA WŁASNA ODPOWIEDZIALNOŚĆ /

Na hali jest bardzo grożna,oprócz trawy to jej ulubiona nawierzchnia,Jeśli to będzie jej dzień,Jesli (z naciskiem na jeśli) będzie trafiać i Czeszka bedzie miała ochote wygrać to nie ma oczym mówić.Nie brałbym wogule pod uwage jej ostatniego spotkania z Tajka Re Re Kumkum cośtam jako wyznacznik formy bo wiadomo że mecz był sprzedany.

Otrzymane punkty reputacji: +3
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Potwierdzily sie moje słowa,ogladales dzisiaj Simone w akcji ? ja ogladalem bardzo uwaznie i uwierz mi Rumunka nie zrobiła nic naprawde nic aby to spotkanie wygrać wrecz przeciwnie robiła wszytko aby to spotkanie przegrać,Mladenovic nie grała nic wielkiego poprostu przebijała piłke i atakowała każda wystawke podarowana przez Simone na srodek kortu,serwowac jej sie nie chciało,każdy return trafiał w pół siatki,pamietam jak grała jeszcze miesiac temu jak była zmotywowana ,jak kazdy sie nia zachwycał i wogule a teraz co raptem zapomniała jak sie gra w tenisa?
No z tym wpisem nie do końca się zgodzę, chyba że oglądaliśmy inne spotkanie... W moim odczuciu Simona źle nie grała, ale bardzo dobrze zagrała Mladenovic. Piszesz że po prostu przebijała piłkę na drugą stronę, ale chyba nie zauważyłeś z jaką siłą i precyzją to robiła!! Mladenovic wielokrotnie rozrzucała Rumunkę po korcie i mimo, że Simona biegała wzdłuż linii końcowej jak opętana ale to i tak było za mało dziś w starciu z Francuską. Wg mojej opinii Mladenovic może tutaj zaskoczyć jak w roku ubiegłym. Jedną niespodziankę już zrobiła, myślę że kolejne też będą... Publiczność mocno ją dopinguje, widać że jest zmotywowana, serwis całkiem mocny, gra u Siebie - oj nie skreślałbym jej tutaj na pewno!!
No ale każdy ma swoje zdanie - ja tylko moją opinię wyraziłem na temat tego meczu aby dać może nieco większy obraz postawy Francuski w dzisiejszym spotkaniu.
PS
bez urazy ale jak można napisać &quot;wogule&quot; ???? dwa błędy w jednym wyrazie ????

tikanes 246

tikanes

Użytkownik
Nie pisałbym tutaj o odpuszczeniu przez Simonę - widać było chociażby po ilości bronionych BP przez Simonę. Kiki grała dobrze, agresywnie i raczej starała się kończyć szybko wymiany. Często 2nd serve Kiki atakowała i albo wejdzie albo nie i często trafiała. Do tego doszedł niezły serwis i Rumunka była w tarapatach, z których nie wyszła. Ogólnie Kiki mnie nie przekonuje, bo przyjdzie taki dzień, że będzie miała troszkę gorszy dzień serwisowy i ataki forhendowe zamienią się w UE i Kiki nie ma nic w zanadrzu. Oczywiście tak można powiedzieć o każdej tenisistce, ale Kiki jest strasznie uzależniona od serwisu i mocnego ataku forhendowego, bo ona średnio potrafi odbijać piłki zza linii.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Kristina Mladenovic - Petkovic @2,55⛔⛔⛔ Unibet ehh...
Wczoraj Francuzka pokonała w dobrym stylu Rumunkę Simone Halep. Niektórzy twierdzą że Simona odpuściła ten mecz, ja mam inne zdanie. Po prostu Kristina świetnie się czuje na paryskiej hali, gdyż jest to jej domowy turniej i tak jak pisze wyżej moderator Halep biegała od lewej do prawej ale z precyzją zagrań młodej Francuzki nie wygrała. Dzisiaj powinna spokojnie pokonać Niemkę. Będzie to ich pierwsze spotkanie ale na pewno Mladenovic czuje się lepiej w hali, również publiczność będzie ją tu mocno dopingować.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Kristina Mladenovic - Petkovic @2,55 Unibet
Wczoraj Francuzka pokonała w dobrym stylu Rumunkę Simone Halep. Niektórzy twierdzą że Simona odpuściła ten mecz, ja mam inne zdanie. Po prostu Kristina świetnie się czuje na paryskiej hali, gdyż jest to jej domowy turniej i tak jak pisze wyżej moderator Halep biegała od lewej do prawej ale z precyzją zagrań młodej Francuzki nie wygrała. Dzisiaj powinna spokojnie pokonać Niemkę. Będzie to ich pierwsze spotkanie ale na pewno Mladenovic czuje się lepiej w hali, również publiczność będzie ją tu mocno dopingować.
szkoda typu bo kristina zaczela bardzo fajnie , ale niestety bylo widac nie moc juz pozniej i co jakiś czas musiała w 2 secie korzystac z pomocy fizjo , szkoda naprawde bo wczorajsze spotkanie z halep było fajne i dobre w jej wykonaniu , byc moze dziś jakies skurcze , bóle oby nie kontuzja , powodzenia nastepnym razem

Otrzymane punkty reputacji: +4
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Knapp - ERRANI ✅✅
DW 0:2✅
2.62 bet365✅
Errani win 1,61✅

7 w rankinu WTA Errani podejmuje swoją rodaczkę Knapp która zajmuje 45 miejsce . Polecam tutaj do gry DW 2:0 dla Sary .Knapp pokonała juz tutaj 2:0 hiszpanke Arruabarrene . Dziś napewno nie bedzie miała łatwej przeprawy i sadze ze Sara wresdzcie pokaze w dzisiejszym meczu na co ją stać . Zwyciestwo tutaj Errani wrecz pewne z mojego punktu widzenia . Dodam ze ten mecz zagrałem z D.Kosakowskim równiez DW 2:0 po 2,5 , powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +5
berdshit 3,4K

berdshit

Użytkownik
Errani- Knapp 1 1,75 Sportingbet✅

Z uwagi na odwołanie meczu Alize z Kvitova nie pozostaje mi nic innego jak tylko złapac bardzo przyjeemny kurs na Sarę, która pomimo zwycięstwa AO 2014 w deblu z Robertą, nie do konca moze byc zadowolona ze swych tegorocznych występów singlowych. Kurs na Sarę systematycznie rósł od kilku dni z powodu dobrej dobrej formy Knapp, która prawie wyrzuciła z AO samą Scharapovą, oraz z powodu wspomnianej już słabszej gry Errani w singlu. Jednakże uważam, ze Sara jest na tyle sprytną i ograną zawodniczką, ze powinna poradzic sobie z młodszą rodaczką. Oczywiście nie dysponuje serwisem ustawiającym pod nią wymiany, który jest tak ważny w grze na hali, ani jej uderzenia nie sa tak mocne i agresywne jak jej przeciwniczki, ale jej gra jest bardzo mądra i cierpliwa. Jej dokładna przebijanka i wspaniałe zagrania techniczne wyprowadzą jej rywalkę z rownowagi i doprowadzą do masy błędów ze strony Knapp, Wart też pamiętac o zeszłorocznym bardzo dobrym występie Sary na tym turnieju, który dodatkowo powinien ją zmotywowac do lepszej gry.

Otrzymane punkty reputacji: +1
majestro 3K

majestro

Użytkownik
Vesnina Elena - Goerges Julia @ 2.23 Pinnacle ✅
Już w poprzedniej rundzie chciałem grać na Goerges, ale Kuznetsova mnie uprzedziła i wycofała się z turnieju i tym samym Goerges osiągnęła swój pierwszy ćwierćfinał od ponad roku. Ubiegły sezon dla Niemki fatalny, najgorszy w karierze, porażki w 1 ewentualnie w 2 rundach. wypadnięcie z Top100, a była przecież już na 15 miejscu w rankingu. Jednak ubiegły sezon to już przeszłość, teraz rozpoczynamy nowy rozdział w karierze Julii. Widać w tym sezonie lepszą grę Niemki, inne podejście do gry. Jakiś powalających wyników jeszcze nie ma, ale urwany set Wozniackiej czy wygrana 2:0 z Errani na pewno pokazuje oznaki lepszej gry a także dobrze wpływa na stan psychiczny Niemki, która znowu czuje, że może rywalizować z najlepszymi. Turniej niezbyt duży, ale dla Goerges liczą się teraz każde punkty w rankingu i każdy pozytywny wynik, więc na pewno motywacja do gry jest spora. Jest zawodniczką o większym potencjale od Vesniny. A Rosjanka na początku sezonu w formie ewidentnie nie jest. Rozgrywa bardzo słabe mecze. Przestoje w grze, proste błędy, brak jakiejkolwiek konsekwencji w grze. Dużo brakuje do optymalnej formy. Goerges też w optymalnej formie pewnie jeszcze nie jest, ale to ona jest na fali wznoszącej, to ona gra z meczu na mecz coraz lepiej, to ona ma większy potencjał i to ona powinna odnieść zwycięstwo, a kurs na to zdarzenie bardzo fajny.

Otrzymane punkty reputacji: +9
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
WTA - SINGIEL: Paris (Francja), twarda (w hali)

&amp;

Svitolina E. (Ukr) - Errani S. (Ita)

Typ: 1 (+1.5) sets 1.75 Pinnacle Sports⛔
Typ: 1 3.04 Pinnacle Sports (warto spróbować)⛔

Popieram typ na Julkę użytkownika Majestro, Vesnina bez formy na początku sezonu, a Niemka w swojej optymalnej formię i z szansami na wygraną, warto spróbować. Jednak wracam do Turnieju rozgrywanego w Paryżu, który bacznie śledzę. Pora na ćwierćfinały i zajmę się spotkaniem Ukrainki z Włoszką, i myślę, że warto taki typ zaryzykować, a kurs na Włoszkę w moim mniemaniu ostro przesadzony. Ukrainkę opisywałem wczoraj (http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-paryz-pattaya-city-102766-2.html), przed meczem z Voskoboevą, nie zawiodła Mnie, rozegrała kolejne dobre spotkanie i wręcz zmiotła z kortu zmęczoną Kazaszkę, oddając jej zaledwie 3 gemy, kończąc mecz po zaledwie godzinie. W skrócie, bardzo dobra gra, jak na zawodniczkę, która w tym roku kończy dopiero 20 lat, solidny serwis, mocne returny, ogólnie jako debiutantka w Paryżu, widać ,że gra jej się tu dobrze i czerpie z tego przyjemność. Jej rywalką będzie rozstawiona z nr. 3 Sara Errani, która aby dotrzeć do 1/4 finału musiała rozegrać tylko jedno spotkanie, i pokonała dzisiaj rodaczkę, Knapp, która jednak pomagała dzisiaj Sarze jak mogła, nic kompletnie jej nie wychodziło, można śmiało napisać, że zagrała swój najgorszy mecz w tym sezonie, a grała w Australii bardzo dobrze. Knapp dzisiaj popełniała sporo niewymuszonych błędów, psuła masę returnów, słabiutki serwis, taka grą nie miała dzisiaj czego szukać z bardziej doświadczoną i ograną rywalką. Errani jednak początek sezonu słabiutki, Australii nie podbiła, porażka już w pierwszej rundzie z Niemką Goerges, widać, że bardziej skupiła się, razem ze swoją partnerką Vinci, którą właśnie Ukrainka pokonała w 1 rundzie, na grze deblowej, gdzie idzie im na prawdę świetnie. Jednak jeśli chodzi o grę singlową, a zwłaszcza na hardzie, czyli szybszej nawierzchni to bywa już gorzej. Miałem przyjemność oglądać dzisiejszą potyczkę Errani z Knapp i serwis w wykonaniu Sary na prawdę słabiutki, sporo też głupich błędów. Na plus oczywiście gra przy siatce, gdzie jest mistrzynią, oraz gra w obronie. Myślę, że Svitolina powinna wykorzystać jutro niedyspozycję serwisową Włoszki i kończyć piłki szybko returnami. Dzisiaj powinna tak robić Knapp, jednak nie wiem, czy Włoszki się umówiły czy nie, mniejsza o to, ale psuła prawie wszystko co przechodziło na jej stronę, przez co porażka w 2 setach. Errani z Ukrainką nie będzie miała już tak łatwo, myślę, że Svitolina nie zagra tak samo, jak dzisiaj Knapp, i wykorzysta niedyspozycję serwisową rywalki, myślę, że będzie miała sporo szans na przełamanie rywalki. Gra jej się tutaj dobrze i jeśli utrzyma formę z poprzednich rund, to śmiało stać ją na ugranie seta, a nawet na awans do półfinału, w co na prawdę wierzę i nie zdziwi Mnie tutaj łatwa wygrana Ukrainki. Meczu Errani z Knapp nie brałbym zupełnie pod uwagę, widać, że bukmacherzy w ogóle nie doceniają poczynań Svitoliny na tym turnieju, i mam nadzieję, że się na tym przejadą. Pora na wyrzucenie z turnieju przez Ukrainkę drugiej Włoszki. GL

dx2 277,8K

dx2

Użytkownik
Svitolina-Errani 2 @1.44 (nawet kurs dzwignieto)
Errani wygra, dzisiaj trudny mecz miala Sara z mlotem pneumatycznym czyli Karina Knapp. Errani jest jednak wirtuozem tenisa jezeli idzie o umiejetnosci czysto tenisowe. Doceniam Svitoline, ale Errani jest lepsza tenisistka niz Vinci i tym bardziej dogryzie mlodej Ukraince za odprawienie z kwitkiem Vinci jak sadze. Bedzie Errani grac w tym turnieju juz to bylo widac dzis i na pewno mysli o minimum powtorzeniu wyniku sprzed roku. Do kombinacji moim zdaniem w sam raz.

Otrzymane punkty reputacji: +9
wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
Spotkanie: Kerber - Pavluchenkova 7-5 3-6 6-7✅
Typ: Pavluchenkova
Kurs: 3.73
Bukmacher: Pinnacle
Dziś próbuję zagrać na Pavluchenkovą ponieważ kursy moim zdaniem przesadzone. Turniej jest rozgrywany na hali. Kerber lubi grać w takich warunkach jest świetnie przygotowana kondycyjnie. Kerber w tym sezonie gra dobrze ale bez rewelacji finał w Sydney i porażka z Pironkovą. W Melbourne porażka w IV rundzie z Pennettą zawodniczką która potrafi grać ale ostatnie sezony bardzo przeciętne. Natomiast Pavluchenkova to moim zdaniem zawodniczka o ogromnym potencjale jednak ostatnie sezony zamiast iść do przodu gra bardzo przeciętnie. W Mebourne bardzo dobra gra i niewykorzystana szansa na ogranie Radwańskiej. Ciekawe ,że obie zawodniczki grały w tym roku w Brisbane i Pavluchenkova skreczowała. Handi 2-2 ostatnie dwa zwycięstwa Kerber. Ja jednak dziś po takim kursie gram w kierunku Rosjanki potencjał bardzo duży ciągle niewykorzystany. W Paryżu wygrana z groźną Suarez Nawarro daje podstawy do optymizmu.

Otrzymane punkty reputacji: +13
malin157 78,5K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
Spotkanie: Kerber - Pavluchenkova
Typ: Pavluchenkova
Kurs: 3.73
Bukmacher: Pinnacle

Dziś próbuję zagrać na Pavluchenkovą ponieważ kursy moim zdaniem przesadzone. Turniej jest rozgrywany na hali. Kerber lubi grać w takich warunkach jest świetnie przygotowana kondycyjnie. Kerber w tym sezonie gra dobrze ale bez rewelacji finał w Sydney i porażka z Pironkovą. W Melbourne porażka w IV rundzie z Pennettą zawodniczką która potrafi grać ale ostatnie sezony bardzo przeciętne. Natomiast Pavluchenkova to moim zdaniem zawodniczka o ogromnym potencjale jednak ostatnie sezony zamiast iść do przodu gra bardzo przeciętnie. W Mebourne bardzo dobra gra i niewykorzystana szansa na ogranie Radwańskiej. Ciekawe ,że obie zawodniczki grały w tym roku w Brisbane i Pavluchenkova skreczowała. Handi 2-2 ostatnie dwa zwycięstwa Kerber. Ja jednak dziś po takim kursie gram w kierunku Rosjanki potencjał bardzo duży ciągle niewykorzystany. W Paryżu wygrana z groźną Suarez Nawarro daje podstawy do optymizmu.
nie zgadzam się z typem.
Andżelika powinna dziś ograć Anastazję w dwóch setach, ponieważ zdecydowanie preferuję grę w hali, w meczu drugiej rundy (dla niej pierwszym) z Zakopalovą serwisem krótko rzecz ujmując wymiatała, zero jakichkolwiek szans rywalki na walkę w gemach serwisowych Kerber. Do tego należy dodać, że w Brisbane na nieco mniej lubianej przez Andżelikę nawierzchni też praktycznie wygrała 2:0 (krecz Anastazji przy stanie 2:6 3:4). Natomiast Pavlyuchenkova pewnie będzie jako tako podanie trzymać, ale już z Suarez Navarro drugie podanie wyglądało bardzo słabo, ledwo wygrywała po nim jedną na cztery piłki, sądzę że Andżelika powinna wygrać w granicach 6:3 6:4 / 6:4 6:3.

wlodek02 5,3K

wlodek02

Użytkownik
nie zgadzam się z typem.
Andżelika powinna dziś ograć Anastazję w dwóch setach, ponieważ zdecydowanie preferuję grę w hali, w meczu drugiej rundy (dla niej pierwszym) z Zakopalovą serwisem krótko rzecz ujmując wymiatała, zero jakichkolwiek szans rywalki na walkę w gemach serwisowych Kerber. Do tego należy dodać, że w Brisbane na nieco mniej lubianej przez Andżelikę nawierzchni też praktycznie wygrała 2:0 (krecz Anastazji przy stanie 2:6 3:4). Natomiast Pavlyuchenkova pewnie będzie jako tako podanie trzymać, ale już z Suarez Navarro drugie podanie wyglądało bardzo słabo, ledwo wygrywała po nim jedną na cztery piłki, sądzę że Andżelika powinna wygrać w granicach 6:3 6:4 / 6:4 6:3.
Masz prawo się nie zgadzać ale pisanie o dwóch setach to lekka przesada. Zawodniczki moim zdaniem o podobnych umiejętnościach większy talent Pavluchenkovej bardziej pracowita Kerber. Mecz bardzo wyrównany ale jednak Rosjanka górą.

motorynek 4

motorynek

Użytkownik
Spotkanie: Petkovic A. - Cornet A. (To co się w tym meczu działo... co za emocje)
Typ: Cotnet A. ✅ ✅ ✅
Kurs: 2.50

Bukmachet: Betclic
Ja dziś pogram w stronę Cornet. Myślę że powinna wygrać z niżej notowaną przeciwniczką. Na korzyść Cornet przemawia jeszcze gra u siebie. Kurs jak dla mnie przesadzony.

berdshit 3,4K

berdshit

Użytkownik
To co się dzieje na hali w Paryży przewyższa moje wyobrażenia o nieprzewidywalności kobiecego tenisa. Ciekawy jestem kiedy nadejda takie czasy, kiedy to organizatorzy zamiast coraz bardziej podwyższac premie za wyniki w ich turniejach postanowią zainwestowac w systemy niwelujące niedokładnośc ludzkiego oka.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Errani 1.44
Włoszka po mału odbudowuje swój obronny MUR. W Paryżu stara się grać swój dobry defensywny tenis. Po Australii włoszka wygląda na wypoczętą i skoncentrowaną. Z Robertą wygrały po niesamowitym meczu deblowego Szlema! Widać, że to chyba najbardziej zgrany kobiecy duet w turze. Nawierzchnia oraz turniej widać, ze pasują Sarze. Głównym argumentem Sary jest stabilność, &quot;ściana&quot; i koncentracja. Według mnie włoszka wraca do formy a tenis francuski jest idealny pod styl Sary.
Cornet gra długie spotkania. Jej tenis jest niezmienny. Gra jak zawsze falami. Praktycznie nigdy niewiadomo co wykręci? Momenty ma fantastyczne, ale po chwili psuje wymianę jak dziewczynka, która pierwszy raz w życiu trzyma rakietę. Alize nie można odmówić ambicji, waleczności i zadziorności. Jednak jej temperament i charakter jest niesamowicie pokręcony. W tenisie ciężko się przebić z taką osobowością.
Gram na Włoszkę. Jest lepiej poukładana mentalnie. Jej gra wygląda bardzo przyzwoicie. Popełnia mniej błędów. Alize dostała sporą dawkę tenisa. Będzie ciężko oddychała. Włoszka wszystko jej odda na drugą stronę. Francuska będzie zatem więcej grać na jeden strzał, a wiemy jak to się kończy. raz wejdzie, trzy razy aut. Hm, Alize robi niezłe &quot;cyrki&quot; jak się zapowietrzy. Aktorstwo pierwszej klasy.
Masza 1.15
Rosjanka wymiata, coraz lepiej serwuje. Gra agresywnie. Coraz więcej piłek jej wchodzi. Piszczy, jęczy i zaciska piąstki. Wygra, co mam więcej pisać. Anastazja pewnie ciężko wystraszona. Zapewne powalczy i zejdzie pokonana. Piłki będą fruwać z prędkością &quot;światła&quot;. Nie cierpię takiego tenisa. W tych &quot;strzałach&quot; Maszka jest lepsza!

Andre@

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom