>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WTA Tour - Palermo & Bad Gastein, 11-17.07.2011

Status
Zamknięty.
lukasss 35

lukasss

Użytkownik
Myślę, że dość istotna informacja dla osób chcących jutro typować mecze: Medina G. A. - Begu I. i Cetkovska P. - Errani S.
Panie Errani i Begu właśnie skończyły rozgrywać mecz deblowy, a jest godzina 01:00 w nocy, także wszystko ogarną to może być 2-3 i jutro mogą być mocno zmęczone. Także radzę uważać przy typowaniu tych meczy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
sinobrody 1,3K

sinobrody

Forum VIP
jak oceniacie dzis szanse meusburger w starciu z martinez?
jak hiszpanka prezentuje sie na cegle i jak wyglada jej forma w tym roku??
w dziale typy dnia black na czwartek uzytkownik hawk przedstawil dosc mocne argumenty za niemka totez zastanawiam sie czy nie dac jej szansy.

?

christopher48 // Meusburger jest Austriaczką.

robel 153

robel

Użytkownik
Petra Cetkovska - Anabel Medina Garrigues 0:2✅✅✅
Typ: 2
Kurs: 1.568✅✅✅
Pinnacle Sports
Stawka: 10/10

Petra dobrze zaprezentowała się w tym roku na trawie dochodząc do finału w Nottingham, 1/8 na Wimbledonie. Na cegle też nieźle, choć po za RG&#39;s(3 runda) w żadnym dużym turnieju nie startowała. Praga - półfinał, dość dziwny był to mecz, przegrany 2:1 z Rybrikova, w Palermo pokonała Errani po bardzo zaciętym meczu, Amanmuradova i Bovine. Bilans meczy na cegle w tym woku 13/6

Anabel na clayu czuje się świetnie. Wczoraj oglądałem jej mecz z Begu, gdzie stawiałem na Irinę i mimo wyniku 2:1 to naprawdę Hiszpanka robi wrażenie. W tym roku Budapeszt półfinał własnie przegrany z Begu, Strasburg porażka z Bartoli w półfinale, Roma 1/8, wygrała w Estori, półfinał a Accapulco. Bilans meczy na cegle w tym roku 23/8

Bilans meczy bezpośrednich 1:0 dla Anabel i według mnie to ona jest zdecydowaną faworytką.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom