>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Palermo & Bad Gastein, 11-17.07.2011

Status
Zamknięty.
christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
XXIV SNAI Open - Internazionali Femminili di Tennis di Palermo

Miejsce: Palermo (Włochy)
Data: 11.07.2011-17.07.2011
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: outdoors red clay
Pula nagród: $220,000
Oficjalna strona: http://www.snaiopen.com/

NURNBERGER Gastein Ladies

Miejsce: Bad Gastein (Austria)
Data: 11.07.2011-17.07.2011
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: outdoors red clay
Pula nagród: $220,000
Oficjalna strona: http://www.gastein-ladies.at/

lighter 573

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Palermo
Mecz:
Anna Tatishvili - Tsvetana Pironkova
Typ:
Tsvetana Pironkova
Kurs:
1,75

Buk: Expekt

Analiza:
Oferta bukmacherów na dzisiaj nie rozpieszcza jednak udało mi się znaleźć ciekawy typ. 83. w rankingu WTA Gruzinka Anna Tatishvili zmierzy się z 49. Bułgarką Tsvetaną Pironkovą. Faworytką tego spotkania dla mnie bez wątpienia jest Pironkova. Dla Bułgarki będzie to pierwszy turniej po świetnym w jej wykonaniu Wimbledonie z którego odpadła dopiero w ćwierćfinale z tryumfatorką całej imprezy Petrą Kvitovą, po drodze pokonując tak dobre tenisistki jak Venus Williams czy Verę Zvonarevą. Tsvetana dysponuje dość dobrym serwisem, dobrym uderzeniem zarówno z oburęcznego backhandu, jak i forehandu (oczywiście nie oburęcznego). Potrafi także doskonale przytrzymać piłkę w korcie, co przyda się na clayu, nawierzchni na jakiej rozgrywany jest turniej w Palermo. Atutem Bułgarki jest także dobre poruszanie się po korcie. Jeżeli zachowała choć połowę swojej dyspozycji z Wimbledonu to nie powinna mieć problemów z pokonaniem dzisiejszej rywalki Gruzinki Tatishvili. Zwłaszcza, że ta ostatnio tylko przegrywa. Niedawno w Bastad uległa Polonie Hercog w dwóch setach 5-7 3-6 i trudno sobie wyobrazić by dziś miała wygrać z Pironkovą.

✅ Pozdrawiam węszycieli spisku ;)

pinek92 203

pinek92

Użytkownik
Pironkova zawsze prezentowała się bardzo dobrze na trawie (Półfinał Wimbledonu 2010) w tym roku jak wspomniałeś QF, ale clay to inna sprawa tu aż takiego znaczenia serwis nie ma. Piszesz, że Tatishvili przegrała w Bastad z Hercog ale trzeba przyznać, że Słowenka wygrała ten turniej. Tak całkiem tej Tatishvili bym nie skreślał.

C 89

cyt-555

Użytkownik
11
16:00 Anna Tatishvili (GEO)2.10 Tsvetana Pironkova (BUL)1.65
Pironkova zalicza sezon na cegle jak ja bany, nie chcem ale muszem. Teraz ostatni turniej brudzący skarpetki i już sezon na hardzie, hurrra. Faworytka papierowa nigdy nie należała do rzeźbiarek, a tu w Palermo królową jest Flavia Pennetta. Tak na 90% wygra Gruzinka.

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Mecz: Gojnea, Madalina - Amanmuradova, Akgul
Data: 16:00
Typ: 1 set - Amanmuradova
Kurs: 2.20
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dzisiaj o godzinie 16:00 na kort w Palermo wyjdą dwie równorżedne zawodniczki, które zmierzą się w turnieju WTA. W pojedynku, w którym konkurować będą Madalina Gonjea i Akgul Amanmuradova, bukmacherzy w roli faworytki stawiają Gonjeę, jednak ja postawie dzisiaj na jej przeciwniczkę. Jest ona (Amanmuradova) 98 w rankingu WTA, podczas gdy jej dzisiejsza przeciwniczka plasuje się na 149 pozycji. Gonjea nie jest sławną zawodniczką i nie radzi sobie jeszcze z lepszymi przeciwniczkami, więc dzisiaj z wyżej notowaną zawodniczką raczej sobie nie poradzi. Amanmuradova też ostatnio nie przezentuje wysokich lotów tenisa, a wygrała tylko z powodu skreczowania jej przeciwniczki, jednak dzisiaj trafiła na &quot;łatwego&quot; rywala, więc powinna to wykorzystać, na co liczę. Jeszcze te zawodniczki nie grały ze sobą, więc to raczej wróżenie z fusów, lecz stawiam że lepiej w mecz wejdzię Akgul Amanmuradova!

A 861

amigo007

Użytkownik
Witam rozumiem, że w tym wątku można także pytać bez obaw :) Czy nie przewidujecie jakiejś niespodzianki dzisiaj w meczu pomiędzy Silvia Albano a młodziutką Alberta Brianti? Pytam ponieważ jest mi właśnie potrzebny jeden pewniaczek z niskim kursem. No i ten zakład jest idealny, tylko czy nie będzie jakiejś bardzo niemiłej niespodzianki?

christopher48 // Musiałeś źle spojrzeć w profile zawodniczek, bo to Albano jest młodziutka, natomiast Brianti to już bardzo doświadczona tenisistka.

Pozdrawiam :)

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Na pierwszym, mocniej zagranym kuponie decyduje się na faworytki:
- O spotkaniu Begu nie ma co się zbytnio rozpisywać. Rumunka to jedna z młodych strzelb, które ostatnio powoli zaczynają znaczyć w cyklu coraz więcej. W tym roku na mączce potrafiła już ograć Kuzniecową, Medinę czy Zakoplaovą. Irina ciągle się pnie do góry, dwa dni temu grała finał w Budapeszcie, gdzie uległa Vinci. Camerin jest w słabiutkej formie. W tym sezonie najpoważniejsza rywalka, którą ograła na clayu to Rodionova. Różnica klas jest aż nadto widoczna, to powinien być łatwy mecz dla Begu.
- Kolejny typ to Evtimova. Po krótce dlaczego tak a nie inaczej. Bułgarka ładnie przebrnęła trzy rundy kwalifikacyjne a wcześniej wygrała ITFa w Ystad. Co ciekawe we wspomnianym turnieju grała z Kleffner. Wynik? Austriaczka uległa gładko 0-6 2-6. Kleffner gra w tym turnieju tylko dlatego, że dostała od organizatorów dziką kartę, w przeciwnym razie niemal na pewno nie przeszłaby kwalifikacji. Wspomniana Evtimova przebrnęła je bardzo sprawnie i dzisiaj nie powinna odpaść już w pierwszej rundzie.
- Ostatni typ to Julia Goerges. Może Niemka nie gra już tak jak kilka tygodni temu, ale teraz wraca na mączkę gdzie czuję się doprawdy świetnie. Pokazały to turnieje w Stuttgarcie czy Madrycie. Pous Tio nie ma argumentów żeby przeciwstawić się swojej rywalce. Strata seta przez Julię będzie dla mnie sporą niespodzianką.

I. Begu - M. El. Camerin 1 1.25
M. Klaffner - D. Evtimova 2 1.40
J. Goerges - L. Pous Tio 1 1.20
AKO: 2.10

F 3,5K

fanatyk_1984

Użytkownik
Kristina Barrois - Lesya Tsurenko 1 1.50 3/10 Tobet 14:30 ✅ 6-2 6-3
Ogladalem ostatnio Tsurenko z mloda Jani.Lesya zaprezentowala sie bardzo slabej strony.Jakos po jej grze stwierdzilem ze na clay ona nie za bardzo pasuje.Malo cierpliwa z niej zawodniczka.Bardzo przecietny drugi serwis.Kazda akcje chciala szybko skonczyc a konczylo sie na UE lub out-cie.Jakis cudem ten mecz wygrala(Jani jak dobrze pamietam miala 5-4 w 2s i serwis lub 4-3 w 2s i serwis) ale niesmak jej slabej gry pozostal.Dzis za przeciwniczke ma Barrois,calkiem solidna zawodniczke,ktora potrafi utrzymac pilke w korcie.W dodatku Kryska serwis ma dobry wiec to kolejny atut na korzysc Niemki.Kurs zapewne taki bo Barrois na trawie zbytnio nie zachwycala ale teraz wraca na clay a na tej nawierzchni przed Rolandem calkiem dobrze sobie radzila.
GL

Otrzymane punkty reputacji: +7
kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Mecz: Kolar N. - Kudryavtseva A.
Data: 12.07. 17:00
Typ: 1 set - Kudravtseva
Kurs: 1.926
Bukmacher: Pinacle
Analiza: Dzisiaj o godzinie 16:15 na kort w Bad Gastein wyjda dwie różne zawodniczki, szczególnie pod względem wieku, ponieważ moja faworytka jest już doświadczoną tenisistką, a jej rywalka ma dopiero 16 lat i wkracza w świat tenisa. Kudravtseva jest w rankingu WTA na dobrym 76 miejscu, a jej gra jest równa. Może nie zachwyca formą, lecz jest stabilna i warto na nią stawiać, szczególnie w takim pojedynku, gdy jej rywalką jest dopiero 16 - latka. Kolar pochodzi ze Słowenii i jest dopiero 309 w rankingu WTA, lecz jak na jej wiek to i tak bardzo duże osiągnięcie. Lecz jej gra, a raczej jej wyniki nie rokują dzisiaj, aby mogła pokonać dzisiaj wyżej notowaną i bardziej doświadczoną przeciwniczkę. W ostatnim czasie Kudravtseva wygrała tylko z Cornet w dwóch setach z tych przeciwniczek, które prezentują się całkiem dobrze. Kolar z drugiej strony wygrała tylko i to w trzech setach z Rogowską, która nie jest jeszcze znana. Jak dla mnie pewnie zwycięstwo Alli Kudravtsewej !!!

lukasss 35

lukasss

Użytkownik
Cetkovska P. - Amanmuradova A. @ 1.70

Brać zanim kurs bardziej nie poleci. Cetkovska powinniście kojarzyć z Wimbledonu, gdzie ograła m.in. Radwańską. Ogólnie bardzo dobrze pograła na trawie, finał ITF-u, 4 runda Wimbledonu i porażka z rewelacyjną Lisicki, a wygrana m.in z Radwańską i Ivanovic. Jednak najlepiej Czeszka czuje się na clayu, czyli na nawierzchni, na jakiej rozgrywany jest turniej w Palermo. Gra głownie w turniejach niższej rangi, ale radzi sobie w nich bardzo dobrze i jak jest teraz okazji zyskania kilku punktów w większym turnieju to powinna ją wykorzystać, a szansa jest ogromna, bo jej rywalka gra tragicznie. W tym roku ma bilans 6W/14L, przegrywa wszędzie i z każdym. Jest to raczej drewniana zawodniczka, ma całkiem dobry serwis i forhend, ale reszta uderzeń nie nadaje się do niczego, a w tym sezonie te 2 główne uderzenia nie funkcjonują jak należy i rezultaty są widoczne.

lighter 573

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Bad Gastein
Spotkanie: Nastja Kolar - Ksenia Pervak
Typ: Ksenia Pervak wygra 2-0
Kurs: 2,20
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Na dzisiaj wybrałem singlowy pojedynek pań w Bad Gastein pomiędzy anonimową dla mnie Słowenką Nastją Kolar i rosjanką Ksenią Pervak. Zacznę od Rosjanki, która ostatnio jest w bardzo dobrej formie. W Wimbledonie doszła aż do 1/16 finału pokonując po drodze Shahar Peer, Paulinę Parmentier oraz Andreę Petkovic czyli zawodniczki teoretycznie lepsze od siebie. Odpadła dopiero w meczu z bardzo dobrze spisującą się Tamirą Paszek, której zdołała urwać seta. Przed Wimbledonem zaliczyła turniej w Zlinie, w którym także doszła bardzo daleko. Tutaj, w Bad Gastein w 1. rundzie pokonała znaną Francuzkę Alize Cornet w dwóch setach 7-6 6-2. Ksenia jest leworęczną zawodniczką co dodatkowo utrudnia grę z nią jej rywalkom. Dzisiaj Pervak zmierzy się z anonimową jak dla mnie Nastją Kolar. O Słowence wiem tylko tyle, że wygrała w 1. rundzie z Allą Kudryavtsevą, postacią znaną, ale ostatnio będącą w dołku formy. Wcześniej Kolar przegrywała z takimi zawodniczkami jak Eric Doroteja czy Eugenie Bouchard czyli kompletnie nieznanymi. Moim zdaniem dzisiaj pewne zwycięstwo w dwóch setach Kseni Pervak.

gregor07 792

gregor07

Użytkownik
Brać zanim kurs bardziej nie poleci. Cetkovska powinniście kojarzyć z Wimbledonu, gdzie ograła m.in. Radwańską. Ogólnie bardzo dobrze pograła na trawie, finał ITF-u, 4 runda Wimbledonu i porażka z rewelacyjną Lisicki, a wygrana m.in z Radwańską i Ivanovic. Jednak najlepiej Czeszka czuje się na clayu, czyli na nawierzchni, na jakiej rozgrywany jest turniej w Palermo. Gra głownie w turniejach niższej rangi, ale radzi sobie w nich bardzo dobrze i jak jest teraz okazji zyskania kilku punktów w większym turnieju to powinna ją wykorzystać, a szansa jest ogromna, bo jej rywalka gra tragicznie. W tym roku ma bilans 6W/14L, przegrywa wszędzie i z każdym. Jest to raczej drewniana zawodniczka, ma całkiem dobry serwis i forhend, ale reszta uderzeń nie nadaje się do niczego, a w tym sezonie te 2 główne uderzenia nie funkcjonują jak należy i rezultaty są widoczne.
Gdzieś ty taki kurs wynalazł? Z tego co ja widzę 1.37 to max.
E: No chyba, że faktycznie aż tyle od wczoraj poleciał, jeśli można wiedzieć gdzie było takie promo?

F 67

figo88

Użytkownik
Nie rozumiem na jakiej podstawie stwierdziłeś, że serwis i forehand nie funkcjonują? Rozumiem, do tej pory grała fatalnie, jednak w jej pierwszym meczu w tym turnieju średnia 1szego serwisu wynosiła 80%! Do tego dała się przełamać tylko raz, można napisać co to za przeciwniczka była, lecz Cetkovska nie miała wcale lepszej, a w drugim secie przeciwniczka serwowała po seta. Mimo wszytko tamten kurs był warty grania, jednak teraz biorę 3.50 na Amanmuradova... Warto dodać fakt, że panie się już spotkały raz, właśnie na mączce i w 2 setach wygrała Amanmuradova.
Typy:
Amanmuradova 3.50 bet365 ⛔⛔
Amanmuradova +4,5 gema 1.83 bet365 ⛔⛔

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Tenis: Wta Palermo
13.07.2011 18:30
Brianti- Hercog
Typ: 2-0
Kurs: 4.50
Buk: Unibet

Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej rundy turnieju wta na kortach ceglanych w palermo, we wloszech reprezentantka gospodarzy Alberta Brianti spotka sie ze Slowenka Polona Hercog. Obydwie panie spotkaly sie raz w swoich karierach, wtedy gora w dwoch setach byla Wloszka. Sadze, ze dzis moze byc podobnie, a juz pisze dlaczego. Slowenka jest zmeczona natlokiem spotkan w ostatnim tygodniu. Widac to bylo chocby we wczorajszym spotkaniu z inna Wloszka Karin Knapp, z ktora Slowenka meczyla sie w trzy setowym pojedynku. Hercog wystepowala ostatnio w Bastad, w Szwecji gdzie zwyciezyla w calym turnieju i prosto z niego przyjechala wlasnie do Palermo. W ciagu tygodnia bedzie to jej praktycznie siodme spotkanie. Brianti natomiast po Wimbledonie przygotowywala sie wlasnie do tego turnieju, na wlasnych smieciach. W pierwszej rundzie swojej rywalce oddala zaledwie jednego gema. Swiadczy to o tym ze Brianti sumiennie przygotowywala sie do tego turnieju i bedzie chciala zajsc w nim daleko. wloszka preferuje korty ceglane, potrafi duzo przebijac, co na podmeczona Slowenka w moim odczuciu powinno dzisiaj wystarczyc.

lukasss 35

lukasss

Użytkownik
Gdzieś ty taki kurs wynalazł? Z tego co ja widzę 1.37 to max.

E: No chyba, że faktycznie aż tyle od wczoraj poleciał, jeśli można wiedzieć gdzie było takie promo?
Bwin na początku wystawił 1.78, ja załapałem się na 1.70, i ogólnie kurs w ciągu 2h od wystawienie spadł o 0.3. Pinnacle też wystawiło 1.74, ale tam momentalnie spadł do 1.55, a potem jak wszędzie spadał dalej do poziomu jaki widzimy teraz.

Nie rozumiem na jakiej podstawie stwierdziłeś, że serwis i forehand nie funkcjonują? Rozumiem, do tej pory grała fatalnie, jednak w jej pierwszym meczu w tym turnieju średnia 1szego serwisu wynosiła 80%! Do tego dała się przełamać tylko raz, można napisać co to za przeciwniczka była, lecz Cetkovska nie miała wcale lepszej, a w drugim secie przeciwniczka serwowała po seta. Mimo wszytko tamten kurs był warty grania, jednak teraz biorę 3.50 na Amanmuradova... Warto dodać fakt, że panie się już spotkały raz, właśnie na mączce i w 2 setach wygrała Amanmuradova.

Typy:
Amanmuradova 3.50 bet365
Amanmuradova +4,5 gema 1.83 bet365
No fajnie, że grasz sobie na Amanmuradova, ale może podasz jakieś argumenty przemawiające za tą zawodniczką? Podałeś jakieś statystki serwisu z jednego meczu i co? No i właśnie nic. Ogólnie % 1 serwisu ma ona całkiem niezły, ale w tym sezonie ten serwis nie wyrządza przeciwnikom żadnej szkody. Tak jak pisałem wcześniej przegrywa z wszystkimi i wszędzie, gra po prostu żenująco słabo. Zresztą bilans jej spotkań w tym sezonie mówi wszystko. Cetkovska ma dużo szerszy wachlarz uderzeń od Uzbeczki i powinna zmieść ją z kortu, bez żadnego problemu. I następnym razem spróbuj podać choć jeden argument na zawodniczkę na którą grasz.

dark-white 11

dark-white

Użytkownik
Ekspertem od tenisa nie jestem ale ja bym dziś pograł na win Pironkovej z Cristeą. Na Wimbledonie Pironkova pokazała się z bardzo dobrej strony odpadając dopiero z późniejszą tryumfatorką turnieju za to Cristea nie gra nic specjalnego tak więc kurs 1.50 wygląda naprawdę dobrze.
Tsvetana Pironkova @1.50 ✅✅✅

F 67

figo88

Użytkownik
No fajnie, że grasz sobie na Amanmuradova, ale może podasz jakieś argumenty przemawiające za tą zawodniczką? Podałeś jakieś statystki serwisu z jednego meczu i co? No i właśnie nic. Ogólnie % 1 serwisu ma ona całkiem niezły, ale w tym sezonie ten serwis nie wyrządza przeciwnikom żadnej szkody. Tak jak pisałem wcześniej przegrywa z wszystkimi i wszędzie, gra po prostu żenująco słabo. Zresztą bilans jej spotkań w tym sezonie mówi wszystko. Cetkovska ma dużo szerszy wachlarz uderzeń od Uzbeczki i powinna zmieść ją z kortu, bez żadnego problemu. I następnym razem spróbuj podać choć jeden argument na zawodniczkę na którą grasz.
No tak nie podałem w ogóle ;) To, że u zawodniczki, której główną bronią jest m.in. serwis (jak sam napisałeś) wchodzi na poziomie 80% nie ma znaczenia, że dała się przełamać tylko raz co jest rzadkością nawet w męskim tenisie na tej nawierzchni pewnie też. To, że ograła ją na tej samej nawierzchni w 2 setach też nie ma, bo to było 2 lata temu.
Nagle Cetkovska po Wimbledonie stała się regularną zawodniczką pierwszej setki... Osiągnęła naprawdę świetny rezultat, lecz po pierwsze mączka to zupełnie inna nawierzchnia, a po drugie wczorajsze zwycięstwo z zawodniczką 300 w rankingu to pierwsze (nie licząc ostatniego wimbledonu) od 15 lutego 2010 zwycięstwo w turnieju z cyklu WTA... gdzie wygrała wtedy również z 300 w rankingu Botto-Arias...
Dotychczasowym jej poziomiem były turnieje ITF, gdzie gra praktycznie całą karierę. Raz po raz grajała w turniejach WTA, gdzie głównie odpadała w 1 rundzie. Do tego zawodniczka ITF nagle ma szerszy zakres zagrań od zawodniczki regularnie grającej w WTA...
Nie uważam Twojego typu za złego, bo sam taki kurs bym wziął... Jednak 1.35 teraz to dla mnie śmiech na sali tym bardziej, że Cetkovska całą karierę spędzała do tej pory na kortach ITF. W tym momecie to się zrobił publicbet, a kurs nie jest warty grania i dla mnie warto zagrać w tym wypadku na przeciwniczkę, która na pewno ma większe szanse niż to co pokazują obecne kursy. (do czego głównie zmierzałem w tamtym poście)
Poza tym z Twojego postu można wywnioskować tylko 2 argumenty: Cetkovska jest w lepszej formie i że Amanmuradova kiepsko gra na tej nawierzchni, a rozpisałeś to na 8 linijek.

F 3,5K

fanatyk_1984

Użytkownik
Begu(+2,5gema)-Vinci 1 1.90 3/10 Bet365 20:30 takze livebetting ✅6-4 6-3
Obie dziewczyny w dobrej formie.Ostatni swoj mecz miedzy soba zagraly...w ostatnia niedziele i wygrala go Vinci 6-4 1-6 6-4.O ile dobrze pamietam w 3 secie z przelamaniem prowadzila Rumunka wiec ten mecz mogl sie roznie wtedy skonczyc.Z obserwacji wiem ze wygranie meczu z przeciwnikiem z ktorym sie gra ponownie w odstepie krotkiego czasu jest trudniejsze niz za pierwszym razem(oczywisie to moje spostrzezenie nie zawsze ma potwierdzenie w praktyce).W dodatku Vinci o wiele starsza a w ostatnim czasie sporo pogrywa wiec wiecej swiezosci dzis powinna miec Irina...
GL

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
Begu 2.40✅ bet at home - Vinci

@ Oglądałem cały mecz w budapeszcie i na mój nos powinna wygrać swiezość i młodość-czyli Begu.

@ Umiejetności oceniam po równo.

@ Budapeszt z niedzieli :

1 set o centymetry lepsza Vinci
2 set zdecydowane panowanie Begu
3 set 4-2 prowadzenie Begu i 100 % piłka na 5-2, niestety zepsuta! potem Begu ze złości się zagrzała i pokpiła sprawe, Begu miała mecz w kieszeni! jednak Vinci cudem wygrywa

@ stawiam na swiezość i chęć rewanzu Begu! Włoszka w miarę meczu powinna słabnąć, tyle ostatnio gra-czas na wtope i odpoczynek! Niech wygra młodość, Begu potrafi wiele!

Andre@

po meczu: kawał solidnego zenskiego tenisa, Begu z głębi to maszyna nie do zdarcia, do poprawy serwis oraz elementy techniczne-zwłaszcza wolej, ale swietnie czyta gre, jest opanowana, ma przegląd gry-nadzieja i przyszłość tenisa, warto sledzić jej losy! Vinci pełna determinacji i woli walki, jednak pomału gasła i wyglądała na zajechaną ostatnimi swietnymi występami w poprzednich turniejach.

dark-white 11

dark-white

Użytkownik
Flavia Pennetta - Tsvetana Pironkova
W 2 rundzie turnieju w Palermo obie panie wygrały po 2:1 jednak to Pironkova wywarła na mnie lepsze wrażenie. Po słabym pierwszym secie nie dała szans rywalce i w kolejnych setach rozbiła ją 6:1 6:1. Flavia za to nie miłosiernie męczyła się z Mathilde Johansson. Gdyby na miejscu Szwedki była jakaś lepsza tenisistka to śmiem twierdzić, że Włoszki mogłoby w turnieju już nie być. Myślę, że dziś Pironkova ma duże szanse na zwycięstwo ale ja gram bezpieczniej.
Tsvetana Pironkova +1.5 seta @1.75
Laura Pous Tio - Ksenia Pervak
3 runda turnieju w Bad Gastein. Na przeciw siebie staną 94 w rankingu WTA Hiszpanka Laura Pous Tio oraz 65 Rosjanka Ksenia Pervak. Jak narazie w tym turnieju dużo lepiej prezentuje się Hiszpanka. Pokonała już mocno faworyzowaną Julię Georges, a następnie także nieco wyżej notowaną Kristinę Barrois. Pervak za to męczyła się bardzo z 16 letnią zawodniczką z 4 setki rankingu Nastją Kolar. Dziś za przeciwniczkę dostanie duża lepszą Laurę Pous Tio. Jak dla mnie Laura jest tutaj dużą faworytką.
Laura Pous Tio @1.67

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom