No fajnie, że grasz sobie na Amanmuradova, ale może podasz jakieś argumenty przemawiające za tą zawodniczką? Podałeś jakieś statystki serwisu z jednego meczu i co? No i właśnie nic. Ogólnie % 1 serwisu ma ona całkiem niezły, ale w tym sezonie ten serwis nie wyrządza przeciwnikom żadnej szkody. Tak jak pisałem wcześniej przegrywa z wszystkimi i wszędzie, gra po prostu żenująco słabo. Zresztą bilans jej spotkań w tym sezonie mówi wszystko. Cetkovska ma dużo szerszy wachlarz uderzeń od Uzbeczki i powinna zmieść ją z kortu, bez żadnego problemu. I następnym razem spróbuj podać choć jeden argument na zawodniczkę na którą grasz.
No tak nie podałem w ogóle
To, że u zawodniczki, której główną bronią jest m.in. serwis (jak sam napisałeś) wchodzi na poziomie 80% nie ma znaczenia, że dała się przełamać tylko raz co jest rzadkością nawet w męskim tenisie na tej nawierzchni pewnie też. To, że ograła ją na tej samej nawierzchni w 2 setach też nie ma, bo to było 2 lata temu.
Nagle Cetkovska po Wimbledonie stała się regularną zawodniczką pierwszej setki... Osiągnęła naprawdę świetny rezultat, lecz po pierwsze mączka to zupełnie inna nawierzchnia, a po drugie wczorajsze zwycięstwo z zawodniczką 300 w rankingu to pierwsze (nie licząc ostatniego wimbledonu) od 15 lutego 2010 zwycięstwo w turnieju z cyklu
WTA... gdzie wygrała wtedy również z 300 w rankingu Botto-Arias...
Dotychczasowym jej poziomiem były turnieje
ITF, gdzie gra praktycznie całą karierę. Raz po raz grajała w turniejach
WTA, gdzie głównie odpadała w 1 rundzie. Do tego zawodniczka
ITF nagle ma szerszy zakres zagrań od zawodniczki regularnie grającej w
WTA...
Nie uważam Twojego typu za złego, bo sam taki kurs bym wziął... Jednak 1.35 teraz to dla mnie śmiech na sali tym bardziej, że Cetkovska całą karierę spędzała do tej pory na kortach
ITF. W tym momecie to się zrobił publicbet, a kurs nie jest warty grania i dla mnie warto zagrać w tym wypadku na przeciwniczkę, która na pewno ma większe szanse niż to co pokazują obecne kursy. (do czego głównie zmierzałem w tamtym poście)
Poza tym z Twojego postu można wywnioskować tylko 2 argumenty: Cetkovska jest w lepszej formie i że Amanmuradova kiepsko gra na tej nawierzchni, a rozpisałeś to na 8 linijek.